- 23 Eylül 2018
- 544
- 639
- 103
- Konu Sahibi Amazing family
Bazı minnoş yorumların aksine çok nahoş buldum eşinizin sözlerini. Gece uyuyorsunuz hep diye bir kez uyumayınca ilk aldatma mı geliyor akla? Belki bir rahatsızlığı vardır, canı bir şeye sıkılmıştır, uykusu kaçmıştır, su içmeye kalkıp başka bir şeye dalmıştır, belki acil bir durum vardır, acil durum olmasa da işi vardır. Tüm bu basit durumlar aklına gelmemiş de aldatma mı gelmiş? Nerede güven? Ki zaten dediğiniz gibi rahatsızmışsınız. Bir kişinin eşinin sağlık durumundan bile haberi yoksa başka bir dert aramaya gerek var mıdır?
Çoğu kişinin yazdığı gibi, gece uyanık olmak onun için aldatma sinyali ise kendisinin gece uyumaması da tam bir şüphe konusu. Siz de kendisine onun size söylediği gibi, gece uyumuyorsun beni aldatıyor musun diye sorun. Ben örneğin gece su içmeye kalkıyorsam sürekli, uyanık birini görsem aklıma su içeceği gelir. Bunu eşinizin söylediği şey ile değiştirebilir, duruma bir de bu yönden bakabilirsiniz.
Çoğu kişinin yazdığı gibi, gece uyanık olmak onun için aldatma sinyali ise kendisinin gece uyumaması da tam bir şüphe konusu. Siz de kendisine onun size söylediği gibi, gece uyumuyorsun beni aldatıyor musun diye sorun. Ben örneğin gece su içmeye kalkıyorsam sürekli, uyanık birini görsem aklıma su içeceği gelir. Bunu eşinizin söylediği şey ile değiştirebilir, duruma bir de bu yönden bakabilirsiniz.