Beni aldatmadığını nereden bileyim...derse !

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arKadaşlar amcamin Kizi eşiyle tartiştiği esnada eşi ona BENİ ALDATMADİĞİNİ NERDEN BİLEYİM....demiş bu laf her ne gereKçeyle olursa olsun soylenece lafmi alsanaalsanasmile

sebebide KuçuK basit bi yalan..ama bu lafin solenmesi gereKirmi...siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda :olmaz:

Merhaba arKadaşlar amcamin Kizi eşiyle tartiştiği esnada eşi ona BENİ ALDATMADİĞİNİ NERDEN BİLEYİM....demiş bu laf her ne gereKçeyle olursa olsun soylenece lafmi alsanaalsanasmile

sebebide KuçuK basit bi yalan..ama bu lafin solenmesi gereKirmi...siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda :olmaz:

"az yalan diye bir şey yoktur; yalan söyleyen biri her yalanı söyler"

yalanın her türlüsü güveni sarsaryasakkelime

Bir erkek bunu esine söylüyor yani????akannehir

Hmm....vallaha kavgada bile söylenmez bana göre....erkek adama yakismaz.

Karisina bu konuda güvenmeyen bir erkek ne diye o kadinla evli oda tartisilir

Benim sevgilim de facemi msnimi kurcalar, aldatmıyosun di mi, arkamdan iş çevirmiyosun dimi der. çok kırıcı laflar aşkım Bunlar, Benden Bekliyo musun yani derim ama söyler gene de.. evet kırıcı Bi laf ama düşünmeden etmeden söylüyolar işte.. aslında güvenmediklerinden değil de laf olsun diye işte..

ay benimkide bana diyo... aldatmıyosun dimi başkasımı var başkasından mı hoşlanıyosun... laf olsun diye söylüyolar

Yalan yalandır...
Küçüğü büyüğü olmaz...
Yalanla karşılaşmış olsam benimde aklımdan bu soru geçer..
Yapıcak tek şey güveni sarsmamak ne olursa olsun yalan söylememek.

yalana bende karşıyım ama bir erkeğin eşine bu lafı etmeside hiç hoş değil:olmaz:hatta bana göre kabul edilemezaklinialirimsmile
ayrıca eşine bu konuda güvenmiyorsa niye evli kalıyor ki
birde tartışma nasıl bu noktaya gelmiş ilginç yanibilmiyorumkismile

belden asagı vurmus resmen..
hanı baskası dese tamamda bı kadının esı demesı berbat durum guvensız bı evlılık olsa gerek.

neden dediği ile önemli benim içinde eğer saklı bıryere gıtmek yada bırsey dışarıda yapmamak ise adama hak verırım.ama ha oyle bırsey yoktur aıle ıcınde soylenen pembe bır yalandır o saman benım tepkım cok agır olurdu.Sende p...sinki benımle hala evlisin ama ben o... değilim deyıp babamın evıne gıderdım.Evlılık demek güven demektir.Heran şüpheyle bır evlılık yürütülemes.

Böyle birseyi neden söylemis ki?
Daha önce bir yanlisini mi görmüs?

ayy canım büyütmesin
kavga anında kadınlar neler diyor kocalarına
hiç mi şüphelenmiyolar
demekki o da şüphe içine sokmuş adamı
evet güven yoksa ilişkide yok ama
önemli olan ona o güveni verebilmek
o anda söylenmiş talihsiz bi laf
belki kavga sebebi ama çokta büyütülecek bişi değil
kıskançlık isste, klasik..

1- Yalanin buyugu, kucugu olmaz..
2- Bu guvensizlik uzerine kurulmus nasil bir evlilik?
3- Bu nasil bir koca? ............... hicbiri bana uymadi....
:olmaz:

eşin karısına beni aldatmadığını nerden bilim demesi kadar kötü bir kelime yoktur galiba.güvenin olmadığı yerde evlilik zaten bitmiştir.ama yalanda onun kadar kötüdür

Acı yoksa gelişme yok Rocky!
Güven yoksa da ilişki yok Rocky!

gülümsettin beni sağol :) ne yazık ki kadın olsun erkek olsun tartışma sırasında can acıtıcı şeyler söyleyebiliyorlar birbirlerine... bu sözü söylemeden önce kim bilir teyzeniz ne dedi ki eşine bu cevabı aldı tartışma bayağa alevliymiş anlaşılan bence gelir geçer önemsiz şeyler bu kadar ufak şeyler için hemen yıkıp yakmaya gerek yok diye düşünüyorum... a.s.:nazar:

benimkide bikaç kez sormuştu,ama aldatığımı düşündürcek bişey olduğunda bile kondurmaz bana,sorgulamaz.patavatszlık işte

yalan söylenmesi hoş değil ama bu kadarıda lank diye söylenmez....hele bir koca karısına zor söyler bunu..tabi arada geçen olay,yalan nedir onuda bilmek lazım ...

yalan söyleyen insan herşeyi yapar sana nasıl güvenirim anlamında söylemiş bana göre
ee haksızda sayılmaz ufakta olsa büyükte olsa yalan yalandır benim için
çok toz pempe bişeydir ki öyle olsa eşi bu kadar tepki vermez sanırsam
birinin bi yalanını yakalayım bitmiştir benim için bende herşeyi beklerim ondan

Back
X