beni aldatırsan hakkımı helal etmem

morgana_aa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
175
1
96
Kocaeli
bugun bı konuşma sırasında sevgılıme böyle bır söz sarfettım benı aldatırsan sana hakkımı helal etmem cok bozuldu ses etmedı..sızce karşı taraf bunu nasıl yorumlamıştır böyle bı söz ılışkımı nasıl yönlendırır sızce arkadaşlar

bıraz tehtıtvarı oldu sankı ama benı oyalamasını ıstemıyorum aldatıcaksa yanı bana o kadar bağlı deılse benı bıraksın ne yapıyorsa yapsın zaman kaybetmek ıstemedım aslında

aranızda nasıl bi konuşma ya da bi olay geçti ki ona karşı böle konuştunuz

Hayatım boyunca beni hakkıyla tehdit eden insanlara tavrım hep sert oldu. Senin hakkın varsa onun da sende var, kapışırsınız ahirette artık.

Bir kez annem demişti bir konuda hakkımı helal etmem diye, o kadar düşkünümdür ona ama öyle bir laf ettim ki, öldüğü güne dek helallik istedi benden. Hak oyuncak değildir, sen helal etsen de etmesen de Allah CC nin adaleti şaşmaz, kimsenin hakkını da kimsede bırakmaz. Bu şekilde birini tehdit etmek hiç hoş bir şey değil. Aldatan adam zaten haktan korkan adam değildir.

Dediğinde pek de bir şey bok. Bozulması gerekmez. İnsanlar beni aldatırsan asarım, keserim, vururum diye tehdit ediyor birbirlerini. Bunların yanında seninki son derece masum.

cok cırkın ya caresızlık cumlesı olmuş sankı yanı sunu demek ıstedım aslında ya tam ol olucaksan yanımda yarım yamalak ıstemıyorum olmıcaksan hıc olma

Niye doğmamış cocuğa don biciyorsunuz ki? Yaşarsanız o zaman karar verirsiniz böyle seylere.

Ne kadarlık bir ilişkiniz var? Erken mi acaba bunu söylemek için?
Bir de boşver çok kullanma bu cümleyi,kimin kime hakkı geçeceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…