canım çok üzüldüm Allah sabrını daim etsin
Zor maalesef böyle bişeyle sınanmak
Seviyorsun affediyorsun buna bi diyeceğim yok
Aynı şey benim başıma gelse -Allahım korusun-
Bende ayrılamam heralde dedliler gibi severken
İnşallah aklı başına gelir yuvasına sahip çıkar
Hep söylüyorum suçun en büyüğü bu tarz lanet olası kadınlarda
Evli erkeklere ne diye sararlar anlamıyorum
Tabiki erkeklerde suçlu diyorum yanlış anlaşılmasın ama kadının en büyük düşmanı yine kadın
Bekarlara kıran girdi
teşekkür ederim.bugün daha iyi gibiyim kafam karışık ama ilk günkü kadar değil tabiki...her yolu deniyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.konuşuyo sinirle pişman oluyor ama söz ağızdan bir kere çıkıyor.sabır sabır sabır ama gün geliyor ki dayanamıyor insan.işte o gün sevgi varsada eyvallah diyo insan bana düşen gitmekse giderim.biliyorum çoğu kişi kızıyor da kolay kolay bırakılmıyor.yi ne de herşeyn bi sınırı var konuştuk beni sen elinde tutarsın diyo ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.karşılıklıdır kerşey o ilgi istiyorsa bende istiyorum.öyle bi konuştu ki bende bırakamıyorum ama sende iş bitiyor dedi resmen.ben en yapbailirim???anlayamıyorum.
siz ya konuyu okumadınız yada baska bir olaydan bahsediyorsunuz..böyle hastalıklı kadınlar var nispet yapar gibi bak işte kocan benim yanımda der gibi mutludur da ama sonunu düşünemiyo yuva yıkanın yuvası olmaz bi erkek durup dururken ben karımı aldatıyım da demez kim bilir neler yaptı ben o yüzden dedim sana ben diger arkadaslarının aksine biraz yuvana sahip çık eşinle konuş eger bosanacaksan da sonra ayrıl derim çünkü şu anda çok yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz bir de eşin eger yaşı geçnse evlenmeden önceki yaşantısını da özlüyo olabilir biraz da sen onun istedigi şekilde davran içki mi kullanıyor kur bir sofra mezelerini hazırla birlikte için karısısın sonuçta ne biliyim film izleyin ps oynayın ama onu eve bagla
evet kızıyorum çok kızıyorum hemde..
ya arkadasım ,kardeşim bu adam seni ilk günden bırakıp o kadına koşmadımı??
ve hala onunla görüştüğünü bilmiyormusun??
giden gitmek isteyen bir adama ne ilgisi göstereceksin..
kırık kalbinle ne kadar savasabilirsin..
hoş ben ortada savasılacak bir davada görmüyorum..
bunu söylerken hiçmi utanmadı acaba
değiyormu seni sevmeyen bir adam için acı çekmek..
gerçekleri gör artık canım yaa..
böyle hastalıklı kadınlar var nispet yapar gibi bak işte kocan benim yanımda der gibi mutludur da ama sonunu düşünemiyo yuva yıkanın yuvası olmaz bi erkek durup dururken ben karımı aldatıyım da demez kim bilir neler yaptı ben o yüzden dedim sana ben diger arkadaslarının aksine biraz yuvana sahip çık eşinle konuş eger bosanacaksan da sonra ayrıl derim çünkü şu anda çok yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz bir de eşin eger yaşı geçnse evlenmeden önceki yaşantısını da özlüyo olabilir biraz da sen onun istedigi şekilde davran içki mi kullanıyor kur bir sofra mezelerini hazırla birlikte için karısısın sonuçta ne biliyim film izleyin ps oynayın ama onu eve bagla
hakılısınız birşey demiyorum.bak canım ama herşey okadar çabuk oldu ki anlayamadık.ilk gün arayanı çözdük o okız değilmiş dediği gibiymiş söylememişti ya söyledi dediği kişiyi biliyorum hakikaten söylese ilk günden büyük rezillik çıkardı. numarasını nerden aldı bilemem ama şunu biliyorum ki eğer o kız işin içindeyse suç onun çok denedi başaramadı ayrılmadık ve inan herşeyi yapabilecek kapasite de bi insan.diğerine gelince ona zaten lafım yok yaptı ne kadar pişman da olsa ben herşeyi kafamda otutturduktan sonra boşanma davası açıcam belki de.zor neden biliyomusun ben senin kadar kızamıyorum ona sinirliyim evet kızgınım ama çok seviyorum.çok düşündüm senin söylediklerini de diğer arkadaşların söylediklerini de çünkü ben sadece bi yönden bakabiliyorum şuan.ablasıyla konuştum böyle böyle dedim konuşmamı ister misin dedi yok dedim şuan değil emin ol senin kadar kızdı oda çok iyi bir insan ve olaylara o benim kardeşim bizim gelin diye bakmayack beni anlayacak kadar olgun.bir süre ayrı kalmayı düşünüyorum iyi olmaz mı???
mrb. bende 11 aylık evliyim. siz hatayı en başta yapmışsınız sizi aldatan bir insanla evlenerek... benim için aldattığını gördüğüm duyduğum anda biter o insan ne kadar sevsem de biter... çünkü bilirim ki 1 kere yapan hep yapar bunun arkası gelir. çok üzüldüm durumunuza ama elinizden geleni yaptıysanız yapacağınız fazla bir şey kalmamış gibi gözüküyor. çok zor durumlar bunlar ama güçlü olup bir karar vermelisiniz.
ya sana kızmak değilde hani kendi değerini düşürmene göz yumamıyoruz.seni önemsediğimiz için.yoksa kurtarılması gereken yuvanın arkasındayız tabiiki
ama birde sana şey demiş ya''beni sen elinde tutacaksın hani''
allahım delircem yaa...
bunlar kendilerini ne sanıyorlar...(gerçi onları bu havaya biz sokuyopruz ama yaradılış tabi)
güzel olursun bakımlı olursun bir dediğini iki etmezsin
sabırlı ve anlayışlı olursun
hem iyi eş iyi anne ve bir de bazen çalışan olursun
bu ş.....ler gene bu b..u yerler...
niye sevince bu kadar bağlanıyoruz ya NİYEEE
benimle böyle konuşan ikinci kişisin ve anladığını düşünüyorum o yolları deniyorum zaten içmesem de oturuyorum karşısın da konuşmaya geince konuştum tabi konuşmazmıyım olan kavgalardan sonra boşluktayım dedi bana oyüzden yaptım dedi.son bir haftadır haberi yok tabi aramalarına ve msj sayaçlarına bakıyorum.attığı msj lar sayılı gönderenlerden bakıyorum bazıları olmuyo ama 1 veye 2 o kızla hala görüşse daha fazla olurdu gönderilenleri siler ama sayaca dokunamaz o yüzden oradan takip ediyorum.ben zaten bende hata yok demiyorum ama onda daha çok.ne kadar boşanalım desemde yada desede bi şekilde geri ona dönüyorum.konuşuyorum yada farklı yollar deniyorum.ama istiyorum ki oda birşeyler yapsın yani insan aldatma eğilimine girerde karşıdaki öğrenince bi özürde dilemez mi?yok hadi huyunu biliyorum çok romantik değil beceremez ama böyle bi durumda ben ondan birşeyler bekliyorum.
bilemiyorum ya öyle kötüyüm ki iyi ki çalışıyorum da evde değilim boşanalım dedi ben kabul etmedim ya ben çok seviyorum.
Üzülerek yazıyorum ama eşiniz sizi hiç sevmemiş ki. Sevmeden evlenmiş. Evlendiğinde o kız varmış aklında ki ilk günden konuşmuş kızla. Belki o kızdan kurtulmak belki ona inat evlendi bilemiyorum ama eşinizde size karşı sevgi belirtisi göremiyorum. Devam ederseniz sürekli aldatılacaksınız bu garanti. eninde sonunda siz boşanmasanız bile o isteyecektir bir gün. Evlenmeden önce eski erkek arkadaşım beni aldattmıştı. Çok fazla sevmeme rağmen hemen ayrılmayı seçtim. Gururum incinmişti, ondan iğrendim. Bir kere yapan yine yapar.
o zaman ne istiyorsun? ben onu anlamadım
ewi kızma ama sen mazoşistmisin acaba ?? Seviyorum diyebiliyorsun hala ??? Madem öyle,eşinin davranışlarından hiç şikayetçi olma,hiç yakınma.....
madem o kadar çok seviyorsun ve herşeyiyle kabul ediyorsun onu o zaman sesini çıkarmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?