Benden uzaklaşıyor mu?

Yani gelişimsel olarak dediğiniz gibi düşündüğümde evet çok olumlu bir durum bu. İçime biraz su serpebilirim böylelikle aslında. Lohusa olma durumu biraz etkiledi herhalde genelde bu tarz durumları abartmam ama sanırım hormonlar tavan benim. Resmen annemi kıskanır hale geldim.

O zaman geçici birşeydir bende.
Ona da ilgi gösterin belki farkında olmadan bebeğe daha çok ilgi gösterdiniz ondan öyle davranış sergilemiş Olabilir
Bebek doğmadan bir başlamıştı sinyal vermeye aslında o zaman da babasının uyutmasını istiyordu şimdi annem evde annemin istiyor. Anlam veremedim. Birde bebeği besleyip bırakıyorum başka hiçbir şey yapmayıp kızımla oynuyorum ama of bilemedim işte birqz daha dikkat edeyim bakalım gerekirse bir destek alacağım kendimi kötü hissediyorum kötü bir anneyim de beni reddedi givi

İnşallah düşmez bizde durum bu çok etkilendim ben o da öyle inşallah bizim düzelir sizde hiç yaşamazsınız

Bence abartmayın. Annenanne varsa tabi çocuk daha fazla taviz aldığı kişiye karşı daha yakın olur bir süre. Bunu dert etme! Bizim annelerimiz sanki peşimizde mi koşuyordu. Kimisininki döverdi bile. Anne düşmanı mı olduk yani :) Merak etme sen, bunlar gayet normal...

Kızınız kardeşini kıskanmıyor, onu seviyor, ağlayinca sizi çağırıyor. Anlattıklarınız aklıma tek bir şey getirdi; sizi yormak istemiyor olabilir mi? Belki daha önce yanında konuşuldu iki küçük çocukla çok yorulacaginiz falan, bilmiyorum tabi. Üzmeyin kendinizi, zamanla düzelecektir her şey.

Doğum yaptiniz demek.. gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün. Siz çok hassas bir annesiniz bence her olaya fazla anlam yüklüyorsunuz. Geçici bir süreç,siz de çocuğunuz da adaptasyon sürecinde

Evde büyüklerin varlığı evin düzenini değiştiriyor.. takılmayın anneanne torun vakit geçirsinler tadını çıkarın.. yeniden haline döner kızınız

Benim kızım da 9 aylik ve bu ara bana öyle düşkün oldu ki anlatamam kimsenin kucağına gitmiyor benim ardımdan ağlıyor hep babasına da gitmiyor babası da çok üzülüyor bu duruma bana alışmasını hiç istemedim çünkü 1 yaşına geldiğinde işe başlayacağım ama durum bu umarım geçicidir.

Ya olabilir mi acaba? Yanında çok kez konuşuldu baya çok. Zor olacak yandın hayatın mahvoldu bile dediler belki bunda olabilir

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun. Kızımla ilgili her konu da bir farklı oluyorum her hareketi bana ya acaba mı acaba bu mu falan dedirtiyor. Bugün bir tık daha iy gibiydi ve sanırım benim hassas bir kızım var çünkü bugün ağrı girdi karnıma ve benim için aşırı endişelendi belki oda benimle ilgili bir çok şeyi ben gibi zirvede yaşıyor olabilir

Lohusa kafasi yakinda annenize bile tahammulunuz kalmaya bilir.. Gecici durim uzerinde durmamaya calisin

Ya olabilir mi acaba? Yanında çok kez konuşuldu baya çok. Zor olacak yandın hayatın mahvoldu bile dediler belki bunda olabilir
Küçük olduklarına bakmayın, çocuklar çok zekidir. Kendince size yük olmamaya, yormamaya çalışıyor olması yüksek ihtimal. Büyük ihtimalle çok düşünceli bir kızınız var. Yanında bu konulardan bahsetmeyin, bahsedilmesine müsade etmeyin lütfen. Birlikte vakit geçirmeye çalışmaya devam edin. Anneannesinde ısrar ederse onun yorulmuş olabileceğini, kendinizin iyi olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Israrından vaz geçerse anlarsınız zaten durumu. Tabi kendinizi de çok yormayın. Her şey zamanla düzene girecektir. Sevginizi göstermeyi de ihmal etmeyin.

Merak etmeyin sizden uzaklasmasi mumkun degil siz annesisiniz. Minik bebeginizi de saglikla huzurla buyutursunuz umarim. Ancak minigi de sadece besleyip birakmayin bence onun da sizin kokunuza ihtiyaci var

Her boş anda kızımla ilgileniyorum sadece ağrım olduğunda çektim kendimi biraz o bile etkiledi onu sanırım. Bunun dışında gelen herkes işin çok zor vs deyip duruyor engellesem de sürekli bu karamsar ruh hali var gelen herkeste. Bu dediğinizi deneyebilirim annane yorgun deyip bana yönelmesi sağlanabilir

Merak etmeyin sizden uzaklasmasi mumkun degil siz annesisiniz. Minik bebeginizi de saglikla huzurla buyutursunuz umarim. Ancak minigi de sadece besleyip birakmayin bence onun da sizin kokunuza ihtiyaci var
Sormayın bir andan da o var büyük uyurken onu seviyorum uyumuyorsa uyuyorsa o öylr kalıyor ona çok üzülüyorum diğerine de ay valla bu kafa başka bir kafaymış ya

Merhaba 2 yıl olms durum nedr ıcım parcalnyr bnmde. benden ıstedgı mesela banyo sadece bnı isterdi smdı gıt dyr baba gelsn dıo aglıyrm kımsede anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…