Beni Affedin

En başından sonuna kader okudum, uzun zamandır roman okumuyordum iyi oldu. Canım sen alık mısın ya ? Bu hatayı 18-19 yaşında ki tecrübesiz bir kız yapar ancak. Adamın eğlencesi olmuşsun, seni parmağında oynatmış. Bu arada benim en en çok takıldığım konu adamın karısının çıplak fotoğrafını sana göstermesi oldu. Midem kalktı ya bide bunun üzerine adamın evine gidip o kadının seçtiği serdiği çarşaflarda yattın. Sen asla affedilmeyecek bir f*h*şesin. Eğer gerçekten adamdan kurtulmak isteseydin sana yaptıklarını karısına anlatmak veya onu polise şikayet etmekle tehdit ederdin. Senin hoşuna gitmiş onun peşinden koşması sonra da bağımlı olmuşsun adama. Gayet zeki biriymiş bizim bir lokma ekmek vermeyeceğimiz adamlar ama senin gibiler olduğu sürece bu pisliklerin midesi de başka yerleri de doyar.

Bana hep aynı kişi konu açıyormuş gibi geliyor. Yazış stili de hiç kadın elinden çıkmışa benzemiyor. Bu siteyi bellemiş, artık farklı farklı üyeliklerle aynı pis öykülerini anlatıp duruyor.

Yinede bu aldatılma mevzusu için şunu söyleyeyim.1970'lerde çekilen Yeşilçam filmlerinden beri erkekler metreslerine hep aynı şeyi söylüyor: "Karımla aynı yatakta yatmıyoruz. Çocuklar için evliyiz. Yakında boşanacağız." Bu yalanlar hiç değişmemesine rağmen hala inanan kadınlar var. Öncelikle şunu anlayın, kadın olsun erkek olsun evli olan kişinin eşiyle gayet ilişkisi oluyor, ev hayatları da güzel geçiyor. Zaten öyle olmasa eşleri az çok şüphelenir ve meselenin peşine düşer. Bu yüzden nedense bu adamların ilişki yaşamadıklarını iddia ettikleri kadınlar düzenli olarak hamile kalıyor. Ayrıca erkekler arasında karısından boşandıktan sonra metresle evlenen çok çok azdır. Hazır boşanmışken adamlar ya gününü gün eder ya da beğendikleri kadınlara yönelirler. Erkekler kadınlar gibi duygusu olduğu için aldatmazlar, çoğu fiziksel bir macera yaşamak ister veya mevcut hayatı sıkıcı geliyordur. Zaten baştan sizle metres diye başladıysa sizi eş kategorisine çıkarmazlar. Karılarını kendi öz iradesiyle aldatırlar ama buna ortak olup yuvasını yıktığınız için sizi suçlarlar. Sadece kendinize yapıyorsunuz bu yüzden

Şerefsiz herif saç ektirmiş bıyığını kesmiş bir de boyunu uzatsa neler yapacak Allah bilir.

Beni affedin dediğiniz okunamayacak kadar uzun yazdığınız için mi

Ne bu ay, Wattpad masalı mi?

`