• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatırsan seni öldürürdüm diyen erkek

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
723
1.139
333
İzmir
Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum

Bence tekrar konuşun . Neden öyle bir anda bu cümleyi kurmuş enteresan. Kafasında mi kuruyor, bu onun korkusu mu , güvensizlik mi var öğrenin. Cümlesinde ciddi ise uzaklaşmanız en iyisi olur .Olmayan belkide olmayacak bir ihtimal için bu cümle fazla ürkütücü
Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.

Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.
Geçmişten kalan korkusu paranoyak yapmış anladigim kadarıyla. Cümlesi çok ürkütücü yinede bir uzmana danışın gerekirse beraber gitmeyi teklif edersiniz,uzmanın sizi yönlendirmesine göre. Bazı adamlar çok kibar çok ilgili çok romantik vs görünüp içlerinde bir canavar saklayabiliyorlar.

Bir insan en mutlu aninda neden aldatilmayi dusunur? Adam sorunlu gibi urktum acikcasi. Korkunun oldugu yerde sevgi olmaz. Oldurme ihtimali olan bir adama da saygi duyulmaz.
Inanın şok geçirdim yani normalde sesini dahi yükseltmeyen bi adam ben onunla daha onceden cok konustum beni taniyor arkadaşlarımla olan muhabbetlerden olsun bana el kaldırırsa hayatında olmayacağımı bilen biri . Kendi de söyledi sana sinirlenirsem bağıramam gidersin diye ama beni aldatırsan buna katlanamam dedi

Geçmişten kalan korkusu paranoyak yapmış anladigim kadarıyla. Cümlesi çok ürkütücü yinede bir uzmana danışın gerekirse beraber gitmeyi teklif edersiniz,uzmanın sizi yönlendirmesine göre. Bazı adamlar çok kibar çok ilgili çok romantik vs görünüp içlerinde bir canavar saklayabiliyorlar.
Teşekkür ederim

Valla bunu sizin iyi analiz etmeniz lazım. Ne zamandır berabersiniz şiddete meyilli midir? bu lafları söylemek ayrı yapmak ayrı Bana da aldatılsan ne yaparsın diye sorsanız ellerimle boğarım derim ama gerçekte asla ama asla yapamayacağımı biliyorum

Ayrıca biz ne “ben senin saçının teline dünyaları yakarım” diyen adamlar gördük evlendikten sonra karısını duvarlara vuran. Yani bunu demese de güvenmemek lazım kimseye
Ama sen bu adama artık “şaka yaptım canım tabiki asla yapmam öyle şey” dese bile güvenemezsin. O yüzden bence sormak yerine bir gün bu adamı çok sağlam sinirlendir üstüne git sınırlarını zorla bakalım şiddet eğilimi var mı?

en sakin sevgi dolu anında bile öldürme planını cebine koymuş. neyini konuşacaksınız bence acil bir kaçış planı yapın, bu manyakla size iyice sarmadan nasıl ayrılırsınız onu düşünün. çok ciddi söylüyorum sizin adınıza korktum
Teskkur ederim aslında bunca yıllık beraberliğimde ilk defa duydum ben bu adama ne diyeyim de ayrılayım ki

Geçmişteki bir yarasından dolayı sizi siz bir şey yapmamışken zan altında bırakmak gibi olmuş. Aldatırsan diye cümle kurmak durup dururken gelmez insanın aklına hani kıskanıyorsa bile bunun izahı böyle olmaz. Üslupta yanlışlık var ve geçmişteki aldatan kız arkadaşı başka siz başkasınız sonuçta bu uyarıya gerek yoktu sizden yanlış bir şey görmediyse. Tedirginliğinizde haklısınız ve evet bu meseleyi konuşmalısınız nişanlınızla

Valla bunu sizin iyi analiz etmeniz lazım. Ne zamandır berabersiniz şiddete meyilli midir? bu lafları söylemek ayrı yapmak ayrı Bana da aldatılsan ne yaparsın diye sorsanız ellerimle boğarım derim ama gerçekte asla ama asla yapamayacağımı biliyorum

Ayrıca biz ne “ben senin saçının teline dünyaları yakarım” diyen adamlar gördük evlendikten sonra karısını duvarlara vuran. Yani bunu demese de güvenmemek lazım kimseye
Ama sen bu adama artık “şaka yaptım canım tabiki asla yapmam öyle şey” dese bile güvenemezsin. O yüzden bence sormak yerine bir gün bu adamı çok sağlam sinirlendir üstüne git sınırlarını zorla bakalım şiddet eğilimi var mı?
Evet haklısınız​
Ama nasıl sinirlendirebilirim ki ben zaten çok sinirledirdim ama hiç bi zaman gururunu küçümseyecek hakaret edecek şeyler söylemedim sizce ne yapmalıyım​

Inanın şok geçirdim yani normalde sesini dahi yükseltmeyen bi adam ben onunla daha onceden cok konustum beni taniyor arkadaşlarımla olan muhabbetlerden olsun bana el kaldırırsa hayatında olmayacağımı bilen biri . Kendi de söyledi sana sinirlenirsem bağıramam gidersin diye ama beni aldatırsan buna katlanamam dedi

Adamin gecmisten gelen bir takintisi var belli. Bunca zaman asamamis olmasi daha da urkuttu beni. Gecmisle yasanmaz. Belki kafasinda olmayan senaryolar kurmaya baslayacak, ben korkarim acikcasi.

Ben de esime her seyimi anlatirim bir gun bile boyle bir cumle kurmamistir bana. Belki de bu yuzden bana cok garip geldi. Nisanlinizi en iyi siz tanirsiniz.

Evet haklısınız​
Ama nasıl sinirlendirebilirim ki ben zaten çok sinirledirdim ama hiç bi zaman gururunu küçümseyecek hakaret edecek şeyler söylemedim sizce ne yapmalıyım​
Yani hakaret etmemen, güvenini kırmaman ama çok sinirlendirmen lazım🤔biraz zor gerçekten.. başka birine sinirlendiğinde şidddete başvurur mu mesala trafikte sopasıyla inen adamlardansa size de şiddet gösterme ihtimali yüksek

Yani hakaret etmemen, güvenini kırmaman ama çok sinirlendirmen lazım🤔biraz zor gerçekten.. başka birine sinirlendiğinde şidddete başvurur mu mesala trafikte sopasıyla inen adamlardansa size de şiddet gösterme ihtimali yüksek
Yok çok şükür kimseyle kavgası olmaz trafikte bile en fazla mal bu adam salak ehliyeti nerden almış falan der onu sadece sinirlendirecek kavga ettirecek tek sebep birinin bana veya annesine küfretmesi o zaman adamı dövmeye gider

bir gün bana gayet güzel giden ilişkim varken ve ben erasmustayken 'eğer beni aldatırsan bu iş biter' gibi bir mesaj atmıştı sevgilim, 'vay sen ne kastediyosun, sen ne demek istiyorsun laan?' diyerek hem çok sinirlenmiş hem de çok kırılmıştım. heralde aldatırsak ilişki biter, niye bunu hatırlatıyor durdukyere şimdi diye. yani ben öyle çok boş boş 'ee ayrıl gitsin', 'ee boşa gitsin' demem ama bence sorunun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini anlayın, yoksa samimi diyorum ayrılın.

mesela bugün çok yakın bir arkadaşı aldatılmıştır onu öğrenmiştir, hassaslasmıştır, gelip 'bir gün beni aldatırsan gerçekten bunu kaldıramam' falan dese eyv. ama öldürürüm ne lan ayı? sen kimsin de insanların iradesini ölüm tehdidiyle sınıyorsun? o aldatırsa ne olacak, siz neyle tehdit edecekmişsiniz allah allah. çok kaba, çok çirkin. düşünebilmesi bile mide bulandırıcı.

Back
X