• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ ANLAMIYOR BARİ SİZ BİŞEY DİYİN!!!!!!

Eğer arkadaşın doğru bilgi veriyorsa hamile değildir.
Erkeğin spermi kadının tüplerine ulaşmadıkça hamilelik imkansız gibi bir şeydir. O da ancak gerçek bir ilişki ile mümkün. Oradan buradan sperm bulaşıp hamile kalınmaz.
Bir test yapsın da rahat etsin.

Senin arkadaşın kendisini Meryem ana zanneti galiba oda bakire hali ile Hz Isa ya hamile kalmışya. Töbe Töbe... Eğer arkadaşın gerçekten sana anlatığından fazla birşey yaşamadıysa kesinlikle hamile olabilme şansı sıfır.

Çok düşük bir ihtimalde olsa olabilir bence en doğru cevabı gebelik testiyle alırsın.

milyonda 1 bi ihtimal aslında ihtimal bile değil eğer anlattıgı şekilse tabi biz neler yapıyoruz bebiş için ama tık yok hala 4 yıldır beşissizim

Asla olmaz diyenler ne kadar haklıysa arkadaşınızda korkmakta o kadar haklı :) Böyle bir şeyin mümkünatı var evet düşükte olsa var, vajinanın içine girmeden üstüne boşalma durumunda çok zayıf ihtimalde olsa olabiliyormuş. Spermin bir tanesinin içeri doğru girip ilerlemesi yetebiliyormuş. ama buna kesin olur diyemeyiz, kesin olmazda diyemeyiz.

Kesinlikle olmaz diyip, cahillikle suçlayanlara kısa bir bilimsel veri ;
"Eğer kadın gençse, doğurgan bir yapıya sahipse ve yumurtlama dönemi yakınsa vajinanın üstüne boşalınca hamile kalınır mı diye düşünenlere cevabımız “ evet “ olacaktır. Hareketli olan spermler dış genital bölgeden rahme doğru hareket edebilmekte ve yumurtayı dölleyerek hamileliği başlatabilme imkanına sahiptirler. Bu nedenle istenmeyen bir gebelik yaşamak istemeyen çiftlerin mutlaka tıbbi doğum kontrol yöntemlerine başvurmaları gerekmektedir."
buyrun linki ; http://www.hamilelikvegebelik.com/vajinanin-ustune-bosalinca-hamile-kalinir-mi/

Olmaz deyip dalga geçenler olmuş. Tıbben mümkün olmayan bir durum değil. Olabilir düşük ihtimalde olsa.. Siz istediğiniz kadar anlatın arkadaşınız once bu konularda bilinçlenmeli sonra arkasında durabilecek ilişkiler yaşamalı..(Hani hep böyle deniyor ya burada ) Pınar arkadaşınızda olan korkunun onda biri erkek arkadaşında yoktur eminim ki.
Bakire ama bakire ama bakire ama demenin mantığını çözemedim..
Kızmışsınız bunu diyenlere ama :) arkadaşınız gerçekten bakire değil.

Hz. Meryem konusu ise buraya hiç uygun değil.. İronide olsa biraz daha değerlere saygı duyalım lütfen.

Son düzenleme:
Öyle tertemiz bir kadındı ki hz meryem adına sure inmiş tek kadın arkadaşlar espiri bile olsa lütfen bir tutmayalım. Soruna gelince konu sahibi babamın kuzeni nişanlısı ile öyle birşeyler yaşamış çamaşırı yokmuş kadının ve hamile kalmış bakire olduğu halde ve kaçmış nişanlısına kadının şuan 5 çocuğu var ve 57 yaşında ama herkes de olacak die bir kaide yok tabi.

Buraya kendi arkadaşları için konu açan insanlara aslında içten içe pek inanmaz,kendi sorunlarını arkadaşlarınınmış gibi anlattığına inanırdım.Fakat şu an gelin görün ki aynı durumla ben karşınızdayım :KK22:
Meselemiz şu,arkadaşımın adına Pınar diyelim.
Pınar kendi erkek arkadaşıyla,yıllardır bir ilişki içersinde olmanın getirdiği bazı şeylerle bi süredir yüzeysel bişeyler yaşadı.Fakat hiç bir şekilde tam anlamıyla,gerçek bir ilişkiye girme durumları olmamış arkadaşım bakire.Fakat şu an adeti 1 hafta gecikti diye ya hamileysem diye delirmek üzere diyebilirim.
Bense ona evli olanların bile çocuk yapmak için uğraştğını,kolay bişey olmadığını,eğer bir ilişki yaşanmadıysa böyle bişeyin kesinlikle mümkün olmadığını söylüyorum.Ama ısrarla aklındaki soru işaretlerini atamıyor takıntı yapmış durumda.Benim ayıptır söylemesi hiç bir ilişki tecrübem olmadı bu yönlü.Bilenler bilir erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz bazen ama odalarımız ayrıdır.Bu yüzden benim bilgilerimin kesin doğru olabileceğine inanmıyor.O sebepten siz evli bayanlardan kendisine bilgi vermesini rica edicektim zaten kendisi şu an yanımda okuacak. Yani ben benimle aynı fikirde olucağınızı düşünüyorum bakire ve bişey yaşamamış insan,biyerlerine yakın yerlere erkeğin boşalması durumunda hamile kalır mı hiç ya zaten sperm dediğimiz 2 3 dakika yaşayan bişey değil mi o_O Cevaplarınızı bekliyoruuuuuuuuz En Büyük KK
Konunun evli olmak ile bir alaksı yok.Eczaneden alınan test ile hamile olup olmadıgını öğrenir.

En son ne zaman adet olmuştu? örneğin 25 mayısta olduysa şuanda tam bir ay oldu demektir. eczaneden iyi marka bir hamilelik testi alsın. %99 doğru sonuç verir. ben bebeğimi eczaneden aldığım testle adet günüm gecikmeden hemen öğrenmiştim. maksimum 10 liradır. AMAAAA bu arkdaşının karmaşık hayatını çözmez. sadece azcık rahatlamasını sağlar. hamileyse de buyrun cümbüşe diyelim

Buraya kendi arkadaşları için konu açan insanlara aslında içten içe pek inanmaz,kendi sorunlarını arkadaşlarınınmış gibi anlattığına inanırdım.Fakat şu an gelin görün ki aynı durumla ben karşınızdayım :KK22:
Meselemiz şu,arkadaşımın adına Pınar diyelim.
Pınar kendi erkek arkadaşıyla,yıllardır bir ilişki içersinde olmanın getirdiği bazı şeylerle bi süredir yüzeysel bişeyler yaşadı.Fakat hiç bir şekilde tam anlamıyla,gerçek bir ilişkiye girme durumları olmamış arkadaşım bakire.Fakat şu an adeti 1 hafta gecikti diye ya hamileysem diye delirmek üzere diyebilirim.
Bense ona evli olanların bile çocuk yapmak için uğraştğını,kolay bişey olmadığını,eğer bir ilişki yaşanmadıysa böyle bişeyin kesinlikle mümkün olmadığını söylüyorum.Ama ısrarla aklındaki soru işaretlerini atamıyor takıntı yapmış durumda.Benim ayıptır söylemesi hiç bir ilişki tecrübem olmadı bu yönlü.Bilenler bilir erkek arkadaşımla aynı evde kalıyoruz bazen ama odalarımız ayrıdır.Bu yüzden benim bilgilerimin kesin doğru olabileceğine inanmıyor.O sebepten siz evli bayanlardan kendisine bilgi vermesini rica edicektim zaten kendisi şu an yanımda okuacak. Yani ben benimle aynı fikirde olucağınızı düşünüyorum bakire ve bişey yaşamamış insan,biyerlerine yakın yerlere erkeğin boşalması durumunda hamile kalır mı hiç ya zaten sperm dediğimiz 2 3 dakika yaşayan bişey değil mi o_O Cevaplarınızı bekliyoruuuuuuuuz En Büyük KK
oraya yakın mı oldu yoksa üzerine mi oldu.bakire hamile kalan çok.eczaneden test alın

Öffff... Gerçekten kusucam şimdi bu tarz yaklaşımlardan.Ben erkek arkadaşımla bişey yaşamıyorum ama ben bile kınamıyorum sana ne oluyor acaba? Yarın bir gün bi kızınız olur,ya da vardır büyür.Ramazan ramazan kimseyi kınamasın isterseniz.Kocasına bakireyimmi diyecekmişmiş.... Hayret yani.Bu tarz şeylerden rahatsızz olan yorum yapmasın rica edicem.Konumuz bu değil.Hadi iyi akşamlar.

İyide ben cinsellik yaşamasın demedim ki?
Madem yaşıyor adam gibi yaşasın sürtüşe sürtüşe kıvılcım çıkar yakında.
Ben tahammül edemiyorum herşeyi yaşayıp ama ben bakireyim diyenleri.
Bakirelik el değmemiş demektir.
Ayrıca kınamadım ki fikrimi belirttim kimin yorum yapacağına siz karışamazsınız.

Back
X