• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni ameliyat ederler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kocama sen ne hakla böyle laflar edebiliyorsun? Ben adamı 7 senedir tanıyorum. Gerekçesi de sağlığımla oynamamı istememesi. Sağlıklı kilo vermemi istemesi. Sen iki saniyede adamı itin bir tarafına soktun. Bir git asabımı bozma.

Daha onceki mesajlarda cesit cesit diyet yaptim olmadi, insulin direncim var yazmadiniz mi? Doktorlar da ameliyat uygun olmanizi gorduyse o zaman bu sagliginizi ilerletmek icin, bozmak icin degil. Evdeki koca da ordinaryus sanirim, doktor heyeti bilmiyor kendisi biliyor ama her seyi.

Eeee peki o zaman ben vazgectim, baska diyet denicem yazsaydiniz. Kocan istemedi vazgectim yazinca anlasilan sey bu. Hic kocani karsina alip ben diyetleri denedim ama yapamadim, tibbi olarak bu ameliyata ihtiyacim var doktorlar da uygun gordu dedin mi? Kocan hic yahu bu doktorlar niye ameliyata evet dedi diye sordu mu? Doktorla konustu mu??
Adam doktorlardan daha iyi bildigini neye dayanarak dusunuyor o zaten bir muamma.

100kg kal o zaman. Onca sey yazdim sagligin icin, tek anladigin sey kocam da kocamsa ... o zaman bu hayati ve 100kg olmayi hak ediyorsun maalesef. Ciao.

Daha onceki mesajlarda cesit cesit diyet yaptim olmadi, insulin direncim var yazmadiniz mi? Doktorlar da ameliyat uygun olmanizi gorduyse o zaman bu sagliginizi ilerletmek icin, bozmak icin degil. Evdeki koca da ordinaryus sanirim, doktor heyeti bilmiyor kendisi biliyor ama her seyi.

Eeee peki o zaman ben vazgectim, baska diyet denicem yazsaydiniz. Kocan istemedi vazgectim yazinca anlasilan sey bu. Hic kocani karsina alip ben diyetleri denedim ama yapamadim, tibbi olarak bu ameliyata ihtiyacim var doktorlar da uygun gordu dedin mi? Kocan hic yahu bu doktorlar niye ameliyata evet dedi diye sordu mu? Doktorla konustu mu??
Adam doktorlardan daha iyi bildigini neye dayanarak dusunuyor o zaten bir muamma.

100kg kal o zaman. Onca sey yazdim sagligin icin, tek anladigin sey kocam da kocamsa ... o zaman bu hayati ve 100kg olmayi hak ediyorsun maalesef. Ciao.
Kocam da kocam derim kusura bakmada senin gibi biri benim kocama laf edemez. Neyse tartışamayacağım daha fazla seninle ya da herhangi biri ile

Merhabalar ben 106.5 kiloyum, 27 yaşındayım ve 165 boyundayım. Yarın akdeniz üni. hastanesi iç hastalıklarından randevu aldım. sizce beni ameliyat ederler mi? sizce vücut kitle endeksim kaç? bu sorular kafamı kurcalıyor ve ben artık allah aşkına zayıflamak istiyorum. psikolojim de bozuldu yeter diye ağlıyorum hep ama kaparsam yapayım zayıflayamıyorum. Ameliyat nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi? nelere dikkat etmeliyim bu süre zarfında?
Universite ve devlet hastaneleri ozel kurumlar kadar haydi hop ameliyat oluyorsunuz demiyor
Saglik kosullariniz kilonuz yag oraniniz organ yaglanmaniz psikolojiniz va vs bakip onay veriyorlar
Yani evet diyip diyemeyeceklerini bilemeyiz obez grubu oncelikte oralarda
nerede yaptirirsaniz yaptirin isinin ehli, uzmani,basarili,hikayesi cok insanlari arastirin simdi o konuda pazar yerine donmus

Hakkinizda hayirlisi

Son düzenleme:
Universite ve devlet hastaneleri ozel kurumlar kadar haydi hop ameliyat oluyorsunuz demiyor
Saglik kosullariniz kilonuz yag oraniniz organ yaglanmaniz psikolojiniz va vs bakip onay veriyorlar
Yani evet diyip diyemeyeceklerini bilemeyiz obez grubu oncelikte oralarda
nerede yaptirirsaniz yaptirin isinin ehli, uzmani,basarili,hikayesi cok insanlari arastirin simdi o konuda pazar yerine donmus

Hakkibizda hayirlisi
Yaptırmam için bütün şartlar tamamdı ama ben vazgeçtim sağolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X