• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden sıcaklık bekliyor kendisi buz!

Esim kayıtsız kalıyor cogunlukla ama onun da istegi iyi olsunlar araları hep iyi olsun yakın olsunlar diye hem kv ye hem anneme arada bişeyler söylüyor bende anneme söylemesini hiç istemiyoraum
Eşinin annene öğüt içerikli konuşmalar yapması çok hoş değil.Annen KV ile çok görüşmek zorunda da değil.Ben bu şartlarda annen ve KV sık gorusseler daha çok problem çıkacağını,konusmalarda tam olarak kimin ne dediğinin ispatı olmadığı için eşinle senin aranizin açılabileceğini düşünüyorum.

Enaniyeti epey yüksek.
Kendisini Kraliçe sanıyor.
Insan iliskisleri karsiliklidir.
Hep tek tarafa olmaz.
Eşinize söylesin oğlu ya halletsin bu durumu.

Annenizi kimseye ezdirmeyin.
Esinize ben annene değer veriyorum benim annem niye değer görmüyor deyin güzelce konuşun.
Siz yüz göz olmayın arkası gelir..

O soylemeden siz söyleyin eğer sürekli bunu tekrarlıyor ise annem çok üzülüyor aramıyormussun diye. Ama sürekli onun gibi tekrarlayın her gördüğünüzde oda bahane ederse aaa annemde çok meşgul turşu yapiyor salça yapıyor vs vs dersiniz

Mesela ben kocamin anneni özledim,babani özledim diyipte ya da herhangi bisey icin aradığını hic görmedim. Bu arada ailemi ben pek sevmem ancak esime karsi bir yanlışları olmadi esim yapi olarak domuz gibidir.

Bende aramiyorum kaynanayi. Saymiyorum
Dış kapının dış mandalı.
Ohhh esim de bozuluyor
Hatta anneme gidelim dedigi zaman gönülsüzce tamam diyorum ona da bozuluyor bu bile bana yetiyor.

Ne ektin ki ne biceceksin

Birak kaynana doldur çıkar yapsın istediği kadar gun gelir sende intikamini alirsin en onemlisi boyle olaylarda vurdumduymaz ve soguk davranmak ben bunu yaptığımda cok mutlu oluyorum

Esim kayıtsız kalıyor cogunlukla ama onun da istegi iyi olsunlar araları hep iyi olsun yakın olsunlar diye hem kv ye hem anneme arada bişeyler söylüyor bende anneme söylemesini hiç istemiyorum
Yoooooo neden hep aralari iyi olacak ya da neden yakin ve samimi.olacaklar ki erkekler bu islere karismasin bence
Senin yerinde.olsam annemi örgütlerdim. Inadina aramasin.
Sanki.mecbur aramaya kayinvalide hanim hazretlerini.

kulaklarınızı tıkayın anında söyleneni unutup annenize hadi ara hadi gidelim demeyin.
valideniz dünürüyle arasına eşinizi elçi koydu ise eşiniz direk annenize söylesin.
annemi arayın:önce nasıl oldugunu sonra günlük muhabbeti yapın,bayramlaşın,tebrikleşin hadiii hoşçakal diyip kapatın diye annenize talimat versin.
tabiii yiyorsa :))))

Back
X