Beni bıktıran sevgilim:(

o kadar laf yazdım anlaşılsa içim yanmaz. hakaret olarak algılamayın lütfen, saat 3, büyük ihtimal benim de bu saatte anlamamda sorun vardır. (ayrıca her kelimesi yobaz diye bağırıyordu demişsiniz, aklımdan bile geçmemişti inanın ta ki size bir önceki msjımda yazana kadar)

kısaca şöyle desek;

herkesin dini yaşama şekli kendine, herkesin tolerans seviyesi kendine, ama kendi tolerans seviyemize göre insanları yargılamasak?

Neyse hadi öpüşüp barışalım uzlaşamıcaz belliki :) Düşüncelerinize saygı duymakla beraber iyigeceler diliyorum :) Karşılıklı yanlıs anlamıs olabılırız tabiki.

Kadının ayakaları altına cenneti seren dindir İslam, yanlıs uygulandıysa saptırıldıysa bunun sucu islamın değil uygulayanındır. ayrıca küfre gidiyorsunuz ayetlerle acıklanmış konular için bile hayır diyorsunuz mevzuyu gercekten kapatalım.:50:

hangi konuya yazdım bilmiyorum ama daha önce yazmıştım, şöyle demiştim;

ateist olanları aslında anlıyorum, neden olduklarını anlayabiliyorum. kuran-ı kerimi, dile tam hakim olmadan çevirenler ve onların yaptıkları hatalar yüzünden, türkçe meallerde çelişki buluyor insanlar, sonra da inanmama yolunu seçiyorlar. bir tefsir bile sayfalarca sürerken, koskoca bir kitabın çevirisi nasıl o kadar tutabilir? işinin ehli yapsa, doğru yapacak ve insanların aklında soru işareti oluşmayacak.

ancak maalesef uygulayanlar, o çevirilere göre uyguluyor.

o kadar laf yazdım anlaşılsa içim yanmaz. hakaret olarak algılamayın lütfen, saat 3, büyük ihtimal benim de bu saatte anlamamda sorun vardır. (ayrıca her kelimesi yobaz diye bağırıyordu demişsiniz, aklımdan bile geçmemişti inanın ta ki size bir önceki msjımda yazana kadar)

kısaca şöyle desek;

herkesin dini yaşama şekli kendine, herkesin tolerans seviyesi kendine, ama kendi tolerans seviyemize göre insanları yargılamasak?

Yargılamakmı? Kesinlikle.. Benimde kızım var.. Kimseyi yargılamak yada kınamak değil amacım.. Ama bende kendi hayat tecrübelerimle arkadaşımıza yardımcı olmak isterim.. Biz hiçmi art niyetli erkeklerle karşılaşmadık.. Peki beni koruyan neydi..1) annemin duaları..2) dinen bunun yanlış olduğunu bilmem..ve bu yüzden bu tür üzüntüler hiç yaşamadım..beni dini inançlarım korudu..kızımıda korur İnşallah..arkadaşımada kendi bildiğim yöntemle yardımcı olmak isterim ne var bunda..

Yargılamakmı? Kesinlikle.. Benimde kızım var.. Kimseyi yargılamak yada kınamak değil amacım.. Ama bende kendi hayat tecrübelerimle arkadaşımıza yardımcı olmak isterim.. Biz hiçmi art niyetli erkeklerle karşılaşmadık.. Peki beni koruyan neydi..1) annemin duaları..2) dinen bunun yanlış olduğunu bilmem..ve bu yüzden bu tür üzüntüler hiç yaşamadım..beni dini inançlarım korudu..kızımıda korur İnşallah..arkadaşımada kendi bildiğim yöntemle yardımcı olmak isterim ne var bunda..

ben size yazmamıştım ki onu, asya hanımla olan konuşmamızdı.

Dini oraya karıştırma buraya karıştırma..Dursun bi kenarda işimiz düşünce faydalanalım sadece..
Dini değerlerimize sahip çıksak bu forumda bu kadar üzgün kadın görmeyiz.. BENCE..

Siz nereye karıştırırsınız bilmem de, konulara karıştırmak yasak:31:

Konuya gelecek olursam,

"Birlikte olduk" derken cinsel bir beraberliğimi kastettin bilemiyorum, eğer öyleyse;
Köprü geçilmiş, dayı ayıya dönmüş.

İstediğini alana kadar kapında köpek olan erkek, işi bitince kapındaki yabancıya döner.
Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.

Ne diyeyim, geçmiş olsun.

sevgili mune,
biz aramızda öpüştüüüük, barıştık.

dini konularda zaten tartışmadık, dine bakış açımız hakkında tartıştık. :6:

her şeyi, her konuyu dine bağlayın zaten. karşıdaki atesit mi, deist mi, yahudi mi, hristiyan mı belli değil, hemen dinimiz, şu, bu.

arkadaşımız yorumunu kendi değerlerine göre yapmış
kendi değerinde dinde varmış, sitedeki dini yorumlar konusuna girmiyor bence
ama siz sert çıkış yapmışsınız
umarım ceza almazsınız bu çıkışınızdan
hadi uzatmayalım konuyu gecenin bu saatinde insanın aklı gidip geliyor

Neyse eyi geceler..konu sahibi yarın gelip ama biz barıştık falan derse bu saate kadar oturduğuma yanarım.. :54:

arkadaşımız yorumunu kendi değerlerine göre yapmış
kendi değerinde dinde varmış, sitedeki dini yorumlar konusuna girmiyor bence
ama siz sert çıkış yapmışsınız
umarım ceza almazsınız bu çıkışınızdan
hadi uzatmayalım konuyu gecenin bu saatinde insanın aklı gidip geliyor
Ben de çıkışını gayet yerinde buldum.Yazılan ifadeler hiç hoş değildi nitekim.Din kisvesiyle yazılınca güzelleşmiyo bazı düşünceler.

bence konu sahibi birlikte olduk derken sevgili olduk demek istemiş

afrodict işyerinde başka bayan var mı

Ben de böyle anladım.
İlk günler ilgiliydi falan yazmışsın canım ama zaten hepi topu 2 aylık bi ilişki.Şimdiden böyleyse ilerde nası olur bilemem ya da ilerisi olur mu emin değilim.

konuyu okudum ve yorumlarıda okudum inanın cevap verecektim ,konuyu unuttum ve tekrar okudum,bence 360 derece bir dönüş yap ,arama, ilgilenme ,önemseme,onu unut,peşinden gelirsede süründür,gelirse senindir yok oda önemsemiyorsa istediği budur,unut gitsin gerçek aşk değilmiş,üzülme allah hayırlı insanlarla tanıştırsın,sevgiler.

uzak durulması gereken kişi dewam edersen senı hasta eder ne ıstedıgını bılmıyor elde edene kadarmıs belkı de hayatında baska bırı bıle vardır kımseye guwenme

Eğer içinde şüpheler varken yol yakınken dön derim.
2 ayda böyle ilgisiz bir adam ilginç.Çünkü ilişkinin en güzel dönemleridir o zamanlar.
Misal bende sözlümle aynı şirketteyim ilişkimizi ilk günden itibaren kimseden gizlemedik.
Sözlüm bilsinler ona göre dikkat etsin herkes hareketlerine demişti hatta.
:50:

Back
X