Iyi aksamlar kızlar.
Baslikta belirttiğim cümleyi esim söyledi.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ertesi akşamı napiyordun öyle gece gece bir sıkıntı mı var bilmediğim dedi.
Bende ne olacak rahatsızdım iste yatamadım dedim.
Allah Allah bende dedim beni aldatıyor mu bu kadın
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
Madem suphelendin alıp telefonuma baksaydın o an dedim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedi.
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum açıkçası.
Fikirlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler