Beni Affedin

Adam narsist eşi haklı.Seni anlıyorum ama ona gittikçe kendinden eksiliyorsun.Başka birini bul.
Çok haklısınız. Öyle iyi anlıyorum ki şimdi eşini. Bu yazdıklarımı okuyanlara örnek olsun.
Bana eşini anlatırken, kötülerken aptal gibi dinlendim onu. İnandım. Eşi onu tanıyamıyor sandım. Öyle suçlardı ki eşini. Şimdi anlıyorum. Bu adam gerçek bi narsist.
Umarım ben de o da kurtuluruz bu adamdan.

Yani kusura bakmayın ama yaşanmamışlığın kibri diyeceğim ben buna. Ve kusura bakmayın ama siz “kadında öyle giyinmeseymiş o zaman” diyenlerle aynı kişisiniz.
Bende suçlamıştım kendimi başta. Ben mi yüz verdim diye. Yaşça küçüğüm diye, ünvan olarak daha altım diye. Ama malesef bunlara bakmıyor erkekler. Çok daha fütursuzlar.

Dakikasında gelip nemalanmasaydınız öyleyse :)
Nemalanmak demiyelimde senin gibilerin rezilce yazılarını görmek istemiyorum diyelim kimse yazmasa yok olup gideceksin kendini nemalatmaya devam edeceksin

Çok haklısınız çok güzel yazmıssınız çok tesekkür ederim

Hangi yaşanmamışlık şekerim, evli kart horozlar bi size mi dolanıyo sanıyosunuz?

Sen yüz vermedinde yatağında nasıl buldun bi anda kendini? Küçüküm ühüüü

Yaşanmamışlığın, sınanmamışlığın kibri
Bu ifadeyi biri bulmadan önce, insan kınadığını yaşamadan ölmezciler vardı. İstisnasız, her evli erkekle berabar olan üye benzer cümleleri kuruyor. Hamurunuz birse demek.

Neyin yaşanmamışlığın kibri ??? Siz hiç merak etmeyin erkekler kurnaz kimle hangi kadınla ne konuşacağını iyi bilirler. Bi erkek size sapıkça duygularını karısının çıplak fotosunu nasıl göstermeyi cesaret etti kendinize sordunuz mu acaba bu soruyu. Hadi sıkıysa bi erkek bana gelsin de karısnı anlatsın ya da mahrem şeyleri mahrem resimleri o adamı naptım biliyor musun isterse feriştahı gelsin dar ağacında sallandırırım. İşte sizin gibi kadınlar yüzünden yüz buluyor bu erkek müsfetteleri

Buralara kadar okumamıştım .. demek bu kadar rezilliklerde olmuş gerçekten bazen hemcinslerimin bu kadar ucuz olması üzüyor beni. Zaten gidişat oraya gidiyordu geçmiş olsun herkese. Sonunu yazayım akşam karısına Çiçek alır koynuna girer yatar herşey eskiye döner ama bu kadın müsfettesi de hatasıyla ömür boyu yüzleşir tabi gurur varsa. Ve ayrıca böyl yüzsüz kadınlarla muhattap olmam asla sadece gerçeklerden haberdar olsun diye bilgi geçmek istedim. Umarım başka evli adama dolanmazsın.

Evli adamlarla takilan kadinlara yorum yazmak icin evli adamlarla iliski mi yasamamiz lazim yani? Sanki 10 kadindan 5i boyle yasiyor

eee konu sahibi naptın adam hayatında mı hala????

Yapacağın şey istifa etmek başka bir şehire gitmek heryerden engellemek ve hatta telefon numaranı değiştirmek gerekirse ilaç destekli terapiyle özsaygını yeniden kazanmak.Hiçbir kadın seni affetmez önce sen kendini affedeksin.Tekrar ahlaklı namuslu bir hayat kur yoluna bak.Ayrıca inançlıysan tövbe et gece namazları kıl kendini sağaltmanın yolunu kendin bul.

koleksiyona girmişsin tebrikler cnm

seni Allah affetsin git Allaha yalvar yakar belki affeder

`