Beni Affedin

Yönetici gözümde böyle canlandı:

Yarısına kadar okudum, sonrasında hızlı okumaya geçtim. Asıl aksiyonun döndüğü "karısı yokken yataklarında yattım vb" kısımlarını satır satır okumadım.

Hadi diyelim ki insan yedi bir halt, niye bir de bunu bir forum sitesine yazmak ister, bunun neyinden zevk alır, anlam vermek zor.

Evli bi erkek size yanaşıyorsa haddini bildirir uzaklaşırsınız, bu kadar. Sayfalarca yazmanıza gerek yoktu. Saatlerce konuşuyorlarmışmış. Biraz mide olur insanda, haysiyet olur.

Patron metres aşkı...

Ben bu aşkın ızdırabını gözlerinden öpüyorum.

Metin red flaglerle dolu ama adamla berabermişsin konu fake değilse geçmiş olsun

Yani aynı yatakta yatma kısmı zaten tümden fecaat. O kısmı tümden sınırı aşma, yav şimdi diyeceksiniz kadının kocası ile zaten. Yatakta yatmış yatmamış çok mu şey diye. Ama bana dokundu orası yav, ne bileyim çok fazla geldi. Kadının en mahrem, en özel alanı yatak odası kocasından bağımsız. Bari onu yapmasaymış.

Aman yarısına kadar birde sonunu okudum bu ne böyle Manas destanı gibi ..
Baştan gönlün varmış kaçan kovalanır demiş aranızdaki miğde bulandırıcı ilişkiye tat gelsin istemişsin.

Gerçekten de en iğrenç kısmı o bari otelde yapsaymis nasıl bir mide

Vıttırı zıttırı. 15 yaş farkı varmış, herif ne mana ise buna karısının çıplak fotoğraflarını göstermiş ama karısı ile sevişmiyormuş , bu tokat atmış adam daha beter tokatlamış , sonra başka bir sebepten kafa falan atmışlar birbirlerine.

Sonra ablamız bir şeyleri affetmiş oyyy yüce gönül.

Adam durduk yerde üç kişiyi si.tim demiş , bu yine adamın aile evine gitmiş ( çocuk ve eş başka yerdeyken)yiyiştik diyor evde günlerce kısacası La Fontaine’ den masallar.

Biz neyi affedeceğiz onu hiç anlamadım bacım benim koca yatıyor yanımda kiminkini aldıysan ona söyle.

Bana öyle sert bi tokat attı ki.

Ya bir gün bana eşinin çıplak fotoğrafını gösterdi

denk geldi 3 kızı siktim

Telefonunda gay date uygulaması bile olan bi sapığa skriri çekememişsin. Sen önce kendini affet başkasından af bekleme.

`