- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
öncelikle merhaba 15 gün önce endoskopi oldum helicobacter pylori den kaynaklanan gastritim olduğunu öğrendim doktorum bakteriyi öldürücü helipak antibiyotik paketini verdi ,daha öncede denemiştik kullanamamıştım aşırı bulantı ve kusma yapmıştı bende 2 günde bırakmıştım ..şimdi tekrar denemek istedi ve yanında metpamid bulantı ilacı yazdı 2 kez oldu içiyorum evet bulantı yapıyor ama metpamidi alınca rahatlıyorum, yalnız metpamid 4-5 saat rahatlatıyor sonra tekrar aynı bulantılarım oluyor günde 3-4 kere 5 saatte bir içsem çok iyi olucak ama doktorum sabah ve akşam iki kez iç demişti,dozu 3e çıkarsam bi yan etkisi olur mu? bu ilacı kullanan mutlaka olmuştur zararı var mı?devamlı kullanımda kas kasılmaları falan yapıp yüzü şekilden şekile girenler olmuş diye duymuştum ondan korktum çünkü 10 gün boyunca devamlı içmem lazım aşırı mı gelir diye düşündüm,doktoruma gidip sorucam izinliydi gidemiyorumda kaldım böyle yada bulantı için şunu şunu yap dediğiniz farklı önerileriniz var mı 10 gün dayanmam lazım yoksa bu bakteri başka türlü geçmezmiş bulantıya dayanırımda ilçaların 2 sini tok almam lazım kusmaktan yemek yiyemiyorum oda sıkıntı oluyor fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim.