• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden yaşça büyük olan birisinden hoşlanıyorum

Acaba erkekler aşk acısı çektiği zaman,
Burada konu açan saftirik kızlar gibi geleceklerinden, hayallerinden vazgeçiyor mu ?

Ben çevremde hiç görmedim de
Kim geleceğinden vazgeçmiş ben zaten aktif olarak üniversite okuyorum maddi durumum da iyi bu sene YKS iyi gelirse 2.üniversiteye başlıyorum

Bak şimdi bu kızcağızın anası olsan
Üni ye hazırlık için çalışan kızımın elin oğlu için kafasının böyle git gellerde olduğunu görsem perişan olurdum
Evet gönül bu hormonlar dinlemiyorlar ama evladım geleceğin söz konusu
Otur bir sene odaklan
Değermi serseri üç beş duygu için motivasyonunu düşürmeye
Nice karizma gelip Geçecektir karizma dediği de belki şaşkolozun biridir
Ben annen olsam böyle derdim
Ben üniversite okuyorum zaten sayısal bölüm de seçmek istediğim için 2.üniversiteyi okumaya karar verdim

Ne kadar ücret aldığını pek bilmiyorum ama az ücret aldığını da düşünmüyorum benim eskiden gittiğim dershanede abisi matematik öğretmenimdi oradan tanıyorum az çok. Abisinin de kendisinin de maddi durumu iyi gibi duruyor normal bir öğretmene göre fazla lüks bir hayat yaşıyorlar bence
Baba parası yiyorlardır abi kardeş.

Ahahaha ah ergenlik. Her şeyi bildiğini sanıyorsun. 3-5 sene sonra ne şapşalmışım diyeceksin.
Hiç uyandırma ablası. Torpilli platoniği diğer torpilli barbielerle duvardan duvara savrulurken. Konu sahibi 2. Üniversiteye neden ihtiyacı olduğunu; fantezi rüyaları görerek unutsun.

Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
Baskın karakter 40 yaşındakileri bile susturuyor yazmışsınız ya bu sizin yaşlarınız için wow bir durum olabilir ama size şunu söyleyim 40 yaşındayım daha önce çalıştığım kurumda o yaşlarda biri vardı baskın olmaya çalışan, cidden çok yorucu oluyor bu tarz insanlar, sabit fikirli, herşeyi kendilerinin bildiğini düşünen, hiç kimse ile ses yükseltmeden konuşamayan tipler oluyorlar.

Kimse onunla aynı ekipte çalışmak istemezdi, ekipleri ben belirliyordum en sessiz efendi olanları onunla aynı gruba veriyorduk.

insan 40 lı yaşlarına gelince boş vermişlik oluyor hiç kimse ile lafı uzatıp çene yormak istemiyorsun o yüzden susuyorlardır.

Baskın karakter 40 yaşındakileri bile susturuyor yazmışsınız ya bu sizin yaşlarınız için wow bir durum olabilir ama size şunu söyleyim 40 yaşındayım daha önce çalıştığım kurumda o yaşlarda biri vardı baskın olmaya çalışan, cidden çok yorucu oluyor bu tarz insanlar, sabit fikirli, herşeyi kendilerinin bildiğini düşünen, hiç kimse ile ses yükseltmeden konuşamayan tipler oluyorlar.

Kimse onunla aynı ekipte çalışmak istemezdi, ekipleri ben belirliyordum en sessiz efendi olanları onunla aynı gruba veriyorduk.

insan 40 lı yaşlarına gelince boş vermişlik oluyor hiç kimse ile lafı uzatıp çene yormak istemiyorsun o yüzden susuyorlardır.
Benim için wow olmuyor yazarken rahatsız oluyorum diye yazmıştım

Kim geleceğinden vazgeçmiş ben zaten aktif olarak üniversite okuyorum maddi durumum da iyi bu sene YKS iyi gelirse 2.üniversiteye başlıyorum
Bu arada bilmediğimden soruyorum, aynı anda iki üni okumak için neden YKS'ye hazırlanıyorsun ki, zaten bir lisans programında iken ikinciye üniversite sınavı ile kaydolamazsın. Açık öğretimde misin şu an o şekilde mi oluyor?

Ben ilgi duymaya başladım adamın hareketlerine wow oluyorum demedim
Sizin yaşlarınız da normal öyle olması etkilenmişsiniz zaten hareketlerinden evet wow öldüm demediniz ama öyle olmuşsunuz. Her duygumuzu yazmıyoruz değil mi parantez içerisinde anlatımızdan anlaşılıyor. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz onu da anlamadım.

Back
X