beni bekle dedi ne yapmalıyım

nvlpkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
191
0
66
merhabalar arkadaşlar

benim 1 yıldır hayatımdan çıkaramadığım biri var sevgilim değil arkdaşım değil ama sürekli görüşüp sürekli irtibat halindeyiz hergün konuşur ne yaptığımızı biliriz birlikte vakit geçirizi ben hep beni sevmiyor diye düşünüyordum bir gün bana itiraf etti seni çok seviyorum hatta seninle evlenmek istiyorum dedi ama bana biraz zaman ver dedi işle ailesiyle ilgili bir takım sıkıntılarım var onları halletmeden seninl olursam seni üzebilirim dedi bunu söyleyeli 3 ay oldu hayatı düzene girdi gibi sizce konuşmalıyım mı biz ne olacağız diye yoksa böyle akışına mı bırakmalıyım

bence konuşmalısın nereye kadar bekliceksin seni oyalıyomu amacı ne 3 ay olmuş seninde kendi hayatına göre yapman gereken şeyler olabilir sana bekle demiş beklemişsin zaten bence sor hayat bu sen onu beklesende hayat seni beklemiyo geçip gidiyo..

bence bekleme .kimeyi bekleme sakın .hayat akıp gidiyor .sorunları senin yanında olabilmek için neden mi ?tabikide hayır .insan sevdiği insana seni üzerim demez .benim eski sevgilimde seni üzerim seni çok seviyorum derdi hep aynı yalanlar aynı insanlar .sakın bekleme .hayatına ona bağlama .ha şöle olur gelir ister seni o zaman ok dersin sende istiyorsan ama hayatını ona bağlama asla .bak yaşlar çabuk geçiyor aynı yollardan bende geçtim canım .bu erkek milleti nankör senin sadakatını sevgine inanınca şımarıyor hemen .dedğim gibi ya senle olsun yada çıksın gitsin sonsuza kadar .

merhabalar arkadaşlar

benim 1 yıldır hayatımdan çıkaramadığım biri var sevgilim değil arkdaşım değil ama sürekli görüşüp sürekli irtibat halindeyiz hergün konuşur ne yaptığımızı biliriz birlikte vakit geçirizi ben hep beni sevmiyor diye düşünüyordum bir gün bana itiraf etti seni çok seviyorum hatta seninle evlenmek istiyorum dedi ama bana biraz zaman ver dedi işle ailesiyle ilgili bir takım sıkıntılarım var onları halletmeden seninl olursam seni üzebilirim dedi bunu söyleyeli 3 ay oldu hayatı düzene girdi gibi sizce konuşmalıyım mı biz ne olacağız diye yoksa böyle akışına mı bırakmalıyım

Seni gerçekten seven adam sensiz bir saniye bile geçirmeye katlanamaz. Zaten seninle olmak istese olurdu. Yalanlara kanma. Arkadaşlarıma ben seninle evlenmek istiyorum, seninle gönül eğlendirip seni üzemem o yüzden bana müsaade et hayatımı toparlayayım sonra sana düzgün bir ilişki yaşatacağım diyen, sonra da o aradaki güya bekleme vaktini karıyla kızıyla gezerek harcayan kimleri duydum. heheyt..

niyeti ciddiyse eger beklemeye deger bence yarın bırgun baska bırını hayatına aldıgında onunla da evlenebılmek ıcın beklıceksın nasıl olsa.. tabı bu suan kısının karakterıne gore degısır onu en ıyı sen tanıyorsun beklenmeye deger dıyorsan bekle.. cunku evlılık ıcın ıslerını yoluna koyması gerekebılır oyle hemen evlenıyorum deyınce dugun dernek kurulmuyor ne yazık kı..

bekleme canım. hiç böle bişi duymadım. al karşına konuş. seninle olmak isteyen açık olur zaten. düzgünce anlatır durumunu. bence kendini garantiye almak istemiş. en kötü bekleyen biri var nasılsa..
evlilik bu kolay değil hayatlarınızı birleştiriyorsunuz her konuda birbirinize güvenmeli açık olmalısınız.

merhabalar arkadaşlar

Söylediğinize göre bir senedir sizi sevmediğini düşünmenize rağmen (sevgili manasında demek istemişsiniz) sürekli görüşüp onunla vakit geçirmişsiniz. Sorun burada başlıyor. Ne sevgili ne arkadaş durumu için bir yıl uzun zaman, oradan bir kaybınız var zaten...

Üstüne sizinle evlenmek istediğini söylemiş, bunun üzerinden üç ay geçmiş ve akışına bırakıp bırakmama konusunda kararsızsınız.Yaklaşık bir buçuk yılınız akıp gitmiş zaten, bu akışın devamına da müdahale etmezseniz bir o kadar daha gider. Sizinle yaptığı konuşmada ağzınıza bir parmak bal çalmış, siz bir şey söylemezseniz konunun açılacağı yok gibi...

Sizinle ilişki sorumluluğu almadan, aranızdaki durumun adı konmadan gönlünce gezip tozması büyük bir lüks ve rahatlık bence...

Back
X