Liseden yakın arkadaşımla aynı şehirdeyiz. Kendisi 15 yıllık evli, on yaşında bir erkek çocuğu var. Eşi bundan bir kaç yıl önce arkadaşımı aldattı. Yakalanmasa asla itiraf etmezdi de, aldattığı kadın kocasının uyurken fotolarını çekip arkadaşıma “bak kocan benimle sevgili aylardır” diye attı. Böyle ortaya çıktı bu olay.
Arkadaşım boşanmadı. Hatta bana çok mu gurursuzum diyordu. Çocuğum küçük diyordu. Ben de bunun kararını vermeye ne zaman hazır hissedersen öyle yap, ne istersen onu yap dedim.
Geçenlerde arkadaşım bana bir adamdan bahsetti. Evli bir adam bu. Arkadaşımın da evli olduğunu bildiği halde arkadaşıma yürüyor. Arkadaşım da kırılan onurunu tamir etmek için midir, nedir, adamdan etkilendi. Ben dedim ki romantik laflara bakma, bir sürü kadına yürüyordur bu, tek derdi de seks. Evliliğinden sıkılan bir Erko daha.
Geçenlerde buluştuk. Bana dedi ki “sen bana bu işin sonu iyi bir yere varmayacak dedin, ben de görüşmeyi kestim” dedi. İyi güzel
Bu sabah ona komik bir şey gönderecektim. Bir baktım numarası değişmiş, şu kişi artık şu numarayı kullanıyor diye görünüyor ya, mesaj attım, canım numaranı mı değiştirdin diye. O komik şeyi de attım. Sonra bi baktım instagramını da kapatmış
İki saat sonra beni aradı. Alçak bir sesle ve tedirgin bir şekilde “beni arama olur mu” dedi. Dedim noldu iyi misin. Yine aynı şeyleri Söyledi. Kapattık
Muhtemelen kocası yanındaydı ve öbür adamla ilgili bir şey yakaladı
Dert ortağı da ben olduğum için Allah bilir beni suçlamıştır kocası, diğer adamla görüşmesi konusunda. Oysa diğer Adamı tanımıyorum ve de telkinlerim gayet makuldü, uzak durması yönünde
Arkadaşımın kocasına zerre acımıyorum bu arada, başına gelen her şeyi çoktan hak etti ayrı konu da…
Arkadaşımı çok merak ediyorum, arayamıyorum, yazamıyorum. Kız kardeşini ve eniştesini tanıyorum. Onlara yazayım mı iyi mi diye? Sessiz mi kalayım? Kızı camdan atmasın psikopat kocası? Aklıma binbir türlü şeyler geliyor.