Benden sıkılmış mıdır acaba ?

Ya işte tek kalmadığı için akşamları rahat konuşamam diyor. Memleketer farklı görev yaptığımız yerler farklı dolayisiyla aynı yerde olamıyoruz. Sıkıntım hem az konuşmak hem de konuşacak birsey bulamıyoz giibi

en son burada sevgilisinin annesi ve babasından çekindigi için aksamlari kendisini aramadigini söyleyen kadının sevgilisi evli çıktı

bu adamın ailesinin sizden haberi varsa niye çekiniyor ki
biz aynı sehirdeyiz hatta hafta ici görüşüyoruz da ama
bundan daha fazla konuşuyoruz
konuşma konusu olarak da her şey konusulabilir
biz e bugün naptın dan başlıyoruz oradan işyerinde olaylar oradan gündeme geçiyoruz hafta sonu için planım varsa onu konuşuyoruz vs.
arada da bir iki dedikodu yapıp insanları cekistiriyoruz
yani kısaca böyle

.bizde de durum tam tersi. sürekli yazışalım konuşalım istiyor. telefonlaştığımız zaman kapatmak istemiyor neredeyse. bense o kadar telefon konuşması sevmiyorum sonra kavga çıkıyor ve ben bu sefer istemeden uzaklaşıyorum çünkü görevmiş gibi geliyor o zamanlar. biraz törpüledim ama işte bende tüm vaktimi ayırcak durumda değilim. ben içimden geldiğince yazıp arayım istiyorum bunalınca uzaklaşıyor insan aklında olsun bence. bir insan telefon sevmiyorsa sevmiyordur

O da bazen görevmiş gibi hissediyor :( ama insan sevdiğinin sesini duymak ister sıkılmaz öyle bunaltacak uzaklasacak telefon görüşmelerimiz olmadı kı :(

en son burada sevgilisinin annesi ve babasından çekindigi için aksamlari kendisini aramadigini söyleyen kadının sevgilisi evli çıktı

bu adamın ailesinin sizden haberi varsa niye çekiniyor ki
biz aynı sehirdeyiz hatta hafta ici görüşüyoruz da ama
bundan daha fazla konuşuyoruz
konuşma konusu olarak da her şey konusulabilir
biz e bugün naptın dan başlıyoruz oradan işyerinde olaylar oradan gündeme geçiyoruz hafta sonu için planım varsa onu konuşuyoruz vs.
arada da bir iki dedikodu yapıp insanları cekistiriyoruz
yani kısaca böyle

Haberlerı var.aynı şehirde olunca birlikte paylasilacak şeyler çok olur dolayısıyla tel görüşmeleri de olur ki ortak yaşantınız var sonuçta biz naptın dedikodu yapsak bile 10 15 dakika sürer o da olsa günde 1 kere 10 15 dakika sürüyor genel de 6 7 dakika sürüyor tel konuşmaları

Haberlerı var.aynı şehirde olunca birlikte paylasilacak şeyler çok olur dolayısıyla tel görüşmeleri de olur ki ortak yaşantınız var sonuçta biz naptın dedikodu yapsak bile 10 15 dakika sürer o da olsa günde 1 kere 10 15 dakika sürüyor genel de 6 7 dakika sürüyor tel konuşmaları

aslında ben tam tersi düşünüyorum
ayrı şehirde olsak daha çok konusurduk
ne yaptı ne etti hangi olay oldu olayda ne hissetti vs.
sonuçta aynı şehirde gidip gorebilitim telefona gerek kalmaz
bence bir sıkıntı var
bir de bu adam size ailesiyle oturmayi teklif etmişti
iliskiniz bu kadar ciddi ilerliyorsa
ilgisinde gerçekten bir sorun var

aslında ben tam tersi düşünüyorum
ayrı şehirde olsak daha çok konusurduk
ne yaptı ne etti hangi olay oldu olayda ne hissetti vs.
sonuçta aynı şehirde gidip gorebilitim telefona gerek kalmaz
bence bir sıkıntı var
bir de bu adam size ailesiyle oturmayi teklif etmişti
iliskiniz bu kadar ciddi ilerliyorsa
ilgisinde gerçekten bir sorun var

Bence de öyle olması gerekiyor şimdi sadece telle iletişimi miz var daha çok zaman ayırması gerek bana evet teklif etti. Evet ilgisinde sorun var maalesef :( telle konuma pek sevmediğini söyledi. Önceden 2 ya da 3 günde bir arardı konuşurduk şimdi günde 3 4 kez konusuyoruz bunu da yapmasi icin ne emekler verdim :-) ona göré yeter bu kadar konusmamız

Bence de garip durum. İnsan seviyorsa ne sıkılır ne bunalır.. ve ona zaman ayırmak için her fırsatı değerlendirir. Hadi evde birileri var dışarıya da çıkabilir senin için. Yani onlar sadece ufak bahane...

Bence de garip durum. İnsan seviyorsa ne sıkılır ne bunalır.. ve ona zaman ayırmak için her fırsatı değerlendirir. Hadi evde birileri var dışarıya da çıkabilir senin için. Yani onlar sadece ufak bahane...

Keşke öyle olsa :işsiz: evet bahane maalesef anlamaya çalışıyorum ya mantıklı bi yani yok ben ailemin yanındayım şuan çok kalabalık abla kardeş anne baba ben o ortam da senle konuşabiliyorum. Bi kaç kez akşam aradi sesi net bile gelmiyordu o kadar rahat konusamiyor du goruyon rahat değilim konuşunca akşamları. .
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun :(

Bence de öyle olması gerekiyor şimdi sadece telle iletişimi miz var daha çok zaman ayırması gerek bana evet teklif etti. Evet ilgisinde sorun var maalesef :KK43: telle konuma pek sevmediğini söyledi. Önceden 2 ya da 3 günde bir arardı konuşurduk şimdi günde 3 4 kez konusuyoruz bunu da yapmasi icin ne emekler verdim :-) ona göré yeter bu kadar konusmamız

üstüne düşmeyin bir kaç gün sıkın dışını zi aramayın bakalım kendisi arayacak mi nerak edecek mi bir deneyin

Keşke öyle olsa :işsiz: evet bahane maalesef anlamaya çalışıyorum ya mantıklı bi yani yok ben ailemin yanındayım şuan çok kalabalık abla kardeş anne baba ben o ortam da senle konuşabiliyorum. Bi kaç kez akşam aradi sesi net bile gelmiyordu o kadar rahat konusamiyor du goruyon rahat değilim konuşunca akşamları. .
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun :KK43:

Evet ama sende daha fazla kendini ezdirme. Hevesli olma o istemiyorsa sende isteme.

bence kendi hayatınız için yeni aktviteler bulun. değişik hobiler filmler sporlar falan. konuşacak bir şeyler olur. onları falan anlatırsınız.hem eğlenceli olur

bence kendi hayatınız için yeni aktviteler bulun. değişik hobiler filmler sporlar falan. konuşacak bir şeyler olur. onları falan anlatırsınız.hem eğlenceli olur
Bulunduğun yerde sosyal faaliyet yok maalesef. Film izliyorum zaten izleyince de anlatıyorum ama çok sık izlemem. Siyaset ile uğraşmayı çok sever haber izlemek okumak yazmak gibi ama bn siyasetten de çok sıkılırım kendisi de söylüyor bunu siyaseti sporu sevmiyo n hani bunlara ilgi duysan bunlarla ilgili de konuşuruz doyor. Ama sanırım insanin için de olmalı. Onun için onla konuma için değil ama bu konuda kendi çok yormamak adına kitap okur film izlerim artık :süslü:

Bulunduğun yerde sosyal faaliyet yok maalesef. Film izliyorum zaten izleyince de anlatıyorum ama çok sık izlemem. Siyaset ile uğraşmayı çok sever haber izlemek okumak yazmak gibi ama bn siyasetten de çok sıkılırım kendisi de söylüyor bunu siyaseti sporu sevmiyo n hani bunlara ilgi duysan bunlarla ilgili de konuşuruz doyor. Ama sanırım insanin için de olmalı. Onun için onla konuma için değil ama bu konuda kendi çok yormamak adına kitap okur film izlerim artık :süslü:
puzzle yemek yabancı dil internetten izleyerek yapılanlar bile olur bence. fotoğraf falan atarsınız. ama benim favorim hafif kıskandıracak şeyler. spor gibi.. akılları kalıyor güzel oluyor

Uzun mesafeli iliskiyi 4.5 yıl sürdürdük. Ne kadar halikulade gibi gözükse de hersey sonradan öğrendim ki defalarca aldatılmışım....

Back
X