Beni Affet Star TV

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Deniz Yıldızı, Dinle Sevgili, Unutma Beni ve Derin sular gibi dizilerinin yapımcısı Focus Filmin Show TV için hazırladığı dizi 17 Ekim'den itibaren hafta içi hergün 18:00 de yayınlanacak.

Oyuncu kadrosunun hepsinin tiyatro kökenli olduğu söyleniyor.

Behzat Ç gibi bu dizinin de çekimleri Ankara'da yapılıyor.

Aşk bazen aniden gelir.
Ve ona sahip çıkamazsan, geldiği gibi de gider.
Ancak onun bırakacağı boşluk ve yaşanan pişmanlıklar bir ömür boyu peşini bırakmaz insanların.

Beni Affet, Ankaralı zengin bir aileyi merkezine alarak, gecekondudan üniversitelilere, ev kadınlarından beyaz yakalılara kadar toplumun her kesiminden karakterleri taşıyacak ekranlarımıza. Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

"Beni Affet" sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatarak tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babaların günahı yüzünden aşklarını yitiren çocukların hikâyesi aynı zamanda. Vazgeçilemeyen aşkların, bitmeyen umutların hikayesi.

Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi "Beni Affet"...

show tv sitesinden alıntı.

Ameliyat olduğumda izinliyken annemle beraber izliyorduk diziyi
Ki ben sırf kenan için izliyordum , aman allahım nedir o ya ay parçası gibi :27:

Bu diziye hep rastliyorum. Izlemeyi cok izliyorum. Birgun vaktim olunca netten butun bolumlerini izlemem lazim. Guzel birseye benziyor.

Bugun kı bolum sacma adam gelıyor o kadar kavga gurultu Ferıde uyuyor uyanmıyor ınsan meraklanır

Hic güzel degil herzamanki gibi her dizinin ilk bölümleri güzel bastan sona yalanlarla gecip gidecek bu igrenc dizi :47:

Öyle denk gelince izlediğim bir dizi. Fena değil. Bazı bölümleri saçma olsa da.

ya bu diziyi izleyen yok mu:27: şu karakterleri biraz çekiştirelim noooolurr:37: özellikle feride we bahar!:47:

ya bu diziyi izleyen yok mu:27: şu karakterleri biraz çekiştirelim noooolurr:37: özellikle feride we bahar!:47:

ben izliyordum bu aralar takip edemedim son gelismeler neler saf feride hala selimin elindemi...
baharla kemalden ne haber...
hele su anneleri yokmu zöhree beni deli ediyor handanla ikisini kafa kafaya vurmak lazim:27::27:

uhuuuu neler olmadı ki..! :27:
feride hala salak bildiğin gibi işte.. ağzı war konuşamıyor :27: eylül meğerse kötü yola itilmiş zamanında kendine bu konuda yardımcı olan hanıma götürdü ferideyi :) feride orada şimdi.. zööhre oraya gitti yanında çalışan kadınla nasıl bulduysa işte! zöhre ferideye laf soktu
baharla kemal kavuştular. handan cadısı hamileyim dedi yalan olduğu ortaya çıktı.
sonra tekrar kavuştular :) sonra berat ın bahar a aşık olduğunu kemal öğrendi :) anlayacan tam bir brezilya dizisine döndü! :37:

zaten bu feride malin önde gideni...tunc banka dekontunu aldigindada elinde geziyordu
salak mi nedir anlamdim koy cantana eline almis sallana sallana gidiyor...
baharla kemal de sinir ediyor beni :) cok bulut üstündeler..
ayrica cüneyt oda gicik ediyor...hayir hic mi bi düze cikmazlar anlamiyorum ki..
baharin kardeside catlak pek normal birsy yok hersey tesadüf üzerine...
baharin kardesi dövülür ordan kemalin ablasi gecer sesi duyar ama hic korkmadan gider..
cüneyt bi kere ferideyi dinlemez..tunc ve eylül her olayda kendilerine cevirecek seyleri bulurlar...
herkes kendi kafasinda bir alem,bide iyi olsunlar azicik..
sanirim eylülün aradigi kiz kardeside feride artik cüneyte de asik olur ferideyi unutur

walla saçmalıkla üzerine ewet ama takip ediyoruz nedense :37:
ewet eylülün kardeşi de salak feride :47:

yaaa bende bu aralar annemin sayesinde bakiyorum cok sacma bi dizi ama iste tvde o cikinca mecburen bakiyo insan:27::27:

ama su baharmiydi adi neydi basroldeki kiz... ona gicik oluyorum yaaaaaa gulusu sinir ediyo insaniiiiiii:53::53:

bahar ın hareketleri oyunculuk değil ya o kız normalde de salak bişi kesin :) herkes öyle konuşup gülemez doğal yeteneği ;)

Back
X