beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

o bakteri bende de çıktı ona yönelik 14 günlük antibiyotik tedavisi verilmedi mi size?

ileriki yaşlarda daha çok görülüyor ama benim 10 yaşında kuzenim var onda bile mide rahatsızlığı var yani artık erken yaşta görülme sıklığı bayağı bir arttı...

doktorum bana biraz daha geçmezse sana düşük dozda rahatlatıcı bir ilaç yazıcam zaten dedi,sen kafaya takmıyorum desen bile bu ilaçlar sana iyi gelmeliydi iyi gelmiyorsa mutlaka bir yönde stresin vardır dedi bilmiyorum artık ne olucak...

zebos ben dün kontrole gittim ,durumumu anlattım demek ki helipak tanmgeçirmedi bakteriler dedi doktorum ...

şu an karşımda normal bir hastam olsa ona 4lü antibiyotik verirdim direk ama sen helipak ı zor kullandın 4lüyü kaldıramazsın diye vermeye çekiniyorum ,1 ay daha nexium kullan bakalım dedi ,

yani helipak kullanınca bizim şikayetlerimizin geçmesi gerekiyormuş eğer geçmiyorsa bu bakteri ölmedi demekmiş ve bir üst tedavi gurubu ilaçları olan antibiyotikler verilmeliymiş ama tabi ben çok hassas bünyeye sahip olduğum için doktor bile onları vermeye çekindi

o zaman benim bakteriler de ölmedi ben de kontrole gideceğim ve başlarsa 4lü tedaviyi kaldıramam. 3lü tedavide kaç gece acile gittiğimi biliyorsun

off gerçekten bıktım. çöp gibi oldum ya

o zaman benim bakteriler de ölmedi ben de kontrole gideceğim ve başlarsa 4lü tedaviyi kaldıramam. 3lü tedavide kaç gece acile gittiğimi biliyorsun

off gerçekten bıktım. çöp gibi oldum ya

büyük ihtimal ölmedi

evet biliyorum , doktorumda bana dörtlü tedaviyi vermeye korktu işte benim bünyemde kaldıramıyor güçlü ilaçları ama tek çözümde onlarmış

bende ne yesem midem ağrıyor geçen gün dışarıda kahvaltı yapayım dedim poğaça börek falan yedim ağrıdan ölüyorum zannettim , sadece evde hafif şeyler yersem biraz iyi hissediyorum...

hiçbir şey yiyemiyorum. 4lü tedaviyi alırsam doktora beni yatırmasını söylerim artık. sürekli acile gitmekten bıktım çünkü

dün bir dilim kek yedim, üstü muhallebiliydi. tüm gece yandı midem, hala yanıyor. doyasıya yemeye hasretim

aynen bende şunu iyi anladım ne yersem yiyeyim akşama doğru midemin ağrısı bir başlıyor ve ne yapsam hangi ilacı içsem geçmiyor,bugün akşama doğru karnıbahar yedim yeterki iyi gelsin diye onu yedikten sonra bile nasıl bir ağrı oluştu anlatamam ,ayrıca yemeden 1 saat öncede nexium ve damlasakızlı bal almıştım, yedikten sonra gaviscon içtim tekrar bal yedim ama hiç bir faydası olmadı azalma bile yapmadı...

yani şunu öğrendim ben ne yersem yiyeyim ağrı mutlaka her akşam beni canımdan bezdiriyor ve bunun sebebi bakteriler eğer normal bir gastrit olsaydı alınan ilaçlar iyi gelirdi ve perhiz listesinin dışına çıkmadıkça yanmamız ve ağrımız olmazdı, ama bizim gastritimizi bakteri yaptığı için onlar orda olduğu sürece ilaçlarda iyi gelmiyor, perhize uyarakta yemek yesekte çözüm olmuyor bu kadar net yani...

birde ağrın ne durumda canım ? 2 ay öncesine kadar mide ağrısı nedir bilmeyen sadece yanması ve bulantısı olan ben şuan ağrıdan ölüyorum

Son düzenleme:

kusma yok ama o taş oturma hissi hep var. bir de sürekli yanıyor

çok haklısın normal bi gastrit olsa geçerdi ama bizimki geçmedi. ben doktora gitmeye korkuyorum artık

2 saatte bir acıkıyorum, yediğim minicik şey. ısırgan otu gastrite iyi geliyormuş aldım bu akşam da onu içeceğim

sen ne yaptın canım görüşmeyeli. gittin mi doktora

o his beni deli ediyor kendimi dinlememeye onu duymamaya çalışıyorum yoksa çıldıracakmış gibi oluyorum

evet kesin bakteriler hala midemizde yaşıyor...

dene bakalım sonuçları söylersin canım bende şuan farklı birşey deniyorum aklımda sen varsın eğer bana iyi gelirse sanada tavsiye edicem

yok daha kontrol yeni geçti 3 hafta sonra gidicem

inan korkuyorum. hani kola içip geğirirsin o içinden gelen gaz yemek borunu, ağzını yakar ya öyle bi şey var ben de

sabahları oturup karnıma dairesel şekilde masaj yapıyorum içimdeki hava çıkıyor. sen de dene bak iyi gelecek. ısırgan otu şimdilik deneme

aşamasında. faydasını görürsem yazacağım canım

Antibiyotik kullandim ve bitti ama mide hapimi surekli iciyorum...
Sanrim biraz daha iciyim ve bakterinin olup olmedigine bakilir...

Sizin bakteri degeri ne kadar?(rakam yani)

ya o geğirme bende de var ama yanma yapmıyor, yalnız ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim öyle bi geğirme oluyor ki anlatamam su içsem bile 5 dk sonra bi geğirti geliyor ben bile kendimden utanır oldum artık .....

evet bende de sıkıntı gibi gelirse mideme masaj yapıyor gaz çıkıyor resmen ağzımdan,tamam canım haber bekliyorum

Antibiyotik kullandim ve bitti ama mide hapimi surekli iciyorum...
Sanrim biraz daha iciyim ve bakterinin olup olmedigine bakilir...

Sizin bakteri degeri ne kadar?(rakam yani)

bakteriden sonra bir gelişme iyileşme oldumu peki sizde ?bende hiç bir fayda olmadı

benim bakteriye nefes testi ile bakılmadı sanırım sadece nefes testinde o rakamsal değer oluyor, benimki endoksopi sırasında alınan parçanın sonuca bakılarak belli oldu ve orda sadece bakterinin pozitifliği görünüyordu

Gecmis olsun.endoskopi nedir? Hortum saliyorlar mideye omu, sonuc ne cikti?
Buarada yasiniz kac

teşekkür ederim. evet mideye hortum sallıyolar, gastrit çıktı. ardından üre nefes testi yaptılar

28 yaşındayım

ben de öyleyim. kimsenin yanında bir şey yiyemiyorum hemen geğirme başlıyor

ısırganı demleyip içtim. az da olsa yanmayı aldı, 1 hafta deneyeyim bakalım ne olacak

ben de öyleyim. kimsenin yanında bir şey yiyemiyorum hemen geğirme başlıyor

ısırganı demleyip içtim. az da olsa yanmayı aldı, 1 hafta deneyeyim bakalım ne olacak

aynen ya off canım neler çekiyor ama korkudan hiç birşey yiyemiyorum hemen ağrıda başlıyor...

propolisi araştır canım babam bana saf halini bulmuş 1 haftadır suyla yutuyorum yanmam hiç yok, ağrımda azaldı. en kuvvetli antibiyoiğin yanında yüz kat daha güçlü bir bakteri öldürücü güce sahipmiş... veren adam 4 gün yutsun herşeyi geçer demiş 1 hafta oldu geçmedi belki ama yinede azaldı gibi ama bırakınca ne olur bilmiyorum tabi...

yalnız perhize aynen uyuyorum eğer dokunucak şeyler yersem ağrım oluyor yine..ama propolis yemeden önce dokunucakları yemesemde çok ağrım vardı onları geçirdi

şu aralar ısırgan otunu deniyorum canım. hem içiyorum hem de saç diplerime sürüyorum. saç dökülmesine iyi geliyormuş

sen damla sakızını bıraktın mı? propolisiyi nasıl kullanıyorsun?

bir de kötü bir haberim var. sgk artık nexiumu 2x1 ödemiyor, 1x1 ödüyor. doktor bana günde 2 kez yazmıştı oysa. babamda gidip kendi adına yazdırttı

gastritten çekiyoruz bi de bu çıktı

damla sakızı bitti bende propolis aldım canım, onun toz halide var saf halide varmış ben saf halini buldum böyle reçine gibi küçük küçük ısırıp suyla yutuyorum herşeyden daha iyi geldi bu ,mide koruyucu bile içmesem birşey farketmiyor(içsemde aynı derece az ağrı oluyor içmesemde ağrı geçmedi ama propolis azalttı nexium hiç fayda etmiyor)..

hadi ya bu ara saç dökülmesi var bende deneyim bakalımm...

niye ödenmiyor ki ya ben zaten 1x1 kullanıyordumda 1x2 kullanalara zorluk çıkmış yani

o zaman ben de deneyeyim. mide ilaçları da bi yere kadar sonuçta

dene iyi geliyor. hatta karanfili demle, pamukla sür saç diplerine durulama. denemiştim iyi geliyor

neden ödemediğini bilmiyorum. çok zor oluyor böyle

aynen belli bir yerden sonra onlarında zararı olur yani

tamam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…