Beni Affedin

Dürüstlüğü(!) bütün değerlerinizin üstünde tutmayın temalı kamu spotu. Atıp tutmanın, yediği haltlarda övünmenin adı ne zaman dürüstlük olmuş. bi sonraki hikayede bi aura, karizma bi şey ekleyin belki daha çok geçer

Kusura bakmayın siz tüm bunları yaşarken ben evdeki cocukllarina üzüldüm. Siz kendi ipinizi kendiniz cekmissiniz zaten bize diyecek birşey kalmamış.

Erkekler mutsuz evliliklerde kalmaz. Cogu erkek evliligimde mutlumuyum diye de dusunmez. Evlidir. Nokta. Evliligimde mutlu degilim diyen erkek olta atiyordur cunki sadece ozguvensiz ve ezik kadinlar bunu yer. Oltaya gelmissiniz. Size bir donem essiz, benzersiz ,nadide, cok ozel, degerli hissettirmis. Bundan istemem koy yan cebine seklinde uzun dibem keyif almissiniz. Sonra sizi sallamadigi donem gelince de tamami degersiz hissetmenizden kaynakli uzun uzun cumlelerle magdur edebiyati. Evet magdursunuz ama adamin gram sucu yok. Cinsiniz sazan. Siz bunu cozun.

Bir kadın kendini bu kadar da aşağı duruma düşürmez
Kusura bakmayın ama çok saçma bi düşünce. Kendini bundan daha fena duruma düşürenler var. Sırf cinsiyeti kadın diye otomatik olarak akıl, fikir, ahlak yüklenmiyor

ne kadar yazmışsınız okuyamadımki yorumlardan baktım evli adamlaymışsınız kim affetsin sizi:)

Konu felaket fake ya, hani yapay zekaya gidilmiş konu verilmiş bana senaryo üret uzun uzun anlat tarzı komut verilmiş gibi öyle bir üslup…Ha bir de sonda beni affet yazmışsın sanki Kerime Nadir’in eski yıllardaki romantik aşk kitaplarına isim koyuyorsun neyse senaryolara devam et belki sen de bir gün kitap yazarsın.

Öncelikle, çok uzun olduğu konusunda hemfikirim. Okunması kolay olsun diye dilbilgisine önem vermeye çalıştım. Vakit ayırıp okuyan, iyi veya kötü farketmeksizin yorum yapan tüm üyelere teşekkür ederim.
Forumda 10 yılı aşkındır varım, yalnızca aktif değildim. Sizlerin konularını yalnızca okuyarak takip ediyordum. Sahteliğinden şüphelendiğiniz üyeler her kimse onlar değilim. Konuyu inanılması güç bulanlar olmuş. Haklılar, yaşanması da güçtü, keşke olmasaydı.
Bir üye kellere saç ekilmediğinden bahsetmiş, haklı tam bir kellik değildi bölgeseldi. Dolayısıyla ekim yapılabildi.
Kendimi aklamak için söylemiyorum elbetteki ama ben bir narsist tarafından ağır ve sistematik şiddete uğradım. Tehtit edildim, dayak yedim, taciz edildim, sınırlarım ihlal edildi. Ben aptal bi kadın değildim. Bunlar benim kabul edebileceğim şeyler değildi. Ama şiddet zaten böyle birşey arkadaşlar. Sistematik, dozunu arttırarak ve sinsice geliyor. Yanlış olduğunu biliyorsunuz, ama bırakıp gidemiyorsunuz.
Benim en büyük önce tutsaklığım zorunluluklarım, korkularım ve yalnızlığım oldu. Sonra da kendi duygularım. Sizlerden birine anlatsaydım başta uyarırdınız belki beni. Ben korktum kimselere anlatamadım. Ben bu adama aşık olmadım ki. Ben bana yaşattığı duygu roller coasterından çıkamadım. Hata üzerine hata yaptım. Onun yüzüne bakmak istemezken kendi yüzüme bakamaz oldum.
Kadınlarla aram bozuldu benim. Onun kadınlara yönelik cinsiyetçi, aşağılar korkunç bakış açısı bana sirayet etti. Bir başka kadının haberi olmasa da canını yaktım. İnansanız da inanmasanızda yürekten pişmanım. Ve bunun yükünü taşıyorum.
Bu yüzden sizden af dilemiyorum. Doğru yer sizler değilsiniz onu da biliyorum. Fakat ne birine anlatabiliyorum, ne de yalnız başıma aşabiliyorum. Bana hakaret etmenize bile ihtiyacım varmış. Bu bile yalnızlıktan, susmaktan iyi geldi. Gerçeklerle yüzleşmeliyim ki iyileşebileyim.
Bir üye geçmiş bir konuya yazdığım yorumu alıntılamış “evli bir adamla ilgilenmedim ki” demişim. Bende bu konuyu açmadan evvel o yorumumu gördüm, tüyletim ürperdi. Sınanmamışlığın kibriymiş şimdi anladım :)
Onu, görsel olarak zihninde şemalandırmak isteyen olduysa paylaştığınız kel, göbeklilere değil de tam olarak ikizi olabilecek kadar bakanımıza benziyor. Tabi şuan kaslı sixpackli biri.

Onu, görsel olarak zihninde şemalandırmak isteyen olduysa paylaştığınız kel, göbeklilere değil de tam olarak ikizi olabilecek kadar bakanımıza benziyor. Tabi şuan kaslı sixpackli biri.
Her şeye tamam da bu detay ne alaka. Şimdi sixpackli olunca ne oluyor? Kurban olayın Konu sahibi arkadaşım, adam Kıvanç Tatlıtuğ da olsa konu içeriğinde yazdığın 100 felaket detayı zaten aklamaz. Bunca üyenin onu paylaşılan görsellerdeki gibi hayal etmesi mi en mühim detay, bırak öyle hayal etsinler. Olay adamın evli olması, pavyon olayları, parayla seks işçiliği hizmeti, size vurması ve diğer şiddet içeren davranışları.
Neyse sözün özü, sizin bu adamı artık görmemeniz gerekiyor. Fiziken, telefonla vs. hiç iletişim kalmaması lazım.

`