• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

ben de bu hastalıkla savaştım.hemen geçmemesi normal.panik yapmayın. bir iki ayda toparlanıyor insan. bi de dirençli bir bakteridir o yüzden ikinci kutu antibiyotik gerekebilir. benim hayatımın en önemli sorunuydu resmen. şükür geçti. ama hala midem hassastır. yediğime içtiğime hep dikkat ederim. sık ve az yerim.
5 aydır çekiyorum antibiyotikte biteli 3 hafta oldu ve sanırım bakteri dirençli çıktı peki tekrar 2.kutu antibiyotik yine helipakmı olucak yoksa daha ağırı mı veriliyor biliyor musunuz

inşallah gerçekten ölmüştür bakteri canım ama kan tahlilinde bendede çıkmamıştı endoskopide var çıktı yani kanda görülmeyebiliyor nefes testi iste bence

şişkinlik bende olmuyor ama yanma ağrı ve bulantı oluyor

ağrım çok şiddetli benimde başlarda ağrı yoktu hatta sanada söylüyordum son zamanlarda çok var hele geçen gün ölücem sandım

15 dk da bir birşey atmazsam ağzıma ağrım geçmiyordu hiç durmadan birşeyler atıştırmaya çalıştım

hele o taş oturma nedir hiç anlamıyorum sabah kuş gibi kalkıyorum hiçbir şeyim yok öğlen bir başlıyor gece uyuyasaya kadar

yeşillik hiç yemiyorum dokunur diye okumuştum korkumdan ağzıma marul falan hiç koyamadım ,salataya hasret kaldım sadece pişmiş yemek olarak yada haşlama olarak yiyorum sebzeleri yoksa salata tarzı çiğ yeşillik lahana dışında ym emiyorum

bulantı idrar yolundan oluyorsa antibiyotikler onu baskıladıkça bulantı geçmeliydi aslında ama yan etki olarak bulantı yapıyorsa bilemiycem canım inşallah atlatırsın şu enfeksiyonuda

üre nefes testi mi istesem acaba:26: o kadar açlığa dayanamam.. sabah en geç 8 de bi şey yemezsem açlıktan kıvranıyorum

bugün patates suyu içtim, bulantım az :nazar: tabi yanma hala var:50:

çok özledim bol limonlu salata yemeyi. ben de maydonoz ve lahana yiyorum

idrar yolları içinde ilaçlar bitince gideceğim

inşallah hep birlikte atlatırız canım

üre nefes testi mi istesem acaba:26: o kadar açlığa dayanamam.. sabah en geç 8 de bi şey yemezsem açlıktan kıvranıyorum

bugün patates suyu içtim, bulantım az :nazar: tabi yanma hala var:50:

çok özledim bol limonlu salata yemeyi. ben de maydonoz ve lahana yiyorum

idrar yolları içinde ilaçlar bitince gideceğim

inşallah hep birlikte atlatırız canım

bi gün sık dişini canım eğer varsa boşu boşuna hala bu acıları çekiceksin antibiyotik vermiycek çünk üdoktor yok diye

içemiyorum ben onu ya kusuyorum hemen

bende bugün açıkınca ağrıma yok mesela aksine yemekten sonra ağrım oldu ..sabah çok rahattım mesela bütün gece aç olamama rağmen ne bulantı ne yanma nede ağrı oluyor kahvaltı yapıyorum yine iyiyim 3-4 saat sonra bir başlıyor ağrı ve taş oturma hissi hep devam ediyor ,ağrı yemek yersem geçiyordu bugünde tam tersi oldu ben bile artık midemi anlayamaz oldum:50:

inşallah canım inşallahhh:43:

bi gün sık dişini canım eğer varsa boşu boşuna hala bu acıları çekiceksin antibiyotik vermiycek çünk üdoktor yok diye

içemiyorum ben onu ya kusuyorum hemen

bende bugün açıkınca ağrıma yok mesela aksine yemekten sonra ağrım oldu ..sabah çok rahattım mesela bütün gece aç olamama rağmen ne bulantı ne yanma nede ağrı oluyor kahvaltı yapıyorum yine iyiyim 3-4 saat sonra bir başlıyor ağrı ve taş oturma hissi hep devam ediyor ,ağrı yemek yersem geçiyordu bugünde tam tersi oldu ben bile artık midemi anlayamaz oldum:50:

inşallah canım inşallahhh:43:

bu hafta biteceek antibiyotikler. bi gideyim, dayanırım napim:5:

o taş oturma için hala bi çözüm bulamadık. karnıbahar kaldı yemediğim... o çok iyi geliyormuş

tabi haşlayıp yenilecekmiş, suyu da içilecekmiş. kokusu berbat:120:

bu hafta biteceek antibiyotikler. bi gideyim, dayanırım napim:5:

o taş oturma için hala bi çözüm bulamadık. karnıbahar kaldı yemediğim... o çok iyi geliyormuş

tabi haşlayıp yenilecekmiş, suyu da içilecekmiş. kokusu berbat:120:

evet bulamadık valla :(

karnıbahar yemeğini yiyorum o etkili değil mi ki

etkilidir tabi neden olmasın. haftada üç kez yenilince gastrit ve ülsere iyi geliyormuş

alıp onu da deneyeyim:39:

hımmm,o kadar çok yemiyorum..yalnız bana damla sakızı baya iyi geldi 1 gün onu yemedim unuttum akşam hemen bulantım yanmam başladı hemen yedim bir kaşık kendime geldim

Kızlar araya giriyorum ama sohbetiniz dikkatimi çekti bendede aynı sorun var... Tam olarak ne kadardır var sizde ?? Bide rahatsızlığınız nasıl başladı ??

benim 5 aya yakındır var en büyük şikayetim bulantıydı bunun yanında yanma ve arıda var tabi,soğuk su içmiştim aç karnına ertesi gün ateş grip ve bulantı oldu üşütmedir diye korkmamıştım ama herşey geçti bulantı geçmedi meğer gastrite çevirmiş endoskopi oldum h.pylori mikrobu çıktı işte... antibiyotik falan kullandım ama pek geçmedi sanırım bakteri ölmedi:( sizin neyiniz var

öncelikle merhaba 15 gün önce endoskopi oldum helicobacter pylori den kaynaklanan gastritim olduğunu öğrendim doktorum bakteriyi öldürücü helipak antibiyotik paketini verdi ,daha öncede denemiştik kullanamamıştım aşırı bulantı ve kusma yapmıştı bende 2 günde bırakmıştım ..şimdi tekrar denemek istedi ve yanında metpamid bulantı ilacı yazdı 2 kez oldu içiyorum evet bulantı yapıyor ama metpamidi alınca rahatlıyorum, yalnız metpamid 4-5 saat rahatlatıyor sonra tekrar aynı bulantılarım oluyor günde 3-4 kere 5 saatte bir içsem çok iyi olucak ama doktorum sabah ve akşam iki kez iç demişti,dozu 3e çıkarsam bi yan etkisi olur mu? bu ilacı kullanan mutlaka olmuştur zararı var mı?devamlı kullanımda kas kasılmaları falan yapıp yüzü şekilden şekile girenler olmuş diye duymuştum ondan korktum çünkü 10 gün boyunca devamlı içmem lazım aşırı mı gelir diye düşündüm,doktoruma gidip sorucam izinliydi gidemiyorumda kaldım böyle yada bulantı için şunu şunu yap dediğiniz farklı önerileriniz var mı 10 gün dayanmam lazım yoksa bu bakteri başka türlü geçmezmiş bulantıya dayanırımda ilçaların 2 sini tok almam lazım kusmaktan yemek yiyemiyorum oda sıkıntı oluyor fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim.

Eger ımkanın varsa evde ısenız ben sıze gec uyanmanızı onerıyorum :)

Kızlar araya giriyorum ama sohbetiniz dikkatimi çekti bendede aynı sorun var... Tam olarak ne kadardır var sizde ?? Bide rahatsızlığınız nasıl başladı ??
benimki temmuzda aç karnnına ağrı kesici almayla başladı. bulantı, ağrı ve kusma şikayetiyle gittim

idrar ve kana bakıldı, sonra da endoskopi yapıldı
hımmm,o kadar çok yemiyorum..yalnız bana damla sakızı baya iyi geldi 1 gün onu yemedim unuttum akşam hemen bulantım yanmam başladı hemen yedim bir kaşık kendime geldim

zaten kaynatıp suyunu içecekmişiz, sebzesini yiyecekmişiz. gastrite bu faydalıymış, dün araştırdım

tabi ishal yapıyormuş

kusmam azaldı, bulantım arada oluyor. azcık yanmalarımda var

antibiyotiğim hala bitmedi, bitsin kontrole gideceğim

bana da bal çok iyi geliyor. o olmazsa ne yapardım bilmiyorum

benimki temmuzda aç karnnına ağrı kesici almayla başladı. bulantı, ağrı ve kusma şikayetiyle gittim

idrar ve kana bakıldı, sonra da endoskopi yapıldı

zaten kaynatıp suyunu içecekmişiz, sebzesini yiyecekmişiz. gastrite bu faydalıymış, dün araştırdım

tabi ishal yapıyormuş

kusmam azaldı, bulantım arada oluyor. azcık yanmalarımda var

antibiyotiğim hala bitmedi, bitsin kontrole gideceğim

bana da bal çok iyi geliyor. o olmazsa ne yapardım bilmiyorum

ağrı ne durumda?

balı sade olarak mı yiyorsun?

ağrı ne durumda?

balı sade olarak mı yiyorsun?

ağrı azaldı ama hassasiyet hala var. bazen şişkinlikte oluyor

bir de ben acı bi şekilde geğiriyorum. özellikle sabah yataktan kalkınca... sanırım içim hava doluyor. sen de var mı bu geğirme?

evet, balı sade yiyorum

ağrı azaldı ama hassasiyet hala var. bazen şişkinlikte oluyor

bir de ben acı bi şekilde geğiriyorum. özellikle sabah yataktan kalkınca... sanırım içim hava doluyor. sen de var mı bu geğirme?

evet, balı sade yiyorum

dün akşam kızarmış mantar yedim ağrıdan ağlıycaktım neredeyse sırtıma bile vurdu ölücem sandım valla....

geğirme bende de var özellikle yemekten sonra oluyor ,sabah hiç bir şikayetim olmuyor benim kuş gibi kalkıyorum sanki midem eski iyi günlerinde ki gibi oluyor:5:

tamam canım bende ağrı olunca balla tarçını karıştırıp yiyiorum ağrıya çok iyi geliyor

dün akşam kızarmış mantar yedim ağrıdan ağlıycaktım neredeyse sırtıma bile vurdu ölücem sandım valla....

geğirme bende de var özellikle yemekten sonra oluyor ,sabah hiç bir şikayetim olmuyor benim kuş gibi kalkıyorum sanki midem eski iyi günlerinde ki gibi oluyor:5:

tamam canım bende ağrı olunca balla tarçını karıştırıp yiyiorum ağrıya çok iyi geliyor

kızartma türü yediğin zaman gaviscon iç canım, az da olsa ağrıyı alıyor. ben öyle yapıyorum:34:

Kızlar size bir ilac tavsiyesi veryim bunlarin yaninda sonrada bana dua edin:) remeron.biliriz hepimiz mide hastaliklarinin sinirsel oldgnu.dr a bir sorun.beni en cok rahatlatan bulantimi kusmami geciren ilac o oldu.o tedavilerle gecmesi lazim cunku... Bende bugunlerde cok bulanti kusma cekiyorum ozellikle sabah uyanırken.biliyorum yine stresteyim hastalik yuzunden..neyse size onerim bu

benim 5 aya yakındır var en büyük şikayetim bulantıydı bunun yanında yanma ve arıda var tabi,soğuk su içmiştim aç karnına ertesi gün ateş grip ve bulantı oldu üşütmedir diye korkmamıştım ama herşey geçti bulantı geçmedi meğer gastrite çevirmiş endoskopi oldum h.pylori mikrobu çıktı işte... antibiyotik falan kullandım ama pek geçmedi sanırım bakteri ölmedi:( sizin neyiniz var

Hmm gecmis olsun Allah beterinden korusun...

Benim de midemde asiri agri oldu duramadim ilac aldim biraz iyi oldum ve ayni zamanda kandan baktilar heelicobakteri mi ne cikti ... Birde mideme kamera salip baktilar bisey cikmadi... Ama hafif usutsem midem agrir o yuzden surekli nexium icerim...

Merak ettim genelde orta yaslilarda Zannederdim bu tip rahatziliklari, ama degilmis siz kacsiniz??

Kızlar size bir ilac tavsiyesi veryim bunlarin yaninda sonrada bana dua edin:) remeron.biliriz hepimiz mide hastaliklarinin sinirsel oldgnu.dr a bir sorun.beni en cok rahatlatan bulantimi kusmami geciren ilac o oldu.o tedavilerle gecmesi lazim cunku... Bende bugunlerde cok bulanti kusma cekiyorum ozellikle sabah uyanırken.biliyorum yine stresteyim hastalik yuzunden..neyse size onerim bu

bu psikolojik bir ilaç mı? ben de zaten koku hassasiyeti var bakteri bunu yapmaz dedi doktor

ne zaman canım sıkılsa midm çok ağrır

Back
X