beni beğenmedi

boşver senin begenilmeyecek biri olmandan değil elektrik tutmamış olabilir ama çokda seviyeli bir insan değilmiş gözünde büyüttügün kadar sakın ne ara ne konuş mesaj atsa bile cvp yazma salla gitsin

cnm aynı şeylerı ben yaşadım geçen hafta..sevgılımden geçen yıl ayrıldım o zamandan berı kımseyle göruşmedım taaki geçen hafta face ten gunlerdr bırı yazdı arka arkaya tanışmak ıstedı benımde ortamdan daha önce görudugum bırıydı hoş yakışıklı bı çocuk..görüştük bende senın dedgn gbı kendımı çok begenmem ama asla çırkın deılım..arabayla bıraz gezdık sonra bırşeyler ıçtık cafe de...bır daha da ne aradı ne sordu benım çok zoruma gıttı açıkçası ..madem böle yapacaksın ne dıye bır hafta ust uste yazdın peşimden koştun cnm ınan bzıde bırşey yok bu zamanın erkeklerı tamamen bozuk .farklı beklentılerı oluyor

cnm aynı şeylerı ben yaşadım geçen hafta..sevgılımden geçen yıl ayrıldım o zamandan berı kımseyle göruşmedım taaki geçen hafta face ten gunlerdr bırı yazdı arka arkaya tanışmak ıstedı benımde ortamdan daha önce görudugum bırıydı hoş yakışıklı bı çocuk..görüştük bende senın dedgn gbı kendımı çok begenmem ama asla çırkın deılım..arabayla bıraz gezdık sonra bırşeyler ıçtık cafe de...bır daha da ne aradı ne sordu benım çok zoruma gıttı açıkçası ..madem böle yapacaksın ne dıye bır hafta ust uste yazdın peşimden koştun cnm ınan bzıde bırşey yok bu zamanın erkeklerı tamamen bozuk .farklı beklentılerı oluyor
Nasıl hissettiğimi blirsiniz işte tamam beğenmek zorunda değil umrunda olmuyor insanın ama zoruna gidiyor neden diye sormak istiyor

boşver senin begenilmeyecek biri olmandan değil elektrik tutmamış olabilir ama çokda seviyeli bir insan değilmiş gözünde büyüttügün kadar sakın ne ara ne konuş mesaj atsa bile cvp yazma salla gitsin
Seviyesini gördük artık işte kimsenin lafına güvenilmiyor kültürlüyüm diye geçiniyordu üstelik saygıdan mahrum kalmış

Kendisini sevgilim diyip kimseye tanıtmam bile yani küçümsemiyorum asla ama ben bişey bile ummamıştım onun yaptığı şeye bak ilk seferde özgüvenim kırıldı resmen :KK43:

Madem sevgiliniz olsun istemediniz neden bunca umursuyorsunuz anlamadım?
Sizin özgüveniniz yerine gelsin diye sizi pohpohlamalı mıydı?
Zaten bir şansı yokmuş gözünüzde, o zaman da beni beğendi ama ben onu beğenmiyorum diye siz istemeyecektiniz.
Her halukarda işin oluru yokmuş sıkmayın kendinizi.

Madem sevgiliniz olsun istemediniz neden bunca umursuyorsunuz anlamadım?
Sizin özgüveniniz yerine gelsin diye sizi pohpohlamalı mıydı?
Zaten bir şansı yokmuş gözünüzde, o zaman da beni beğendi ama ben onu beğenmiyorum diye siz istemeyecektiniz.
Her halukarda işin oluru yokmuş sıkmayın kendinizi.
Konuştuk iyi anlaştık ben asla nasıl göründüğüne bakmadım konuşurken sonra beni görünce çok saygısızlık yaptı geveleyerek saçmalayarak konuştu bende şaştım kaldım .Konuşurken en küçük saygısızlık yapmadım ama onun yaptığı terbiyesizliğe çok kırıldım böyle olcağını bilseydim ona göre davranırdım pohpohlamayı bırakın baya terbiyesizlik yaptı canı sağolsun diyip geçemiyor insan kırılıyor sadece herkes böyle mi düşünüyor yani diye aklına takılıyor

Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı :KK61:

belliki kendisinde özgüven patlaması var....kız görünce oturdukları yerler kalkıyor..:KK67:

iki hoş laf etseniz "kız bana bayıldı" diye kendini kaybeder böyleleri :KK48:

beyin küçük çünkü e içide boş şeylerle dolu olunca mantığa yer kalmadı haliyle:KK58:

Back
X