• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni aradi ve kalmam icin israr etti...

bakmicam artik..ama yasadigim hayal kirikligi o kadar büyük ki anlatamam..bir daha kime güvenecegim bu hayatta

Evet yaşadığın tam anlamıyla bir hayal kırıklığı insanın güvenini zedeleyecek bir olay .
Ama her erkek böyle sadakatsiz değil merak etme keşke karşına bu tarz bir insan çıkmasaydı ama çıkmış ona kızıp hayata küsemezsin değil mi ?
Umarım sana değer veren biri ile tanışırsın gönlüne göre .

Sevgilisi olan bir erkek nasıl aldatır, başka kızlara nasıl yaklaşır da aklını çeler, canlı bir örneksiniz.
İnsallah şeytana uyup da ortak olmazsınız bu duruma.
Burada evli erkeklerle-sevgilisi olan erkeklerle birlikte olan kızların konularına bir de siz eklenmeyin lütfen:50:

İyi de bu adam size çıkma teklifi etmemiş, hoşlanıyorum seviyorum vs. de dememiş o zaman neden aldatıldığınızı düşünüyorsunuz anlamadım arkadaş olarak da odanıza bakmış olabilir, bir arkadaş olarak sevdiğinden de iş teklifi yapmış olabilir ben şurasını anlamadım tüm sayfaları da okumadım, zaten kendisi de o işyerinde çalışıyor başka işi yok size nasıl özel bir teklif yaptı? siz de neden benimle bu kadar ilgileniyorsunuz diye sormadınız. Hadi beğeniyor bile olsa hayatında biri varken zaten yanlış ama birini beğenirken hoşlanırken her davranışı size özel gelir, her bakışı sanki aşkla bakıyormuş gibi gelir. Bence uzatmayın cevabını verin ve uzaklaşın.

Bana kendi kendinize gelin guvey olmussunuz gibi geldi.
Tamam adam capkinlik pesinde olabilir kesiyor sizi fln da size umit vermemis ki ne alaka yanii..
Hem bana mudahale etmiyor ben zaten sert birisiyim ve aranizda bir samimiyette yok zaten neden boyle yapiyor diye sorsam ayip olur mu gibi seyler soyluyosunuz... ( yani bir samimiyetiniz olsa bu soruyu sormakta cekinmezsiniz ki zaten cevabini da bilirdiniz) Ayni andada umit verdi bana diyosunuz.. Umit boyle verilmez ki..

Kacamak pesindeymis belli ki.. Ki adam zaten sizin hicbirseyiniz (mudahale etmedi diyorsunyz ama) mudahale etmesine size karismasina izin veriyorsunuz sevgilisi olan bir adamin telefonlarina cikiyorsunuz!
Kusura bakmayin o kadarda sert degilsiniz demekki ve bence adam ayrilsa size gelse gayette kabul edeceksiniz.

insanlari yargilmaka ne kadar kolay degil mi..umarim aynisi sizin veya bir yakininizin basina gelmez..size sarf edecegim tek kelimeler bunlardir :34:

sen ondan etkilendiğin için çok anlam yüklemişsin, ondan bu kadar hayalkırıklığına uğradın. oysa sana ne vaatte bulunmuş, ne seni seviyorum demiş ne de de bu tarz şeyler.. sadece flörtöz davranışlarda bulunmuş, ki muhtemelen bunu pek çok kıza yapıyordur. bence şu saatten sonra mesafeni koy. diğerlerine nasıl davranıyorsan ona da öyle davran.

sen 'sadece flörtöz' diyorsun ama bu benim icin büyük birsey..bu zamana kadar bir erkek arkadasim oldu ve onun haricinde kimseyle flört etmedim ben..karsimdakilerden de aynisini bekliyorum..sevgilisi olan biri, 'sadece' flört edemez ve etmemeli bence..

Evet yaşadığın tam anlamıyla bir hayal kırıklığı insanın güvenini zedeleyecek bir olay .
Ama her erkek böyle sadakatsiz değil merak etme keşke karşına bu tarz bir insan çıkmasaydı ama çıkmış ona kızıp hayata küsemezsin değil mi ?
Umarım sana değer veren biri ile tanışırsın gönlüne göre .

cok tsk ederim insallah öyle olur..allah büyük :(

Sevgilisi olan bir erkek nasıl aldatır, başka kızlara nasıl yaklaşır da aklını çeler, canlı bir örneksiniz.
İnsallah şeytana uyup da ortak olmazsınız bu duruma.
Burada evli erkeklerle-sevgilisi olan erkeklerle birlikte olan kızların konularına bir de siz eklenmeyin lütfen:50:

böyle bir seyi eski erkek arkadasim bana yasatti..ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum..kimsenin ahini almam merak etmeyin..

İyi de bu adam size çıkma teklifi etmemiş, hoşlanıyorum seviyorum vs. de dememiş o zaman neden aldatıldığınızı düşünüyorsunuz anlamadım arkadaş olarak da odanıza bakmış olabilir, bir arkadaş olarak sevdiğinden de iş teklifi yapmış olabilir ben şurasını anlamadım tüm sayfaları da okumadım, zaten kendisi de o işyerinde çalışıyor başka işi yok size nasıl özel bir teklif yaptı? siz de neden benimle bu kadar ilgileniyorsunuz diye sormadınız. Hadi beğeniyor bile olsa hayatında biri varken zaten yanlış ama birini beğenirken hoşlanırken her davranışı size özel gelir, her bakışı sanki aşkla bakıyormuş gibi gelir. Bence uzatmayın cevabını verin ve uzaklaşın.

ben aldatildigimi düsünmüyorum ki..öyle birsey demedim...hayal kiriklig yasiyorum onu dile getirdim...onun konumu benden yüksek, ondan bana is teklifinde bulunabiliyor yani..ben erkeklerle arkadaslik kurmayan biriyim, belki de o yüzden ben yanlis anladim ilgisini diyecem..ama bu kadar yanlis anlamis olabilirmiyim?

insanlari yargilmaka ne kadar kolay degil mi..umarim aynisi sizin veya bir yakininizin basina gelmez..size sarf edecegim tek kelimeler bunlardir :34:

Saolasin bacimda yargi degil bu..
Bi oyle diyon bi boyle diyon benim dedigimin neresi yargi?
Telefonlarina cikmiyormusun?.. Evet cikiyosun hatta yorumlarindan bitanesinde arayacak zaten kesin demissin ben ne yapayim sen boyle konusuyorsan Allah Allah yaa..
İsten cikacakmissin adam cikma demis telden aramis ilgilenmis eyvallah demissin ayrilmamissin isten.
Hoslanmis olabilirsin ki bakislarini takip ediyosun nereye bakiyo gozleri kimi ariyo diye...
Sonra diyon ben sert birisiyim.
E sertsinde bu ustte yazdigim herseyide yapmissin nasil sertlik bu.
Nekadarda moda oldu "yargilamak ne kolay" demek.
Anlatiyosun ki karsidan ne gorduysen onu soyluyorum yargi oldu hemen.
Herneyse kal saglicakla.

Saolasin bacimda yargi degil bu..
Bi oyle diyon bi boyle diyon benim dedigimin neresi yargi?
Telefonlarina cikmiyormusun?.. Evet cikiyosun hatta yorumlarindan bitanesinde arayacak zaten kesin demissin ben ne yapayim sen boyle konusuyorsan Allah Allah yaa..
İsten cikacakmissin adam cikma demis telden aramis ilgilenmis eyvallah demissin ayrilmamissin isten.
Hoslanmis olabilirsin ki bakislarini takip ediyosun nereye bakiyo gozleri kimi ariyo diye...
Sonra diyon ben sert birisiyim.
E sertsinde bu ustte yazdigim herseyide yapmissin nasil sertlik bu.
Nekadarda moda oldu "yargilamak ne kolay" demek.
Anlatiyosun ki karsidan ne gorduysen onu soyluyorum yargi oldu hemen.
Herneyse kal saglicakla.

ben ondan gercekten cok hoslandim ama onu belli etmedim durumu..ona karsi yine soguk ve sert kaldim..ama kirici olmadim asla, yapimda yok..telefonlarina da mecbur cikiyorum cünkü o benden üst konumda calisiyor..ister istemez baglantidayiz..zaten beni özel kendi numarasiyla da aramiyor..is yerinden ariyor onu da belirteyim. avrupada yasadigim icin kendimi yanlis ifade etmis olabilirim,,ama beni yargiladiginiz gercegini degistirmiyor bu..siz de hoscakalin :34:

ben ondan gercekten cok hoslandim ama onu belli etmedim durumu..ona karsi yine soguk ve sert kaldim..ama kirici olmadim asla, yapimda yok..telefonlarina da mecbur cikiyorum cünkü o benden üst konumda calisiyor..ister istemez baglantidayiz..zaten beni özel kendi numarasiyla da aramiyor..is yerinden ariyor onu da belirteyim. avrupada yasadigim icin kendimi yanlis ifade etmis olabilirim,,ama beni yargiladiginiz gercegini degistirmiyor bu..siz de hoscakalin :34:

Avrupayla ne alaka:)))
Bende yurtdisindayim ona bakarsan.. Ne yapmam gerekiyo simdi:D

Ozm sende adamin gunahini aliyosun beni bosa umitlendirdi diyerek zira kendisi is telefonundan ariyomus ust konumda oldugu icin is teklif etmis.
Calisan olarak memnun sizden demekki ayrilmayin demis adamin bir kabahati yok.
Hoslandigin icin yanlis yorumlamissin ozm cok acik ve net.
Adamin ruhu bile duymuyo hic birseyi ve yine ilk yorumumdaki ilk cumleye geldik " kendi kendine gelin guvey olmussun"

Avrupayla ne alaka:)))
Bende yurtdisindayim ona bakarsan.. Ne yapmam gerekiyo simdi:D

Ozm sende adamin gunahini aliyosun beni bosa umitlendirdi diyerek zira kendisi is telefonundan ariyomus ust konumda oldugu icin is teklif etmis.
Calisan olarak memnun sizden demekki ayrilmayin demis adamin bir kabahati yok.
Hoslandigin icin yanlis yorumlamissin ozm cok acik ve net.
Adamin ruhu bile duymuyo hic birseyi ve yine ilk yorumumdaki ilk cumleye geldik " kendi kendine gelin guvey olmussun"

hareketlerini, sözlerini görüp duymadiginiz icin sizin yorumunuz demek ki öyle..sevgilisi olan biri öyle hareket etmemeli cok acik ve net..:49: o da sizin yorumunuz, :9:

olay cok farkliymis ya. siz en ufak ilgiyi ilani ask saymissiniz. biz de adamin gunahini aldik. uzun sureli iliskisi olan adamin gozu nereye bakiyor, bana nasil davraniyor, beni kesiyor mu diye dusunmezseniz hayal kirikligina da ugramazsiniz. kendiniz yazmis kendiniz oynamissiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar dün de yazmistim bugün tekrar birsey oldu...öncelikle kisaca: ben yeni bir ise baslamistim ayni anda bir erkek daha basladi..onun farkinda degildim ama zamanla ona cok alistim ve ilgili davranmasiyla gönlümü ona kaptirdimmmm..:50::50::50:

her neyse ben emindim gercekten de hayatimda hic bu kadar emin olmamistimmmm hersey üst üste geldi , bir sürü tesadüfler falan filan..kaderim oldugunu düsündüm..sürekli etrafimdaydi..ben nereye gitsem o da oraya geliyordu...bir keresinde de ben bir kenarda duruyordum, o beni calisma odamda sandi, kacamak bakis firlatti, beni icerde göremeyince yaklasti yavasca ve iceri baktiiii oysa ben odamda degildim kenarda onun bu cekinerek bakmasini gördümmmm..bunun gibi bir sürü seyler daha..ben isten cikma karari almistim bazi özel sebeplerden dolayi mecbur kaldim daha dogrusu , bir sekilde beni ikna etmisti ve kalmistimmmm..daha cok artik sadece onun icin gidiyordummm..

ne yazik ki ögrendigim: 6-7 yillik bir iliskisi varmis :14::14::14::14:

ben tekrardan isten cikma mevzusunu dile getirmistim, sevgilisi oldugunu ögrenmeden önce..bugün tekrar beni aradi ve isten ayrilmamam icin bana özel bir teklifte bulunduu..sebeplerimi sunamiyorum yani artik..engelleri ortadan kaldirdi ve kalabilirsin dedii..kalmam icin ya:50::14: offf aglicam ama niye böyle yapiyor????? sevgilisi varmis üstelik 6-7 yillik benim orda kalmami neden istiyorrrrrrrrr deli olacam...

gonlu baskasına ait bır adam ıcın konu acmanız GARİP cıdden..zaten malesef aldatan erkek dahı olsa bastan cıkaran kadın oluyor.sızın ıcın demıyorum bunu..bellkı etkılenmıssınız..umarım onurlu davranıp adamın kafasını karıstırmazsınız daha fazla..bu arada o kızdan ayrılmaz bunu söyleyeyım..ayrılsa bıle onun kadar sevmez sızı..onca emek sevgı ve 6-7 yıllık bır alıskanlıktan bahsedıyoruz.

olay cok farkliymis ya. siz en ufak ilgiyi ilani ask saymissiniz. biz de adamin gunahini aldik. uzun sureli iliskisi olan adamin gozu nereye bakiyor, bana nasil davraniyor, beni kesiyor mu diye dusunmezseniz hayal kirikligina da ugramazsiniz. kendiniz yazmis kendiniz oynamissiniz.

off anlayisinizdan biraz süphe etmeye basladim artik..ben sevgilisinin oldugunu SONRADAN ögrendim..bir kez daha yazili olarak görmeniz gerek sanirim

gonlu baskasına ait bır adam ıcın konu acmanız GARİP cıdden..zaten malesef aldatan erkek dahı olsa bastan cıkaran kadın oluyor.sızın ıcın demıyorum bunu..bellkı etkılenmıssınız..umarım onurlu davranıp adamın kafasını karıstırmazsınız daha fazla..bu arada o kızdan ayrılmaz bunu söyleyeyım..ayrılsa bıle onun kadar sevmez sızı..onca emek sevgı ve 6-7 yıllık bır alıskanlıktan bahsedıyoruz.

ben onunla nasil birlikte olurum diye KONU ACMADIM..garip olan nedir? ben burda hayal kirikligimi dile getirmek istedim..ben kimsenin ayrilmasini ASLA beklemiyorum..suclamalariniz icin de tsk edrim devam edin..etme bulma dünyasi

Dunku konunuzu da okumustum.bence kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz.cunku "benle ilgileniyor" iddianizi sadece bana bakiyor odama bakiyor is yerinden ayrilmami istemiyor savlariyla savunuyorsunuz.adamin size karsi somut bir cumlesi tek bir hareketi olmus mu ? hayir.zaten sizden ust konumdaymis belki calismanizi begendigi icin ayrilmanizi istemiyor,belki yerinde mi calisiyor mu diye sizin yerinize bakiyor,belki genel hali yapisi bu.neden uzerinize alindiniz anlayamadim.aldatacak karakterde bir adam zaten boyle goz suzmelerle vs yetinmez merak etmeyin.aldatmayacak adam da aldatmaz zaten.cok fazla icsellestirmissiniz bu adami.bi de insanlara nasil guvenicem falan diyosunuz,sanki adam size yeminler etti vaatte bulundu da yapmadi.adam farkli anlama cekilecek tek laf da etmemis ki.anlayamadim ben sizi

Dunku konunuzu da okumustum.bence kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz.cunku "benle ilgileniyor" iddianizi sadece bana bakiyor odama bakiyor is yerinden ayrilmami istemiyor savlariyla savunuyorsunuz.adamin size karsi somut bir cumlesi tek bir hareketi olmus mu ? hayir.zaten sizden ust konumdaymis belki calismanizi begendigi icin ayrilmanizi istemiyor,belki yerinde mi calisiyor mu diye sizin yerinize bakiyor,belki genel hali yapisi bu.neden uzerinize alindiniz anlayamadim.aldatacak karakterde bir adam zaten boyle goz suzmelerle vs yetinmez merak etmeyin.aldatmayacak adam da aldatmaz zaten.cok fazla icsellestirmissiniz bu adami.bi de insanlara nasil guvenicem falan diyosunuz,sanki adam size yeminler etti vaatte bulundu da yapmadi.adam farkli anlama cekilecek tek laf da etmemis ki.anlayamadim ben sizi

Tsk ederim yorumunuz icin.. Evet belki de öyle oldu ama hersey allahtan insallah bundan sonra bu tür bi hata yapmam, tabii eger suc bendeyse :-)

İş yerindeki her bakışmayı konuşmayı yanlış anlamayın. Ortada bir şey yok açık ve net. En azından size umut verecek kadar somut bir şey yok görünen o...

benim aklim kit degil cok sukur anlamam da gayet iyi. sevgilisi oldugunu SONRADAN ogrendiniz ve yine sizi arayip kalmasindan anlam cikardiniz. bence anlama sorunu olan ben değilim. zira her erkegin size baktiginda asik oldugunu falan dusunen sizsiniz.

Back
X