Benden zaman istedi ;(

Aslnda aramayacktm iki hafta sabrettm ama o normal şartlarda dönerdi bu kadr sessiz kalamazdı.Bu da beni düşndürdü korktm da açkcası başına bi iş mi geldi de arayamadı diye ölümlü dünya sonçta.Sesini duymak istedm kendimi affettrmek gibi bi niyetm yoktu başta snra dayanmadm açtm konuyu o tavırlı tavırlı konuşnca.Seven ne yapmaz derler ya bu kadr uzattığına göre beni unutmaya başladı diye düşndm korka korka sine sine aradım haklı olduğumu bile bile alttan aldm ne yapayım gurur aşkn önüne geçmemeli bence eğer gerçekten aşk varsa ortada tabi.Kaybetme korkusuyla haklıyken haksız duruma düştk zman istiyomş bi de

anladım canım haklısın aslında 2 hafta hiç tık ses çıkmayınca insan korkar birşeymi oldu diye,..
neyse sen üzerine düşen görevini yapmışsın..hatta dediğin gibi gururu hiçe sayıp aramışsın..bence savunacak hiç bir tarafı kalmadı...tutunacak sığınıcak bir bahanesi de...
senin şuandan sonra yapacağın bir tık geri çekilmek, fazla girişimde bulunma...bi süre yavaştan ilerle bakalım neler olacak...
biraz şımarıkca geldi bana yaptıkları...
fazla şımartma bence...emin ol dönüşü muhteşem olacak...
tabi karar senin yine de...

öyle yapcam canm hatta aradığıma da çok pişmanm eğer aramasaydm belki bir ay daha konşmazdı ama tıpış tıpş dönerdi bana. ama bu sferde ben yokluğuna alışıyo olurdm. o zaman da çok boş gelirdi bişy ifade etmezdi belki geri dönüşü.Bilmiyorm sinirlerim harap . bu kadr küçk ve komik bi mesele için bu kadr yaygra kopmamalı bu kadr uzaltlmamalıydı ama kendi bilir böyle saçma bahanelerle ancak kendini kandırır . gerçekten seven insan kaybetmek için değil kazanmak içn bahaneler arar.Artık aramıcam dönerse döner yoksa kendi bilir..

Diyelim ki ben sevgilimin fotoğrafını faceboka koymak istiyorum. Ama sevgilim bana sürekli "koyma koyma" diyor. Önce bi dururum "neyden çekiniyor ki, biri beğencek de ondan mı çekiniyor, yada kimin görmesini istemiyor" diye düşünürüm. Sonra denemek amaçlı "du bakalım napcak, gören görsün de neymiş çıksın ortaya" derim koyarım fototğrafı.
Ve koyduğumda sevgilim kaldırmam için yorumlar yapcak falan. Yani hala o fotoğrafları kaldırtma peşine düşcek. Valla öyle bi kuşkulanırım ki.
erkek arkadaşın da bu yoldan çıkmış bence. Sonra senin tavrın onu iyice düşünmeye itmiş.

canım koysn kapak fotoğrafı yapsn isterse ama "düzgn" bi fotoğrafımı koysa amenna.Ki daha önce de yayınladı albümü de var yani böyle bi şüpheye yer verecek bi durum yok ortda ki derdinin o olmadığını da söyledi.Ben koyma diye üzerine basa basa direttğim içn inadına koymş kendisi söyledi.Ve bende anlattığm rica ettiğim sil dediğim halde silmediği içn fotolarn altına yorm yazmştm vay efendm neymş herkes görmş rezil olmşz.Koymayaydn da rezil olmasaydık böyle bi sonç doğuracğını bliyodu defalarca uyardm .Yaptığının tek açklaması var o da zorbalık..

ben yanlış anlamışım canım kusura bakma gerçekten
kendi yaptığından sonra rezil olduk demesi saçma. koymasa zaten öyle bir şey olmayacaktı, madem bu kadar düşünüyor koymamayı da düşünebilirdi anladım şimdi :)

Gel de anlat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…