Beni arama sorma artık dedim

Gullssin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
116
0
46
Adana
Cok uzun sureli bir iliski degildi bizimkisi fakat benim kiskancliklarim yuzunden birazda biten bir iliskiydi. Her nekadar kendimi frenlesemde bazi konularda malesef kendimi tutamadim, facede arkadas listesinin gizli olmasi kizlarla olan samimiyeti vs beni surekli rahatsiz ediyordu. Surekli bunlar yuzunden tartisir duruma geldik sonra bi kac defa ayrildik denedik olmadi ben özur diledim vs bi sekilde yeniden basladik. En son tartismamiz yine bir bayan arkadais yuzunden oldu ve orda ipler koptu tabi ayrildik, sonra tekrar donus yapim dedim bi karar aldik arkasinda duralim dedi. sonrasinda uzerine gitmedim ve bende aramadim sormadim, sehir disinda calisiyordum benim gidip gitmedigimi sormus akraba oda bilgim yok demis neyse gitmeden bi gun önce aradim ve ben gidiyorum dedim. ben geldikten bi kac gun sonra msj yazdi aramizda ne olursa olsun gecmisi kapatalim benim icin cok degerlisin cok ozelsin vs dedi, cok syk olmasada arada msj atiyor gorusuyorduk. sonralarda bazen armaaya basladi vs ama ben hic aramiyordum kendisi aramadigi surece. neyse gecende faceimi dondurmustum actim birine o benim dunyam yazmis isminide yazmis bayanin, aradim sordum sevgilinmi diye yok ole bisi vs dedi olsa soylerdim dedi o dusundugun gibi dil vs dedi ama dogru duzgun aciklamada yapamdi, neyse ben cok agir konustum seni gercekden adam gibi adam sandim vs ben kendimi parcalamistim facede benim icin bisiler yapsin belli etsin iliskimizi diye ama yapmamisti simdi okadar zoruma gittiki ona tutup dunyam yazmasi vs, tabi motor almis motorunada o ismi koyarsin vs dio arkadasi benimkisi bi git ya die guluo vs, neyse fazla uzatmicam beni bidaha arama sorma dedim o kizla aranda bisi olmadigina inanmiorum beni her aradiginda ben umutlaniorum lutfen artik hayatimdan cik git dedim ben seninle arkadas dahi kalmak istemiyorum dedim yapamam bunu dedim. tabi bu iste biz denedik olmadi vs seninde benimde hayatimda birileri olabilir ama yok gecende sende disardaydin aradigimda vs dio bana ama o kiz hakkinda bana hic net cevap veremio. zoruma giden ben onun icin okadar sey yaparken benim dunyam diyemeyen adam elin kizina diyebiliormus demek aynen bunu dedim ona. fakat kendi bana hala sen istedigin zaman arayabilirsin beni dedi durdu. bu adamin amaci ne?
aslinda aramasini sormasini istiyorum, her nekadar arama sorma desemde simdi nasil davranim ne yapim hic bilmiyorum.. bana biraz fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
ilişkileri bitirmek çok zordur ama 3. kişi daha net görebilir olayları
bence sana değer vermiyor ve hep sen fedakarlık yapıyor alttan alıyorsun, bence
artık bitir bu ilişkiyi bak bakalım o zaman ne yapacak , kurtarmak için uğraşacak mı,
sen de özgürce bakarsın senin için uygun seni üzmeyecek birisiyle mutlu olursun ama kendine sor asıl istediğin o mu mutlulluk mu?...

tsk ederim tatlim evet mutluluk tabi aslinda deger verdigini soyluyordu ve bunu ozamanlar gösteriyordu biraz sinirli bir yapisi vardir. Ama ben böleyim dio cok sevsemde biseler uzerime fazla geliyorsa birakirim dio banada yapma flan diodu surekli.
Aslinda arama dedigim halde ararmi gururmu yapar onu bilemiyorum gerci seven adam ne olursa olsun ugrasir cabalar degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…