Bence seni süründürme çabası içinde,ders almanı istiyor ama kendisi daha haksız bence..hani demiş ya o bizim özelimiz neden oaray yazdın..e fotoğraflar da özeliniz değil mi,senin özelin? o inatla yayınlamışsa sen de yorum yapmışsın..tek taraflı değil yani..bence üzerinde gitme,o arasın merak etsin seni..
Söyleyince hak veriyo ama gururundan taviz veremediği içn yine kendince haklı çıkar yolları buluyo.Çok düşündürüyomuş bu tavrım onu.Herkese rezil ettin beni diyo ki herkes dediği 1-2 kişi görmştü gündz vakti kimse yoktu zten.Mesele o değil başkaları değl senin tavrn diyo bu seferdesürekli kendini aklamaya beni de yermeye haksız konuma düşürmeye çalışıyo
Bu inatla ilk adımı kim atacak peki canım? ikinizin karakteri de benzer galiba..
Selam kızlar erkek arkadaşımla bi süredir ayrıyız.Ben dayanamadm sabır taşım bu gece çatladı ve aradım."ÖLMEDİN YA" diyebildm başta.O da yok yaşıyorum dedi neyse ( tartışma konumuzu bi önceki konumdan bilenler bilir istemediğim halde uyardığm hlde zoraki fotoğraflarımı facebook profilnde paylaştığı içn arıza çıkarmştm.) kavgamızın muhasebesini yaptık ve bana o verdiğin tepkiler (footğrafımı silmediği içn fotğraflarn altna yormlar yapmştm ama sonçta kendim içn yazmştm beğenmediğimi artk anlasn diye berbat flan yazmştm her birine) hiç normal değildi kafamda soru işaretleri oluşturdu.Böyle bi konu için fevri hareket eden insan ilerde bu ve buna benzer konularda ne yapar acaba kim bilir diye düşündüm dedi.Bende anlattm ben seni öncesinde uyarmışm yükleme sonra kötü olur bak aramz bozulur sorn yaşarz demiştm dedim.O da benmle öyle tehditvari konştuğn içn inadına yükledm yumuşak bir dille söyleseydn yüklemeyebilrdn dedi.Bende kendi ağzınla söylüyosun işte sırf beni sinr etmek için inadına yükledn rahatsız olacağımı bile bile dedim.Neyse konumuz o değil bizim bi özelimiz var dimi sen tuttun fotoğraflarn altına o yorumları yaptın vay efendm herkes gördü insanlara rezil ettin beni flan dedi.Aramzda tartışsaydık sorunumuzu olmaz mıydı dedi neden dışarıya taşsn ki flan dedi.Ama kızlar hoşlnmayacağımı bile bile yaptı ve sil dediğim halde silmedi bende böyle yaparsam siler en fazla bozulr iki üç gün konuşmaz dedim.Sonra tartşma büyüyünce sil beni demiştm ve o da silmişti.Sonrasında dedm bu dyanamaz iki üç güne döner diye beyimiz hala hazmedememiş düşünmek için zman istedi bendn zamana ihtiyacım var dedi.Bir de"beni hiç mi özlemedin yani"diye sorduğumda o tavırlarn yüzünden özlmedm evet haal unutbilmiş değilm dedi ve uyumam lazm bana zaman ver düşüneyim deyip kapattı.Sizce tam olarak ne düşünüyo? gerçekten ileriyi düşndüğü içn ilerde böyle şeylerle karşılacğını düşndüğü içn yani bunun kaygsını yaşadığı içn mi bu kadr uzattı ve hala düşnme aşamasında? yoksa sevgisinden şüphe etmeli miym gururunun önüne geçemediği içinaraftayımmmm.......
,yay burcu mu bu? :44:
yanlış anlamadıysam size ' bunun için bu kadar sorun çıkaran , ileride ne yapar ' gibi bir cümle söylemiş.. konunun o kısmı biraz karışmışta..
ya da siz mi söylediniz onu
her neyse anladığım gibi cevaplıyım..keşke bu kadar fevri davranmasaydınız..belli ki inatçı bi insan , sizde onun huyuna göre stratejiler geliştrimelisiniz..
yani güler yüzle laf sokabilme sanatına öğrenmelisiniz..
fotoğrafların altına 'berbat ' yerin , ' aferin aşkım , hepsinde mükemmel çıkmışım ' ya da ' yine her zaman ki mükemmelim' gibi kendinizle dalga geçen bi yorum koysaydınız..hem olayı toparlardnız..yani fotoğrafa bakıp çirkin diyen varsa altındaki yorumu görüp,vay ne özgüvenli kız bak rahatsız olmamış der geçerdi..
e sizde üzerinden bi gün geçince , cidden çok kötü çıkmışım ya kaldırsana onları deseniz gülerek,zaten olay çözülürdü..
ama karşılıklı inatlaşınca işler iyice sarpa sarmış..
Kendinizi biraz onun yerine koymalısınız bence hatta koymalıydınız. Çünkü eğer ben erkek arkadaşınız yerinde olsaydım fotografları paylaşmasına bu kadar tepki gösterdiğiniz için aklıma binbir düşünce gelirdi. Neden istemiyor? Benden utanıyor mu? Rahatsız oldugu bir şey mi var? gibi gibi.. Bırakın kötü olsun fotograflar bırakın koysun daha sonra üzerinden zaman geçince yeni fotograflardan sonra onları kaldırmasını isteyebilirdiniz diye düşünüyorum. Bunun için kalp kırmaya ne gerek var..
Ben olsam çok kırılırdım zaten belli ki sevgiliniz de baya içerlemiş bir 'erkek' olarak. Yüzyüze görüşüp gönlünü almalısınız diye düşünüyorum
yakındaysa git sarıl ya da güzel bir mesaj at.biz de geçtik bu yollardan.şimdi özlüyorum o günleri.herşeyiyle çok tatlıymış.özlemden çatlayıp korka korka aramak felan :))))))))
Sevgiliniz, sizi beğeniyor ve eşine dostuna göstermek istiyor diye düşünüyorum. Sizin o fotografların teşhirine engel olmaya çalışmanız kalbini kırmış belki de sebebinizi sorgulamasına sebep olmuş. Kim bilir kafasından neler geçmiştir. Fotografları beğenmese zaten koymazdı. Sizin yorumlarınız gereksizmiş bence. Kimi insanlar bu işleri çok ciddiye alıyor ve sanki gerçekten toplum içinde rencide edilmiş gibi hissediyor paylaşımlarına gelen yorumlar yüzünden, bunalıma giriyor. Böyle durumlarda inatlaşmak, kim haklı, kimin dediği olacak tavrı ilişkilerin kırılma noktası oluyor. Bir şekilde sorun halledilmiş gibi görünse de aslında ilişki kan kaybetmeye başlıyor. İyisi mi siz sakinleşince, ne hissettiğinizi, neden böyle davrandığınızı samimiyetle anlatın.
Bırkac gune kadar barısırsınız sadece senı surundurmek cabası ıcınde :) bazen dıyorum acaba cok ustlerıne gıtmesek mı? Sonucta senı sevdıgı ıcın kendı faceınde senın fotolarını yayınlıyo. Kımsenın cırkın demesıne gerek yokkı sevdıgın adam begendıkten sonra. Benım sevgılımde cok maymun resımlerımı paylasırdı. Bıgun maske yapıyordum ne yapıyosun dedı maske yapıyorum yuzum kırec gıbı dedım oda foto cek yolla dedı cok tatlısın face koycam fotonu dedı ben hıc arıza cıkarmadım daha da sevındım benım her halımı sevıyo dıye :) bende ozur dıle kucuk bır hedıyeyle gonlunu al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?