beni artık sevmiyor mu? :(

ada26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
26
0
16
Eskişehir
uzun zamandır bir ilşkim var 3 yıldır devam etmekte olan. ilk 1 yıl herşey mükemmeldi tabi zamanla erkekler değişiyor.evlilik kararı aldık ve yıllardır benim ailemi ikna etmek için uğraştık neyseki sonunda 1 ay önce nişanlandık ve yakında düğünümüz var. ama onda son zamanlarda değişiklik seziyorum bazen iyi gibi ama bazen beni tersliyor soguk davranıyor napıyosun iyimisin o kadar aramızda nerdeyse başka bir konuşma geçmiyor. yemeğe çıkalm diyorum bakarz diyor. bi anlam veremiyorum seviyorsa neden böyle davranıyor sevmiyorsa neden sürdürüyor bi anlam veremedim anlayan yada fikri olan varsa bir yorum istiyorum lütfen :(

uzun zamandır bir ilşkim var 3 yıldır devam etmekte olan. ilk 1 yıl herşey mükemmeldi tabi zamanla erkekler değişiyor.evlilik kararı aldık ve yıllardır benim ailemi ikna etmek için uğraştık neyseki sonunda 1 ay önce nişanlandık ve yakında düğünümüz var. ama onda son zamanlarda değişiklik seziyorum bazen iyi gibi ama bazen beni tersliyor soguk davranıyor napıyosun iyimisin o kadar aramızda nerdeyse başka bir konuşma geçmiyor. yemeğe çıkalm diyorum bakarz diyor. bi anlam veremiyorum seviyorsa neden böyle davranıyor sevmiyorsa neden sürdürüyor bi anlam veremedim anlayan yada fikri olan varsa bir yorum istiyorum lütfen :(

Bende yeni evliyim ve evlilik oncesi kadında da olabilir bu durum erkeklerde daha fazla görülebilir. düğün tarihi belirlendikten sonra telaşa düşerler cok soru sorarlar kendine çok fazla ilişkiyide gözden geçirirler eğer zaten sana karşı olumsuz bi durum varsa bunu belirtir yakılarda ama yoksa kafası karışmıştır biraz bu olabiliyor dediğim gibi ama sorgulayabilirsin çaktırmadan kadınlar hisseder yada hislerine kulak ver biraz:34:

Bence çok fazla ilgilenmemelisin. Kaybetme korkusu kalmadığı için ve süreç monotonlaştığı içinde yapıyo bunu. Fazla üstüne düşme bırak merak etsin seni.. ama tabi elden de bırakma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlılık psikolojisi denen seye burunmuş senınkı . cok ustune düşme cokda umursamaz davranma . Bu zamanlar ıkınızdede olabilecek normal seyler bunlar :16:

Back
X