- Konu Sahibi portakalsuyuu
Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum