Beni aldatıyorsun sandım!

Bazı minnoş yorumların aksine çok nahoş buldum eşinizin sözlerini. Gece uyuyorsunuz hep diye bir kez uyumayınca ilk aldatma mı geliyor akla? Belki bir rahatsızlığı vardır, canı bir şeye sıkılmıştır, uykusu kaçmıştır, su içmeye kalkıp başka bir şeye dalmıştır, belki acil bir durum vardır, acil durum olmasa da işi vardır. Tüm bu basit durumlar aklına gelmemiş de aldatma mı gelmiş? Nerede güven? Ki zaten dediğiniz gibi rahatsızmışsınız. Bir kişinin eşinin sağlık durumundan bile haberi yoksa başka bir dert aramaya gerek var mıdır?
Çoğu kişinin yazdığı gibi, gece uyanık olmak onun için aldatma sinyali ise kendisinin gece uyumaması da tam bir şüphe konusu. Siz de kendisine onun size söylediği gibi, gece uyumuyorsun beni aldatıyor musun diye sorun. Ben örneğin gece su içmeye kalkıyorsam sürekli, uyanık birini görsem aklıma su içeceği gelir. Bunu eşinizin söylediği şey ile değiştirebilir, duruma bir de bu yönden bakabilirsiniz.

Normalde paranoya denecek cinsten bir yorum yapmış eşiniz. Kırıcı olmuş ama 10 yıllık evlilikte hiç böyle bir şey yapmadığı için o gün kadın programları izlediğini, o programlarda absürt aldatma hikayelerine rastladığını düşünmek istiyorum. Keşke böyle cümleler kurmak yerine midenizi, sizin nasıl olduğunuzu falan sorsaydı ama bence normalde hiç böyle kıskançlıklar yapmayan biri için böyle bir yorum yapması kendinde olmadığını, her zamanki ruh halinde olmadığını gösteriyor. Siz de kırgınlığınızı içinize atmayın bana sorarsanız, oturun sakin sakin bu sözlerinin ne kadar kırıcı olduğunu, şüphe ile yaklaşmasından dolayı ne kadar üzüldüğünüzü anlatın...

İnanmıyorum aynı şeyi dün de benim eşim yaptı😅 normalde geç yatmak huyu değildir asla, sen uyu benim uykum yok dedi açıkçası ben de şüphelendim saçma bir şekilde ama ona sordum bugün niye böyle bişey yaptığını, haklısınız hoş bir durum değil aslında, ben aldatma olarak düşünmedim de benim görmek istemeyeceğim bişey yapacak herhalde dedim eşime de bu şekilde sordum zaten aldatma olarak değil
Esim de ilk kendisinden bir sey sakladığımı anlatmadigimi düşünmüş.

Adama hastayım uyuyamadım dicem hmm bende aldatıyorsun sandım dicek? O nasıl evlilik kusura bakmayın ama koskoca 10 yıl hiç mi gece uykunuz kaçmadı değişik
Buna şaşırdığını söylüyor o da. Evet gece uykum kaçsa dahi yataktan kalkıp baska odaya geçmem pek 10 yılda bir elin parmağını geçmez

Gece uyanık olmanız için bir çok sebep olabilecekken ki mideniz de rahatsızmış, aldatmaktan bahsetmesi tuhaf.
Ve de öyle kolay kolay sarf edilmemesi gereken bir itham bu.
Anlattıklarınızı düşününce eşinizin yaklaşımı bana paranoyakça geldi.

Son zamanlarda dikkatinizi çeken başka paranoyaları da var mı?

Gece uyanık olmak için tonla sebep var su içmeye kalkma, işyerindeki sorunlardan bunalma uyku tutmaması, mide ağrısı, diş ağrısı .. şahsen ben önce bir derdi mi var yoksam ağrısı mı var diye düşünürüm. Kocanız saçmalamış

Iyi aksamlar kızlar.
Baslikta belirttiğim cümleyi esim söyledi.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ertesi akşamı napiyordun öyle gece gece bir sıkıntı mı var bilmediğim dedi.
Bende ne olacak rahatsızdım iste yatamadım dedim.
Allah Allah bende dedim beni aldatıyor mu bu kadın
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
Madem suphelendin alıp telefonuma baksaydın o an dedim.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedi.
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum açıkçası.
Fikirlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler 🌷
Yani eşinizin dediği gibi hayat bu herşey olabilir... kimseye sonsus güvenmemek lazım.
Ama gece kalkma huyun yokken bir gece kalktın diye de bunu düşünür mü insan bilemedim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kendince kötü bir espri mi yaptı acaba 🤮

Gece uyanık olmanız için bir çok sebep olabilecekken ki mideniz de rahatsızmış, aldatmaktan bahsetmesi tuhaf.
Ve de öyle kolay kolay sarf edilmemesi gereken bir itham bu.
Anlattıklarınızı düşününce eşinizin yaklaşımı bana paranoyakça geldi.

Son zamanlarda dikkatinizi çeken başka paranoyaları da var mı?
Dikkatimi çeken başka hic bir sey olmadı

Tlc'de bir program var. Bir özel dedektif insanları araştırıyor. Bir bölümünde bir kadın ,eşinin kendisini kadının arkadaşıyla aldattığından şüpheleniyor ve eşini takip ettiriyor. Sonra ortaya çıkıyor ki kadına doğum günü hazırlıyorlarmış. Sonra garip şekilde kadın ağlamaya başlıyor ve diyor ki ben senin aldattığından şüpheleniyordum ve o yüzden ben de seni aldattım.
Gerçekten tam süpriz sonlu oldu 👻

Ee kendi sen uyurken telde takilinca sizin akliniza aldatiyomu beni diceksiniz insanlik hali misal hergun ayni saci yaparsiniz birgun caniniz baska bi sekil yapmak ister yaparsiniz cunku cani oyle istemistir. Kirilmakta haklisiniz ama cokta uzatmayin bir daha boyle bisey deme bana sen hergun telde oynuyosun ben boyle bisey dusunuyomuyum diyip kestirin atin. Kisi kendinden bilirmis isi dicem gunahini almakta istemem

Arkadaşlar çok güzel yazmışlar, özetle gece orda olduğunu görünce aklına ağrı, sızı, su içme vs gelmediyse kendisi de aynı şeyi yaptığında aldattığı için diye düşünüyorum... bi gece siz ani gidip teli elinden alın bakalım ne yapacak...

Kirildigimi söyledim. Ama uzatmadim

Tabi niye uzatasin. Adam istediği hayati yaşiyor. Sen sabahtan aksama kadar didin, cocuk agliyorsa bile yanina gitmesin o, hemen seni çagirsin. Adamin gece hayati olsun cünkü gündüz zaten az beklenti var.

Ve bunun üstüne seni aldatmak ile suçlasin ha! Hint kumaşi gibi adam, sakin birakma!

Ha bu arada asil o seni aldatiyor. Normal inan "ay zavalli demekki cok rahatsiz olmuş midesinden" diye düsünür. Kendisi gece seni aldattiği için bunu düsünemedi işte.

Iyi aksamlar kızlar.
10 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Esim kıskanç değildir. Belki de ben sınırları aşacak bir sey yapmadığım içindir bilmiyorum. Esimin uykuları düzensiz olduğu için gece kalkar oturur tv telefon takılır genelde. Bazen bende onunla otururum. Hic şüphelenmedim bu durumdan. Her şeyini bilirim banka kartı bilgileri telefon e devlet ... Ayni şekilde o da benim her şeyimi bilir. Birbirimize güveniyoruz ve bu güveni zedeleyecek bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar çok şükür.
Bense eşimin tam zıttı gece kalkma huyum yoktur,erkende kalktığım için baygın uyurum. Gec saatlere kadar uyumayabilirim ama uyursam da kalkmam. Bu cümleyi kurduğu gün yine birlikte gec saatlere kadar oturduk sohbet muhabbet.
Benim midem rahatsızdı kendisi de biliyordu. Neyse 4 gibi yattık. Esim uyudu ben uyuyamadım lavaboya kalktım uykum iyice kaçtı . Salona geçtim telefonda nette geziniyordum esim geldi. Cocuk uyanmış sesine kalkmış. Yanında olmadigimi fark etmiş
Napiyorsun dedi . Uyku tutmadı midem de geçmedi dedim. Odaya geçtik beraber yattık.
Ciddi misin sen böyle mi düşündün gercekten diye sordum. Eveet gec yatmistik zaten hiç huyun değil gece kalkmak dedi
10 yıllık karınım nasıl böyle düşünürsün dediğim de de hayat bu her sey olabilir diyor. Bu zamana kadar ona bunu düşündürecek hic bir davranışım olmadı. Gercekten anlamıyorum. Evet tv de çokça duyuyoruz aldatma haberlerini etkilendi belki ama bilmiyorum kizlar onurum zedelenmiş gibi hissediyorum. Garip bir duygu bu
Teşekkürler 🌷

Peki o hep uyanıyormuş geceleri.

Kişi kendinden bilir işi
siz ondan hic süphelendiniz mi ?

Kocam böyle Bi inada bulunsa güler işi gırgır ceviririm. Gerginleşmem.
Tabi onun da deme tarzına baglı bu da yani eşiniz ciddi ciddi aldattığını sanmış mı? Sanmamıştır. Öyle olsa 10 yıl içinde Baska paranoyak halleri olurdu anlardınız.

Eşinizin bunu soylemesi bir guven değil bence. Bana eşim boyle birsey dese eşimden suphelenmeye baslardim asil. Kendinden bilir insan.

Iyi aksamlar kızlar.
Teşekkürler 🌷
Bence tepki verilmesi gereken bi durum yok ortada. Güvenmek farklı bişey, "olağan dışı durumlarda" bile gözü kapalı güvenmek çok farklı bişey. Birisi direk enayilik gibi bişey oluyo bence. Burda hep demez miyiz kadınlara tetikte olun ıvır zıvır gözü kapalı güvenmeyin diye? eşiniz son derece haklı bence hayatta herşey olabileceği konusunda. Ama zaten gerçekten aldattığınızı düşünseydi midem ağrıdı açıklamanız onun için yeterli de olmazdı. O an öyle aklına gelmiş söylemiş bence eğer gerçekten şüphelense kalkardı gece peşinizden ne yaptığınıza falan bakardı, ertesi günü beklemezdi.

Back
X