Beni Affedin

Evli bir adam kendi eşiyle ilgili böyle diyorsa senin için orda burda neler diyordur , sen onun için sadece oyuncak olmuşsun. Bekar kızsın düzgün birini bulup ciddi bir ilişkiye gir bu ne böyle miden hiç mi bulanmıyor

Benim de evli erkeklerden hele hele iş yerinde yüzük takmayanlardan midem bulanıyor ya

Adam bana ne yapar peki? Anlıyorum bana herşeyi müstehak görüyorsun, haklısında hani yani?
Bir tane nişanlı biriyle birlikte olan bir abla daha var onun da bahanesi bana bir şey yaparsa. Bir sürü kadınla birlikte olmuş ya hani ne bilecek sen misin öbürü mü? Fakeden yardır gitsin. Ancak işinize gelmiyor işte.

Ya eziklik işte.
Ama birlikte uyumuyorlar, ama sevişmiyorlar, hiç anlaşamıyorlar kadın zaten ruh hastasıymış falan diye avutuyorlar kendilerini. Güya karısıyla anlaşamayan adam da o sırada 3. çocuğu yapıp hafta sonu ailece yapılan mangal partisinde bacanakla tavla atıyor.
Elin kocasının yolunu gözlemekle geçiyor hayatları.
Aynen sen çok farklısın, çok aşk.

Elin kocası olduktan sonra istediğin kadar farklı ol. Kadın boşamasa en baba çekişmeli 3 yıl sürer. Nasıl bir farklılık bu rezilliği örtecek?

o tabir çocuklar için kullanılıyor. 18 yaş altı sağlıklı karar verme yetisi gelişmemiş bireyler için yani.
kendinize bahane bulmayı bırakın. suça sürüklendim. adam manipüle etti vs vs..
düştüğünüz durum kendi suçunuz.
bundan sonra yapılacak şey belli yetişkin bir insan olarak kendi kararınızı kendiniz verin.

Doğru söylüyorsunuz. Olabildiğine uzağım şuan.
Keske bu noktaya gelmeden yapabildeydim.
İş için bile olsa görüşmemeye karar verdim. Nasıl olucak bilmiyorum. Bu konuyu da o çözsün çünkü ben işin içinden çıkamadım.
Kendisine açıklama da yapmak istemiyorum hiçbir konu hakkında. Böylece bitsin.

Bende umarım kurtulur kendi önüme bakabilirim

Aynen öyle. Bana her şey müstehak dimi diyor ne alakası var. Drama queen

Aynen öyle. Bana her şey müstehak dimi diyor ne alakası var. Drama queen
Kız ben d*yak bile yemişim, karısına söylesem ne olacak benden bilir. Bi de gözüne sokup neden üzeyim kadını.
Başka bi konuda bir kadın aldatılmış, aldattığı kadına ulaşayım mı diye konu açmış. O kadına da derdin diğer kadınla değil kocanla suçlu kocan ona sor demişler.
Bana da adamın hiç suçu yok dediler.

Neyse ne, birak artik kac kurtar kendini kizim. Adam dayak atti diyorsun ... bir daha oyle kart tipli adamlara yaklasma yuzugu olsun olmasin evli oluyorlar sakin ola ki evlilere yaklasma artik. Dersini almissin otur yerine.

Neyse ne, birak artik kac kurtar kendini kizim. Adam dayak atti diyorsun ... bir daha oyle kart tipli adamlara yaklasma yuzugu olsun olmasin evli oluyorlar sakin ola ki evlilere yaklasma artik. Dersini almissin otur yerine.
Dersini aldığını düşünmen çok tatlı

Adamın sana karşı bir suçu yok, bunu anlamak zor olmasa gerek.
Sen onun evli olduğunu bilerek birlikte okumuş bir kadınsın.
Adam karısına karşı suçlu sana değil.

Adamın suçu karısına karşı. Hani sadakat yükümlülüğü ona karşı ya, o bakımdan.
Size yalan söylese, kandırsa, bekarım deyip evli çıksa size karşı da suçlu olurdu. Siz ilk günden biliyormuşsunuz zaten. Karısının çıplak fotoğrafına bile bakmışsınız beraber, daha ne olsun.

Kendinizi evdeki nikahlı kadınla bir tutamazsınız, o kadın aldatılacağını bile bile evlenmedi, çocuk yapmadı. Ama siz başlarken de, defalarca beraber olurken de biliyorsunuz, size sadakat sözü verilmedi, herşey baştan belliydi. Saatlerce bana vakit ayırdı, benim için değişti, çok şey paylaştık diye bir ton anlam yüklemişsiniz ama adam bunu bir tür spor olarak görüyor. Avlanıyor, yakalıyor, kesiyor, yiyor, ardını dönüp gidiyor. Her anından ayrı zevk alıyor bu sporun çünkü avcı. Siz yokken başkasina yapıyodur ruhunuz duymuyodur.

Siz yokken başkasina yapıyodur ruhunuz duymuyodur.
Katip hep söylediğim bir laf vardır, benimle yapan bana da yapar.
Sevgilisini/karısını benimle aldatacak tıynette bir adam, beni de başkasıyla aldatır.
Tüm benliğinle aksine inanmak, sadece kendini kandırmak.

neye sürüklenmişsiniz? adamın niyetini ta en başından anlamışsınız buna rağmen günde 4-5 saat muhabbet etmişsiniz. allah söylediklerimizle imtihan etmesin ama siz konuşmadıkça mesafe koydukça bu insan da zor yüz bulurdu. bazıları sapık, yüz vermeseniz de yapışıyorlar ama sizin hikayenizde durum böyle durmuyor. insanız çok büyük hatalar da bizim için ama en azından bunların sorumluluğunu almak gerekir. sorumluluk alırsanız hataları düzeltmeniz gerektiğini düşünürsünüz yoksa suçu başkalarına ata ata mağdur rolünde sıkışıp kalırsınız. çok da can yakarsınız.

Elin kocası olduktan sonra istediğin kadar farklı ol. Kadın boşamasa en baba çekişmeli 3 yıl sürer. Nasıl bir farklılık bu rezilliği örtecek?

Erkeklerin birçoğu boşanmak istemiyor ki zaten. Aşkından ölüp boşanmak isteyen nadir.
Çoğu düzenim bozulmasın diye derde düşüp karısına yalvarmaya başlıyor. Kadın öğrenene kadar devam.
Bu adam da yeni aşklara yelken açmıştır çoktan. Konu sahibinin çıplak fotoğraflarını yenisine gösteriyordur artık.

Şaka gibi kendisini adamın karısıyla bir tutup başka konuda adam suçlu diyorlar ama bana tam tersini söylüyorlar diyor.
Sen evli adamın hayatındaki bilmem kaçıncı kadınsın. Her şeyi bilerek yaşamış, adamın karısının yatağında yatmışsın. Kim sana karşı neden suçlu olsun yani.
Evli adamla birlikte olan kadınlar kendilerinin gerçekten farklı, özel olduğunu falan sanıyor ya. Komik.

Bak bizim memlekette böyle bir adam vardı karısını aldattı bu üniversiteli bir kızla. Duydu tabi ailesi, gelinden yana çıktı ama, adam ailesiyle kafa kafaya geldi boşanmak istediği için. Karısı o kız için o... demiş, adam öyle dedi diye kadına etmediğini bırakmadı, sildi attı bir kalemde resmen, yüzüne bakmadı, adamı reddetti falan ailesi. Ha yaptığı şerefsizlik, çirkeflik ama onu bile başı dik ve bedel ödeyip yaptı. Farklılık böyle olur, bir yanda evliliği sürüp de öbür yanda istediği gibi yaşayan bir adam için sen anca bir ayrıntısındır.

Gerçekten o eve gitmek ruhumda o kadar derin bi yara açtı ki. O kadar utanıyorum o kadar pişmanım ki. Yok olmak istiyorum.
Eşi ile daha önce benim yüzümden tartıştıkları mesajları okutmuştu bana. Beni biliyor mu hissediyor mu, yada diğerlerini bilmiyorum. Çok fazla kadın var çünkü.
Kimisi para karşılığı, kimisi f*ckbody.
Çok hızlıca yaşayıp tüketiyor. Cinsellik amacıyla gerçekleşen fast ilişkiler.
Benleyken 3 kişiyle yatmış, onları ruhum duymadı. Biriyle 1-2 hafta konuşmuş se*ting yapmış buluşmuş. Diğerleriyle birkaç gün.
Benden hiç gitmeyecek gibi olup nasıl böyle küt diye gitti hala şokum. Bu arada bazı üyeler bana geçmişte de kendinden büyük üniversite hocandan hoşlanmışsın bu sendeki bi sorun yazmıştı.

Haklıymışsınız. Psikoloğum da aynını diyor. Ailemdeki otorite eksikliği yüzünden ben otorite ve narsizme meyilli insanlara çekiliyormuşum.

Dün beni öpmek istedi, ısrar etti izin vermedim. Umursamadığından mı artık bilmiyorum sormadı da. Eskiden olsa kapımda yatardı.

Kızlar size bunu da sormak istiyorum. Bitti ama bittiğini açıklamayı düşünmüyorum. Zaten sormuyor duygularım, düşüncem umrunda değil orası ayrı da. Hiçbişey demeden tepkisiz, cevapsız kala kala bitireyim diyorum. Böylesi daha doğru değil mi

`