- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
- Konu Sahibi mutluluk_06
slm arkadaşlar..konuya drek giriş yapıyorum..ben 5 yıllık evliyim ve çok şükür çok güzel gidiyor..eşimden hiç şüphe etmedim etmem de edilcek şeyler yapmadı çünkü..eşim askere gitti 5 ay oluyo yaklaşık..mail adresini şifresini osunu busunu hep bilirim nişanlılığımızdan beri zaten netle pek işi olmaz evde internetimiz yok bilerek almadık ben telden giriyorum onun telinde de net yok..sorum şu ki bu zamana kadar onun mailinde görmediğim yada dikkatimi çekmedi bilmiyorum..müstehcen sitelerden mailler geliyo yaklaşık 2-3 aydır buda eşim askere gittikten sonra demek oluyo..ondan bi şüphem yok zaten askerde ne ara üye olcak falan da ama kafam karıştı..bu tip sitelerden öle rastgele mail gelir mi üye olmayan kişilere yani mail içeriği şöyle atıyorum ahmet_yıldırım olsun eşimin mail adresi gelen msj (kullanıcı adınız ahmet_yıldırım2345 şifre de bilmem ne die yazıyo altında da sisteme giriş yazıyo ben kutlandım tıkladım sisteme giriş yerini tak önüme çıktı ne şifre istedi ne bişe yukarda bu mail adresi acaba diyorum benim öle tıklamamla mı otamatik üye oldum birden..profili inceledim ne foto ne bişe adres tamam ama yaş farklı il farklı başka bilgi yok..yani tabi böle bişe yapıyo olsa doğru bilgiler mi verir bilmem ama yapmazzzz eminim..
eşime sordum rastgele geliyodur dedi ben öle birimiyim dedi öle olsa salakmıyım senin bildiğin mail adresiyle üye oliyim dedi hem askerdeyim saçmalama dedi teksin hepsin asla yapmam dedi..
ya çok uzattım biliyorum ama şunu merak ediyorum bu tip mailler geliyomu rastgele virüs mü bunlar ne ya dadandılar 3 aydır
eşime sordum rastgele geliyodur dedi ben öle birimiyim dedi öle olsa salakmıyım senin bildiğin mail adresiyle üye oliyim dedi hem askerdeyim saçmalama dedi teksin hepsin asla yapmam dedi..
ya çok uzattım biliyorum ama şunu merak ediyorum bu tip mailler geliyomu rastgele virüs mü bunlar ne ya dadandılar 3 aydır