Beni Affet Star TV

Eylül ve Feride kardeşler. Küçükken aileleriyle birlikte Osman Kozan'a ait bir evde kiracı olarak kalıyorlarmış galiba. Sonra Osman Bey sigortadan para alabilmek için evi yakmış ve Feride ile Eylül kurtulmuş sadece yangından. Anne ve babaları ölmüş. Feride ve Eylül çocuk esirgeme kurumuna verilmiş. Sonra da çocuk esirgeme kurumundan Feride'yi Osman Bey'ler evlat edinmiş. Eylül kardeşinin izini kaybetmiş. Eylül hayat kadınlığı bile yapmış. Zaten asıl isimleri Feride ve Eylül de değil.:34: Eylül, anne ve babasının intikamını almak için Osman Kozan'ı buldu. Tabi Feride'nin kardeşi olduğunu da bilmiyor.
Ama Tunç'la Feride'nin nikahı nasıl bozuldu tam olarak bilmiyorum inan ki. Cüneyt,Feride gelin odasındayken yanına gitmişti,konuşuyorlardı ama sonra ne olduydu hatırlamıyorum.

:52::52::52::52: Sen süpersin yaaa :52::52::52::52: Kaç gündür araştırma yapıyordum varya :52::52: Teşekkürler:21:

:52::52::52::52: Sen süpersin yaaa :52::52::52::52: Kaç gündür araştırma yapıyordum varya :52::52: Teşekkürler:21:

Rica ederim canım.:16:3 yıldır izliyorum, evdeki herkesi de alıştırdım.:52: Babam önceden hiç sevmezdi şimdi o bile oturup izliyor. Hatta gürültü yaparsak bize kızıyor.:52: Jenerik müziğinin sözlerini bile ezberlemiş.:60::60::60:Başka merak ettiğin şeyler olursa sor canım.:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu diziyi çalışmazken hiç kaçırmadan takip eder izlerim ancak 5 aydır izleyemiyorum netten de fırsatım olmadıı için izleyemiyorum pufffff :50:

bunları son bıraktığımda ağlaşıyorlardı, başladı yine ağlaşıyorlar.. ailede mutlu tek adam yok.. evlenirken ağlıyorlar, ayrılırken ağlıyorlar, çocuk oluyor ağlıyorlar.. bence bir kurşun döktürsünler, dünyada ne kadar bela var mıknatıs gibi çekiyorlar :27: ayrıca dizi çok pratik; ayda 1 kere bakıp bütün olayı çözebiliyorsunuz :KK45:

yapımcı ve senarist arkadaşlar, ola ki burayı okuyorsanız gelecek bölümde ailenin başına meteor düşürün.. hayır çok huzurlu, çalsın sazlar modunda yaşıyoruz millet olarak, içimiz açılsın bence birazcık dram katın diziye az çektirdiniz bu ne :27: meteor düşsün, kayan yıldız buraya kaysın ya da ne bileyim aile komple felç olsun :27:

Kemal nerede?Ne zaman başllayacak bilen var mı?

Kemal sezon finalinde trafik kazası geçirmişti. İnci arabasıyla çarpmıştı. Kaçarken aklı başına geldi. 'Ne yapıyorum ben yaa?' diyerekten geri döndü. Bir daha da göstermedi onları. Kemal bu hafta çıktı piyasaya. Kendinde değil.

Uzun zamandır izlemiyorum. Feride Eylülün ablası olduğunu öğrendi mi?

Back
X