Beni aydınlatın lütfennn

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
slm arkadaşlar..konuya drek giriş yapıyorum..ben 5 yıllık evliyim ve çok şükür çok güzel gidiyor..eşimden hiç şüphe etmedim etmem de edilcek şeyler yapmadı çünkü..eşim askere gitti 5 ay oluyo yaklaşık..mail adresini şifresini osunu busunu hep bilirim nişanlılığımızdan beri zaten netle pek işi olmaz evde internetimiz yok bilerek almadık ben telden giriyorum onun telinde de net yok..sorum şu ki bu zamana kadar onun mailinde görmediğim yada dikkatimi çekmedi bilmiyorum..müstehcen sitelerden mailler geliyo yaklaşık 2-3 aydır buda eşim askere gittikten sonra demek oluyo..ondan bi şüphem yok zaten askerde ne ara üye olcak falan da ama kafam karıştı..bu tip sitelerden öle rastgele mail gelir mi üye olmayan kişilere yani mail içeriği şöyle atıyorum ahmet_yıldırım olsun eşimin mail adresi gelen msj (kullanıcı adınız ahmet_yıldırım2345 şifre de bilmem ne die yazıyo altında da sisteme giriş yazıyo ben kutlandım tıkladım sisteme giriş yerini tak önüme çıktı ne şifre istedi ne bişe yukarda bu mail adresi acaba diyorum benim öle tıklamamla mı otamatik üye oldum birden..profili inceledim ne foto ne bişe adres tamam ama yaş farklı il farklı başka bilgi yok..yani tabi böle bişe yapıyo olsa doğru bilgiler mi verir bilmem ama yapmazzzz eminim..

eşime sordum rastgele geliyodur dedi ben öle birimiyim dedi öle olsa salakmıyım senin bildiğin mail adresiyle üye oliyim dedi hem askerdeyim saçmalama dedi teksin hepsin asla yapmam dedi..

ya çok uzattım biliyorum ama şunu merak ediyorum bu tip mailler geliyomu rastgele virüs mü bunlar ne ya dadandılar 3 aydır

slm arkadaşlar..konuya drek giriş yapıyorum..ben 5 yıllık evliyim ve çok şükür çok güzel gidiyor..eşimden hiç şüphe etmedim etmem de edilcek şeyler yapmadı çünkü..eşim askere gitti 5 ay oluyo yaklaşık..mail adresini şifresini osunu busunu hep bilirim nişanlılığımızdan beri zaten netle pek işi olmaz evde internetimiz yok bilerek almadık ben telden giriyorum onun telinde de net yok..sorum şu ki bu zamana kadar onun mailinde görmediğim yada dikkatimi çekmedi bilmiyorum..müstehcen sitelerden mailler geliyo yaklaşık 2-3 aydır buda eşim askere gittikten sonra demek oluyo..ondan bi şüphem yok zaten askerde ne ara üye olcak falan da ama kafam karıştı..bu tip sitelerden öle rastgele mail gelir mi üye olmayan kişilere yani mail içeriği şöyle atıyorum ahmet_yıldırım olsun eşimin mail adresi gelen msj (kullanıcı adınız ahmet_yıldırım2345 şifre de bilmem ne die yazıyo altında da sisteme giriş yazıyo ben kutlandım tıkladım sisteme giriş yerini tak önüme çıktı ne şifre istedi ne bişe yukarda bu mail adresi acaba diyorum benim öle tıklamamla mı otamatik üye oldum birden..profili inceledim ne foto ne bişe adres tamam ama yaş farklı il farklı başka bilgi yok..yani tabi böle bişe yapıyo olsa doğru bilgiler mi verir bilmem ama yapmazzzz eminim..

eşime sordum rastgele geliyodur dedi ben öle birimiyim dedi öle olsa salakmıyım senin bildiğin mail adresiyle üye oliyim dedi hem askerdeyim saçmalama dedi teksin hepsin asla yapmam dedi..

ya çok uzattım biliyorum ama şunu merak ediyorum bu tip mailler geliyomu rastgele virüs mü bunlar ne ya dadandılar 3 aydır

Bunda kafani rakmani gerektirecek birsey yok tatlım. .böyle mailler bana bile geliyo...

Hepimize geliyor bu mailler.
Oranı buranı büyüt,partner ara vs..
Yapacağın tek şey,maili açmadan ÇÖP KUTUSUna göndermek..

Eşinin o kadar bol vakti varsa mutlaka seni arar,rahat ol,paranoya yapma :34:

bana çok afedersiniz penis büyütücü geliyor:1:
benimde açıp "ihtiyaç yok teşekkürler" yazasım geliyo bazen
herkese geliyo onlar canım sıkıntı yapma

evet haklısınız galiba takılmamam lazım zaten eşimden asla beklemem böle bişeyi..ama işte üstüne basınca partner aranıyor diye yazınca basıp drek girince şaşırdım..demek ki öle organize yapıyolar tıklayınca drek üye oluyosun uyuzlar

Bu tür mailler banada geliyor kullanıcı adınız şu şifreniz şu diye kafaya takmayın ,linke tıklamıssınız isterseniz bir format atın çünkü o tür sitelerde virüs olabilir.

o mailler bana da geliyor hatta akıllı telefon kullanmamama rağmen cep telefonuma bilmemne medikal adı altında enteresan ilaç tanıtımı geldi tam da bugun

artık anlayın o ilaçlar ne ilacı

benım cep numaramı nereden buluyorlar anlamıyorum.

eğer maildeki linke tıkladıysan oseni otomatik üye yapmıştır. bu tür mailler herkese geliyr ama önmeli olan tıklamadan silmek

Spam mailler bunlar herkese geliyor yani,merak edilecek bişey yok kafanız rahat olsun..
Geçen gün de bana geldi ne terbiyesiz başlığı vardı öyle :47::47:

Sürekli gelir böyle mailler.. Bana neler neler geldi.. Yok şu seni ekledi.. Yok bu mesaj attı .. Yok seni bekliyoruz falan.. Bunlar hep virüslü mailler.. Spam tabir edilen gereksiz mailler.. Sıkma canını :)

hadi ya üye mi oldum tüh girip üyelik iptali yapsam silinir heralde

Yok canım linke tıklayınca üye olmuyorsun üyelik iptaline gerek yok ben şimdiye kadar gelen hiçbir maile tıkladım ama direk kullanıc adım yeliz_nur la başlıyor mesela o yüzden üyelik iptaline gerek yok ben direk engelliyorum tabi bu sefer başka isimle gönderiyorlar :) siz en iyisi pc format atın yada attırın.

Valla hem tabletten girdim hhem normal pcden üff annemlerdeym bide zıkkım olsun yani inş virüs bulaşmamıştır salak kafam

canım bırak maili filan, benim telefonuma bile geliyor o mesajlar.. :9:
Hatta bir mesaj demin gelmişti, şöyle;
"bu mesajı alan herkese ozel cinsel saglik seti (sprey+damla+kapsul)3'lu set 159 tl yerine sadece 29 tl! cagri birakin biz sizi arayalim.0507xxxxxxx"
bir de bunların penis büyütücülü, yok performans arttırıcılı olanları vardı. İlk gördüğümde böyle :53: olmuştum.. :1:
Alışırsın zamanla..:1:

Back
X