Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı