BENİ ANLAMIYOR BARİ SİZ BİŞEY DİYİN!!!!!!

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
Buraya kendi arkadaşları için konu açan insanlara aslında içten içe pek inanmaz,kendi sorunlarını arkadaşlarınınmış gibi anlattığına inanırdım.Fakat şu an gelin görün ki aynı durumla ben karşınızdayım :KK22:
Meselemiz şu,arkadaşımın adına Pınar diyelim.
Pınar kendi erkek arkadaşıyla,yıllardır bir ilişki içersinde olmanın getirdiği bazı şeylerle bi süredir yüzeysel bişeyler yaşadı.Fakat hiç bir şekilde tam anlamıyla,gerçek bir ilişkiye girme durumları olmamış arkadaşım bakire.Fakat şu an adeti 1 hafta gecikti diye ya hamileysem diye delirmek üzere diyebilirim.
Bense ona evli olanların bile çocuk yapmak için uğraştğını,kolay bişey olmadığını,eğer bir ilişki yaşanmadıysa böyle bişeyin kesinlikle mümkün olmadığını söylüyorum.Ama ısrarla aklındaki soru işaretlerini atamıyor takıntı yapmış durumda.Benim ayıptır söylemesi hiç bir ilişki tecrübem olmadı bu yönlü.Bilenler bilir erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz bazen ama odalarımız ayrıdır.Bu yüzden benim bilgilerimin kesin doğru olabileceğine inanmıyor.O sebepten siz evli bayanlardan kendisine bilgi vermesini rica edicektim zaten kendisi şu an yanımda okuacak. Yani ben benimle aynı fikirde olucağınızı düşünüyorum bakire ve bişey yaşamamış insan,biyerlerine yakın yerlere erkeğin boşalması durumunda hamile kalır mı hiç ya zaten sperm dediğimiz 2 3 dakika yaşayan bişey değil mi o_O Cevaplarınızı bekliyoruuuuuuuuz En Büyük KK

Az bir ihtimal olsa da olabilir ama bu kadar panikleyecek bir şey yok.çok büyük ihtimal gebe olmasa da Gitsin bir hastaneye gebelik testi yaptırsın, en kesim çözüm

adet ilginç bir şeydir, azıcık strese girdin mi hemencik kesiliverir, hele o stres gebelik stresiyse, miden bulanır, göğüslerin şişer, hormonların altüst olur. olur yani garip değil.
ama yine de bir gebelik testi yapın.
ihtimal her zaman söz konusu da o kadar kolay da değil tabii. sperm kadın vücudunun dışında uzun süre canlı kalamaz, yarım saat, bir saat belki biraz daha fazla ama o kadar. doğrudan cinsel organın üzerine bir boşaltım söz konusu değilse, oradan oraya, oradan vajinanın içine, oradan yumurtalıklara ohoooooo uzaya bile çıkar öyleyse.
yine de bir daha kondom kullansınlar tabii.
ama o kadar kolay değil milletin bir amuda kalkmadığı kalıyor hamile kalmak için.
kuzucuklarım ya adam gibi önlem alarak sevişin ya da o sulara hiç girmeyin. bir kadın doğum uzmanından bilgi almak o kadar pahalı değil. her bünyeye uygun doğum kontrol hapları mevcut, bim de bile kondom satılıyor.
PS: arkadaşın bakire değil. sadece bekaret zarı yırtılmamış durumda. ikisi farklı şeyler.

arkadaşının hamile olma ihtimali yok ama bu kadar takıntı yapıyor kendini yiyorsa test yaptırsın içi rahat eder en azından

Rahim içinde sperm yaşama süresi iki gün diye biliyorum. Ama rahim dışında çok zor. Üstüne oturması zorla vajina içine sokması falan lazım. :KK70:

En azından spermlerin 2 dakika değil 72 saat,yumurta hücresinin yaşama süresi 24 saat olduğunu öğreneceksiniz.
Yani bakire olsa bile vajina içerisine sperm girdiye ve arkadaşınızın ovülasyon zamanıysa geçmiş olsun.

Korkuyorsan böyle tehlikeli sularda ne işin var Pınar?
Bu arada test yapın en kati sonuç kan testidir.

Şimdi o ileride kocasına bakireyim mi diyecek?
Aman ne de güzel, önce bi bilinçlensin arkadaşın(!)
Hiç olmadı test alın yahu buraya konu açmakta neyin nesi.

spermlerin gücünü o kadar da yabana atmasın pınar.. sonuçta hareketli ve kuyrukları olan hücreler bunlar. vajinanın içinden yukarı çıkabiliyorsa pekala dışından da çıkabilir. azcık yolu uzar o kadar. ha ihtimal yüksek mi? tabi ki değil. ama zaten düşük ihtimal senin başına geldiğinde ihtimal %100 olur pınarcım.:KK49:

eczaneden hızlı test alsın 5-10 TL bişey yok onada içi rahat etmezse bi kan testi yaptırsın en pahalı hastanede bile max 100 TL dir ki oda taş çatlasa

X