Beni beğenmiyorMuş artık. .

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Merhaba.. Uzun bir süre diyet yaptıktan sonra 65 kilodan 42 kiloya düştüm. Haliyle çok zayıfladim. Ve eşimin haraketlerinden zaten birsey olduğunu anlamışım. Ve en son bana seni beğenmiyorum istemiyorum artık dedi ve cok zorunda gitti aslında ben kilo almak istemiyorum evet sanırım hastalık derecesi yaptım yemek yemeyerek form bisküviler leblebi vs ile hep atıştırmalık yaparak. Annem babam bile artık beni tersliyor azarlıyor çok zor durumdayım ne olur yardimci olun bana..iyi akşamlar. .

boyunuz kaç? diyetisyene gidin, eşiniz için değil kendi sağlığınız için.
yığılır kalırsınız bir yerde.

Diyetisyene başvurun hastalık derecesinde zayıflık normal değil kilolu olmaktan daha kötü bu durum

Bu konuyu daha önce de okuduğuma çok eminim.

Siz mi açmistiniz yoksa başka üyelik mi aldınız?

42 kilo çocuk kilosu nerdeyse.yani sağlıksız bir durum.
Aynen açmıştı daha önce.
Annem "eşin seni beğenmeyecek diyor" demişti ve oda olmuş.
Doktora git normal değil dendi ama hanfendi leblebi yemeye devam edip gelip bu konuyu açmış tekrar.

Eşinizin boyle seyler demesine cok uzuldum oncelikle. Keske bu sekilde dile getirmeseydi. Kalbini kirmasaydi. Belki bu durumu fazla ileri goturmussundur. Belkide hic bir sekilde laftan anlamadiginizi dusunmustur en son bide boyle dersem belki zoruna gider devam etmez diye dusunmustur. Bilemiyorum. Asiri bir zayiflik soz konusuysa ve bu durum sizde bir takinti haline gelmisse ve tabiki sizde bunu kabul ettiyseniz profesynel bir yardim alin derim ben.

• Beğen
Reactions: KV_
Aynen açmıştı daha önce.
Annem "eşin seni beğenmeyecek diyor" demişti ve oda olmuş.
Doktora git normal değil dendi ama hanfendi leblebi yemeye devam edip gelip bu konuyu açmış tekrar.

Evet bende hatırladım.

Ne garip ya tedavi olmak yerine aynı cümlelerle aynı platforma aynı konuyu açmış.

Boyunuza göre kilonuz 65 ken gayet iyiymiş normal olan o zaten ne den diyet yapıp kilo verdinizki vucudunuzu begenmiyorsaniz spor yapıp siklasabilirdiniz kalça göğüs bel daha çekici olurdunuz kilo alıp kendinize biraz dikkat edin erkekler zayıf sevmiyor genelde

Back
X