- 15 Ocak 2021
- 24
- 29
- 3
- 30
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
-
Anlamadığım için şunu merak ediyorum. Mesajınızda çok sık boğaz ettim bu defa on on beş kez aradım demişsiniz. O esnada ne yaptığınızı göremediniz mi? Yoksa bahsettiğiniz diğer (size çok iyi davranması) sebeplerden ötürü beni nasıl olsa çeker mantığıyla mi hareket ettiniz?
Çok üzerine gitmişsiniz o da ağzına geleni saymış.Arkadaşıyla birlikte olmak istemesi onun seçimi siz sevmiyor olabilirsiniz.Ya o arkadaşıyla kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız başka bir çözümğ yok bu işin.Ama sizi sesinizi duymadan da gayet keyfi yerinde görünüyor.
Keşke ara ara mesaj atıp, arkadaşının yanından dönünce bu arama konusunu konuşsaydınız. Açıkçası bu benim de yaptığım bir hata, bilinçli değil ama uyarilmadikca ne kadar süredir haberlesmedigimi kestiremiyorum.Açıkçası dediğiniz gibi bir şey demez beni dinler, alttan alır zannettim. Oradayken hiç aramadı beni, 2 gündür konuşmuyorduk. Dayanamadım iyice üstüne gittim nasıl beni aramaz merak etmez diye. Aramadım çünkü sık boğaz ediyorsun dedi. Tartışma böyle böyle büyüdü.
Eee bir zahmet aramayın. Ararsa da muhatap dahi olmayın. Sizden olmaz artık. Arkadaşlarının yanında bağırarak demeseydi belki derdim ama yok olmaz. Affederseniz iyice lackalasir.dediği gibi sizce aramayım mı hiç artık? o lafların üstüne de aramak zaten gururuma dokunuyor. arama inan çok mutlu olurum inan bana dedi.
Sevgilisini, nişanlısını, eşini bu kadar darlayan insanları anlamıyorum hiç. Sevgilinizin karakteri sağlamsa hiiiiç bişey olmaz daha arkadaşlarını yola getirir. Ha karakterinden şüphen varsa o zaman yürüyeceksin, bakacaksın işine.Sevgilim 3-4 gündür erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim çünkü arkadaşından hiç haz etmiyorum. İşi gücü olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi çocuğa gıcık oluyorum. Sürekli tartıştık, bende üstüne gittim epey. Beni çok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle böyle mi konuşuyorsun sen gerçekten dedim, beni sakın arama aylarca günlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gerçek bunlar dedi. Dünya senin etrafında dönmüyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak söylediği için tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yürü git dedi.
Normalde aramız çok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, özledim hadi gel der. Aramızda problem hiç olmadı bu zamana kadar, gerçekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz üzgünüm. Bu arada nişan hazırlığındayız birkaç aydır.
annesi değil sevgilisiniz aynı sık bogazligi sevgiliniz size yapsa sizde aynı tepkiyi verirsiniz sevgililerinize çocuğunuz muamelesi yapmayınSevgilinizin annesi değilsiniz. Kontrol edip arkadasliklarini elestiremezsiniz.Kötü arkadaslari varsa yetişkin biri olarak bu onun seçimi. Ortak bir payda da buluşuyor demek ki. Bu durumda arkadaşlarını değil sevgilinizi gözden gecirin bence. Gerçekten düşündüğünüz gibi biri acaba?
Ve bence de sevgili olsun eş olsun sizden başka arkadaslariyla gecirecek zamana da ihtiyaci var. Ozgur birakin.
Ne yaptigini ne ettigini kontrol edip sorguluyorsaniz es yada sevgili degil mesela anne gibi baska bir rolunuz var demektir iliskide
Böyle bir başlık bile acilmamali yani.Başlığa istinaden yazıyorum böyle diyen birini direkt engelleyin bir daha da hayatınıza girmesine izin vermeyin.
Eee bir zahmet aramayın. Ararsa da muhatap dahi olmayın. Sizden olmaz artık. Arkadaşlarının yanında bağırarak demeseydi belki derdim ama yok olmaz. Affederseniz iyice lackalasir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?