• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyorum

Yıllardır aldatılıyorsunuz, devam edecek eşiniz belli ki.
Size iyi davranması neyi değiştirir? Adam evdeki düzen devam etsin diye sizinde gönlünüzü yapıyor. Akıllı bir bakıma yani, işini biliyor.
Boşanmayacaksanız test falan yaptırın en azından. Hastalık falan kaparsınız bu adamdan.

Bu boşanmaya korkup da çocuğu bahane edenlere de ayrıca hayranım. Kendilerini öyle rahatlatıyorlar. Korkuyorum önümü göremiyorum deyin rahatlayın, zira çocukların o kadar çok da etkilenmediğine şahidim . Biz çocukla boşanan kadınlar ne kadar da düşüncesiziz :/

Geçen gün biri başlık açmıştı KK'da sürekli boşan deniyor her konuya vs diye. Mesela şu an bu konuya boşan haricinde ne diyebiliriz cidden??
Evliliğini yıkma yapma etme, idare et, evin erkeğidir, elinin kiridir yapar, çocuk var demeniz gerekiyor. Böylece içinde cılız kalmış onurlu rahatsızlığı susturabilecek

Aldatma zevki evde biri beklerken daha heyecanlı gelebiliyor demekki ne yapacaksınız ki sizin yerinize ben ne diyeyim evli görünmek evde hizmet eden birini niye kaybetsin.Bence her zamanki gibi susun .Yaşlaninca yapmaz .4 olmuş 44 olunca bakarsınız hastalık kapmayin kontrolleri ihmal etmeyin.Birine aşık olursa gider ona bu olana kadar böyle gidecek Ne olacakki başka alışmış kudurmustan beterdir derler.

Siz birini severken birine dokunup heyecan duyarmisiniz sevdiginizi kaybetmekten Korkmaz misiniz bir kalp var orada bir kıymetli olur sevgide söze değil hareketlere bakılır aldatıp duruyor sevmiyor sizi incinmenizi uzulmenizi kirilmanizi umursamıyor .Sevgi bumu?

Ayrılın demiyorum bari gözünüzü kapatın artık teli falan karıştırmayın en azından

Kınamak istemiyorum ama bunu kendinize neden yapıyorsunuz? Adam sürekli aldatıyor madem neden boşanma teklifini kabul etmediniz? Hadi boşanmayı kabul etmediniz neden sürekli telefonlarını karıştırıp elin kadınlarına yazdığı mesajları okuyorsunuz, kendinizi sinir hastası etmek için mi? Biran önce ayrılıp yolunuza gidin. Böyle yalancı bir adamın seni seviyorum demesine aldanmayın. Gördüğünüz gibi önüne gelene diyor zaten, size özel değil.

başlığın yanlış. konuya girişin konuyu anlatışın karma karışıktı. Neyse özetle aldatan her zaman aldatacaktır. Ya sus otur evinde ya da aksiyon al ve boşan

Sizi aldatan bir eş üstelik ilk ve son değil..
Hala kafanız karışık?
Üstelik ölümle tehdit ediyor?
Yapar öfke problemi olan birisidir diyorsunuz.
Hala kafanız karışık?
Eşinizi geçtim sizi de geçtim.
Çocuğunuzu düşünün lütfen..
Bir an önce onun için doğru şeyi yapın.

Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdim 😓 aramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık 🥺
Sen zaten boşanmazsın o yüzden boşuna uzun uzun yazmak istemedim bari bildiğini çaktırma da iyice gözüne soka soka yapmasın

Affedemiyorsan ayrıl, ayrılmıyorsan trip tavır yapmadan susup otur. Hem ayrılmayıp hem trip atmak diye bir şey yok çünkü bir hükmü yok. Triplerinin adamda bir karşılığı yok ki adam bakıyor ve sonuç olarak ne olursa olsun gitmeyen bi kadın görüyor. O kadar ki iyice yüzsüzleşmiş. Bi de rabbine tevekkül etmişsin. Rabbin de demiştir o kadar akıl fikir verdim kullanmak yerine yaptıklarına bak diye. Tövbe tövbe. Tevekkül ne demek bilmiyor gibisiniz, elinden geleni yaptıktan sonra sonucu Allah’a bırakmak demektir. Ne yaptınız ki tevekkül oldu yaptığınız şey? Çok sert üslupla yazdım çünkü kendinizi düşürdüğünüz konuma çok üzüldüm ve kızdım. Umarım silkelenirsin. Ayrıca böyle bi şerefiz de çocuğu ayda yılda bir anca gelir görür, bi boşansın hemen bekar hayatına döner ne uğraşacak çoluk çocukla, ciddiye almayın bile.

Eşim normal biri değil 8 yıllık evliyim bir çocuğum var bundan bundan üç yıl önce aldatıldım ama tamamen inkar etti çok savaş verdim 😓 aramızdaki bağ koptu oysa birbirimize yakın olmasak bile hisseder birbirimize ihtiyacımız olduğu an sesimizi duyardik gece uykusu arasında beni sevdiğini söyler her yatakta döndüğünde önceleri sustum kendi tavır yapmasam bile fark etti beni ne kadar sevdiğini çocugumuzu yuvamiza bunu yaşatmayacigini anlattı ama bu durum zamanla değişti benim tepkim tavrımlada artı ve kendi bitirdiğini ve benden ayrılacağını söyledi yüzüne ben ayrılmayı düşünemedim önceleri sevgimden sonra yuvamı korumak ve eşim ayrilsada canı çocuğu ne zaman görmek isterse geleceğini ve kimsenin karsamiyacagini karışan ve engel olunursa bunun ölüme kadar yolu olduğunu söylemişti ve yapar öfke problemi var. Ben bitti konuşmasında normal düşünmediğini bn bitirmiyorum diyerek Allah'a tevekkül ettim.Sabaha kadar olmasada Rabbime niyaz da bulundum ertesi gün büyük deprem oldu deprem sabahı bile devam etti bu durum saatler günler ilerdikçe duzeldik ama bitmedi o kadınla bir defa yazistiğini yakaladım salağa yattım uzun süredir her şey ilk zamanlara döndü diyebiliriz takı iki saat önceye kadar bu defa iş yerinden bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Bu durumdan önce kadının tavrından rahatsız olmuş gibi anlatıyor bana ama kadına kendi teklif etmiş kadın henüz kabul etmemiş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Beni gün içinde arıyor bni sevdiğini sürekli söylüyor beni her anlamda düşünüyor bu yaptıklarını aklım almıyor.Ki bn gece yatmadan önce kadından rahatsız olduğumu iş haricinde hiç bir konuda konuşmaması gerektiğini belirttim tamam dedi . Şimdi uyuyor bnde gram uyku yok aklım çok karışık 🥺
İlk aldattığını yakaladığınızda boşanacaktınız, böylesine duygusal işkence dolu, cehennem gibi hayatı yaşamak zorunda kalmazdınız.

Back
X