Beni aldatıyorsun sandım!

aynı şeyi bir kaç sayfa önce ben yazdım. Benim namusum benden sorulur. Kocam benim namuslu olduğumu düşündüğü için evlendi. Şayet benim namusuma ithamda bulunursa geri dönüşümü pek mümkün olmayan büyük olay çıkar.

Normalden farklı bir durum olduğu için öyle söylemiş gibi duruyor.. Ayrıca ciddi ciddi böyle düşünse sıradan bir üslupla "Allah allah bende beni aldatıyor mu diye düşündüm " gibisinden birşey demezdi emin olun basitçe laf olsun diye söylenmiş saçma bir söz..

Ben olsam şu durumda böyle algılardım ama herkes farklı tabi ki bilemiyorum. Yukarıda bir arkadaş demiş şimdi gördüm eklemek istedim . Harbiden boş yapmış eşiniz

Büyük saygısızlık etmiş. Bunu sorması güvendiği anlamına gelir yorumları da neyin kafası pes
Şimdi öyle değil, ne alaka diyeceklerdir ama
Kendisini kıskandığı için şiddet gösteren erkeğin, sevdiği ve sahiplendiği için yaptığını düşünen kadınların kafasına benzettim.

Terbiyesiz insan bence eşiniz büyük bir tepki vermelisiniz, uyanıp sizi öyle gördüyse ağrın çok mu Dr a gidelim mi yapacağım bişey var mı, sen kalkmazdın gece çok mu ağrıyor fln der insan, evin için de oturan 3 çocuğunun annesi 10 yıllık evlilik aldatma lafı öyle kolay ağza alınmaz, namussuz mu demek istiyor benim hiiiç kaldırabileceğim bir laf değil sizin ilişkinizi veya yapımızı bilemem tabi

Sizi tanımıyormuş gibi davranması çok garip demekki kendi içinde böyle bi durum var size kolayca yakıştırma yapabiliyor

Tuhaf olmuş saçmalamış hatta 1 gece oturdun diye aldattın sandım ne demek. Kendisini sorgulayın bence böyle güvende olmaz. Eşim 11 de uykusu gelir kimi zaman sabaha kadar otururum tv telefon derken zaman geçiririm hiç öyle bişey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…