Benden sıkılmış mıdır acaba ?

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba arkadaşlar enim erkek arkadaşımla uzak mesafeli bi iliskimz var. Hafta içi 3 4 kez konuşuyoruz hafta sonu da 2 kere konusuyoruz. Sorun şu: ben daha çok konuşmak isterim zaten akşamları geceleri konuşmuyoruz gündüz konuşuyoruz :-( kapatma diyorum é konu bitti kapatıyorum zaten diyor. Biraz sacma sapan konuşalım , gulelim diyom É zaten saçma sapan konusuyorz çoğu zaman. Senden sıkılmam ister misin ne zaman arasam kapatmak sorun oluyor öyle olunca da aramak içimden gelmiyor diyor. Uzaktayız böyle birşeyler paylaşılır daha ben geceleri sana hayallerimizi yarın napacağız gibi şeyler konuşamıyoruz diyorum yine é yeteri kadar konuşuyoruz ben sıkıldığımda kapatmak isterim rahat bir sekilde bahane bulmak istemiyorum ...... falan filan bu gibi sorunlar oluyor.

Belki gereksiz bir konu olmuş olabilir ama Bu sorun ara ara oluyor ve ben konu uzamasın biliyorum ki yine istediğim gibi sonuclanmayacaj diye konuyu uzatmiyorum ama ara ara oluyor.

Konuşacak konu ne olabilir başka ya da ne biliyim né yapabilirim. Lütfen yorumlarınız kırıcı olmasın. Teşekkür ederim okuduğunuz için.

Niye sadece gunduzleri konusuyorsunuz geceleri konusmuyorsunuz?
Neden uzak mesafelerdesiniz?
Biraz detay verseniz daha iyi olur sanki. Boyle ne desk havada. Sadece tlfnda az konusmak mi sinitiniz?
Bu kk daki konular hepimizi paranoyak yapti da...

Biliyorum zor ama sen kapatmaya çalış. Sen hadi kapatalim de. Biraz sen çizgikoy ki şaşırsın tabir-i caizse "noluyo lan" desin kendi kendine.

Niye sadece gunduzleri konusuyorsunuz geceleri konusmuyorsunuz?
Neden uzak mesafelerdesiniz?
Biraz detay verseniz daha iyi olur sanki. Boyle ne desk havada. Sadece tlfnda az konusmak mi sinitiniz?
Bu kk daki konular hepimizi paranoyak yapti da...

Ya işte tek kalmadığı için akşamları rahat konuşamam diyor. Memleketer farklı görev yaptığımız yerler farklı dolayisiyla aynı yerde olamıyoruz. Sıkıntım hem az konuşmak hem de konuşacak birsey bulamıyoz giibi

Biliyorum zor ama sen kapatmaya çalış. Sen hadi kapatalim de. Biraz sen çizgikoy ki şaşırsın tabir-i caizse "noluyo lan" desin kendi kendine.
Öyle de yapıyorum genelde espriye vuruyor biz bu kapatma mevzusunu oyke deyince espriye vuruyor. Ben de konuyu toparlayacaktim ki sen söyledin , kapatan sen oldun ben olmadım gibi oluyir cvp lari

Ya işte tek kalmadığı için akşamları rahat konuşamam diyor. Memleketer farklı görev yaptığımız yerler farklı dolayisiyla aynı yerde olamıyoruz. Sıkıntım hem az konuşmak hem de konuşacak birsey bulamıyoz giibi
Iste neden tek kalamiyor? Isin icinde baska isler olmasin? Hadi baskalarinin yaninda rahat konusamiyor diyelim, odasinda konusabilir, balkona cikip konusabilir, hic olmadi msjlasarak konusabilir. Yani isteyen insan firsat bulur.simdiden ilvisizliginden sikayetciyseniz zor gibi.

Bir de ne kadar zamanlik bi iliski, nasil tanistiniz? Hic gorusemiyor musunuz yuz yuze?
Bana biraz birbirinizi tanimiyormussunuz gibi geldi de

Uzak mesafe ilişkide bu kadar az tel görüşmesi hiç normal değil. Her fırsatta her gece görüşürdük biz eşimle tüm gün de sms. Konu bitti kapatıyorum çok saçma bi cümle. Bi konuyu görüşmeye mi arıyor adam seni yoksa sana vakit ayırmak sesini duymak için mi

neden çekiyorsun ki bunu evlensen bunun bin kat beteri olcak değer mi zamanına

Iste neden tek kalamiyor? Isin icinde baska isler olmasin? Hadi baskalarinin yaninda rahat konusamiyor diyelim, odasinda konusabilir, balkona cikip konusabilir, hic olmadi msjlasarak konusabilir. Yani isteyen insan firsat bulur.simdiden ilvisizliginden sikayetciyseniz zor gibi.

Kardeşleriyle kalıyor
Ben de Git odaya balkona konuş diyorum
İşte sesim gider işte rahat olamıyorum anla diyor. Mesajlasiyoruz da ben konuşmayı tercih ederim yatarken sesimle sesiyle ıyu geceler seni seviyorum diyebileyim istiyorum :(

Uzak mesafe ilişkide bu kadar az tel görüşmesi hiç normal değil. Her fırsatta her gece görüşürdük biz eşimle tüm gün de sms. Konu bitti kapatıyorum çok saçma bi cümle. Bi konuyu görüşmeye mi arıyor adam seni yoksa sana vakit ayırmak sesini duymak için mi

Genelde bir sorun olunca tartışın ca uzun konuşuyoruz :( öteki türlü napiyon bi iki gülüşüp kapatiyoruz

bana baya bi tuhaf geldi gercektende vaybee bizde sabahlara kadar telefonda konusurduk bide uykusuz ise giderdik :)

.bizde de durum tam tersi. sürekli yazışalım konuşalım istiyor. telefonlaştığımız zaman kapatmak istemiyor neredeyse. bense o kadar telefon konuşması sevmiyorum sonra kavga çıkıyor ve ben bu sefer istemeden uzaklaşıyorum çünkü görevmiş gibi geliyor o zamanlar. biraz törpüledim ama işte bende tüm vaktimi ayırcak durumda değilim. ben içimden geldiğince yazıp arayım istiyorum bunalınca uzaklaşıyor insan aklında olsun bence. bir insan telefon sevmiyorsa sevmiyordur

Bir de ne kadar zamanlik bi iliski, nasil tanistiniz? Hic gorusemiyor musunuz yuz yuze?
Bana biraz birbirinizi tanimiyormussunuz gibi geldi de

2 yıllık bi iliski. 2 aysa bir yüz yüze görüşüyoruz genelde bazen daha uzun süre geçebiliyor aradan üni de arkadaş aracılığıyla tanıştık

Back
X