Beni bir daha arama, yürü git dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi normalde hak ettiniz diyelim..peki o kadar erkek arkadaşının içinde bağırarak böyle şeyler denmeyi de hak ettiniz. Kusura bakmayın ama çok onur kırıcı. Teli kapattıktan sonra muhabbetini de yapmıştır onlar. Kimi demiştir yazık kıza ne biçim konuştun, kimi demiştir hak etti ama aferin vs...

Sen beni hic merak etmiyor musun neden aramadin diye yine hesap soruyorsunuz. Bu tur diyalog ve baskinin oldugu her iliski ne olursa olsun ister ebeveyn cocuk ister arkadas ister komsu karsi tarafi bunaltir.
Onun yerine dusunup ozelestiri yapip donseydiniz bence daha iyi olurdu. Soyle ki dusundum sana haksizlik ediyorum. Surekli bununyapiyorum ama artik farkina vardjm vs vs. Belki o da ozelestiri yapip ozur diler. Ama konusmadan ustunu orterek isterseniz evlilik hazirligi yapin bi yerde biter.
Bence simdi daha fazla sık bogaz etmeyin. Aramayin birakin o da arkadaslariyla guzelce vakit gecirip kafasini dagitsin.

Sesinizi duymadanda uyuyabiliyormus demekki kimse vazgeçilmez değildir size yapılsa bu davranışlar kabul edermisiniz

Orada olduğu süreçte benimle hiç ilgilenip aramadığı için aslında bozuldum. Her saat başı konuşalım değil istediğim şey tabi ki, ama arada da olsa bir sesimi duymasıydı. Buna sinirlenip ayarı kaçırdım. Bir de anlattı şunu yaptık, bunu yaptık, kahvaltı yaptık gayet güzel geçiyor diye. Ben iki gündür üzgünken onun çok mutlu olup beni takmaması beni gıcık etti. keşke böyle davranmasaydım. o yüzden dedi zaten sensiz de eğlenebilirim bunlar doğal şeyler,sende arkadaşlarınla takıl mutlu ol ne güzel dedi.

Eskilerin bir lafı vardır. Dağ başında herkes evliya olur, önemli olan şehirde evliya olmak derler. Adam arkadaşları ile başbaşa kaldığı ilk durumda sizi iki gün aramamış, siz ısrarla arayıncada, canınıza okuyup, sizden ayrılıp yüzünüze telefon kapatmış. Bakın siz yanlış yapmışsınız bunu da kabul ediyorsunuz zaten ancak ne olursa olsun arkadaş ortamında olan ilk tartışmanızda onlarında duyacağı şekilde size bağırıp çağırıp, ayrılan adamla evlilik falan olmaz. Başbaşayken sizi pamuklara sarsa bile başka insanların içinde sebebi ne olursa olsun size o şekilde davranamaz. Şimdi siz barışsan sanıyormusun ki onun çevresi size zerre saygı duyacak, bunlar evlilik için önemli şeylerdir. Bence sizin en büyük hatanız ne olmuş biliyormusunuz, iki gündür sizi aramaya tenezzül etmeyen adamla konuşmak için diretmek olmuş. Sizin yerinizde. olsaydım, sebebi ne olursa olsun beni o kadar sürr keyfinden ulaşmaya tenezzül etmeyen adama kendimi ulaşılmaz kılardım. Bakın evlilik gül bahçesi değil, bence Allah ilersi için size çok güzel mesaj göndermiş, ilerde bir tercih söz konusu olursa siz tercih edilmeyen olacakmışsınız bunu görmüş oldunuz

Bende buna çok bozuldum ayarı kaçırdım o yüzden. 2 gün aramadı, sebebi de arayınca tartışıp onu sık boğaz ediyor olmammış. İnanılmaz sinirli kapattı. Bilemiyorum çok üzgünüm.
İki gün sizi aramaması ne demek bence bir düşünün? Benim sevgilim iki gün beni aramayacak? Öldüm mü kaldım mı başıma bir iş geldi mi napıyorum merak etmeyen sevgili yerin dibine batsın kusura bakmayın.

İşte aynı böyle düşünüp kendimi tutamadım. Yasaklar var evdesin neden merak edeyim, insan gibi güzel konuşabilsek neden aramayım ben seni dedi. Sonra işte ev küçücük yanlarında konuşamıyorum gibi şeyler diyip durdu. İyice ipler koptu.

Bu konuda haklısınız size de vakit ayırması gerekiyordu. Sadece yanlış bir şekilde tepki verdiğiniz için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Zamana bırakın en iyisi

Adam bana çok normal bir adam gibi geliyor. Güzel vakit geçirdiğini anlatmış mutluluğunu paylaşmış. Kumanıza gitmedi ki ? Erkek erkeğe vakit geçiriyorlar,nişanlınız neden sizi özlesin ki eğleniyor o şu anda. Günde bir defa araması kafii bana sorarsanız. Bunun sevmekle sevmemekle de alakası yok, Güzel vakit geçirince su gibi akar zaman. Anlamazsınız bile, siz sizden ayrı iyi vakit geçirmesini istemiyorsunuz. Ben böyle bir erkek veya kadınla evlenmezdim. Maymun gözünü açmış olabilir ya da arkadaşları oğlum bu kız normal değil demiş olabilir. Evlenseniz de bu mantığa göre mutlu olamazsınız zaten.

Ben çocuğun arkadaşlarının yanında bağırması hariç haklı buldum. İki dakika dışarı çıkabilirdi. Neyse ama kusura bakmayın ergen gibisiniz. Şahsen şurada hangi kadının sevgilisi arkadaşlarıyla beraber ıken eve git sözümü dinle yok efenim üst üste 15 kere arama yapılsa koşarak uzaklaşır. İster sevgiliniz olsun ister nişanlı ister evli olun emirler komutlar veremezsiniz. Bana karşımda ki böyle davransa kafasında sorun var der yolu gösteririm

Yok aramanız iyi olmuş taş olsa çatlar yani ben dayanamazdım.Önemli olan sizin aramanızdan sonraki cevabı ama o da kötü olmuş.Bence oluruna bırakın.Asla aramayın.

Haklısınız, diyecek bir şey bile bulamıyorum. Arkadaşları zaten mutlaka bir şeyler demiştir. Onların sevgililerinin böyle şeyleri kafaya takmayıp darlamayacaklarını biliyorum. Bi kendi sevgilisi böyle diye gaza gelip patladı gibi de hissediyorum. Böylece ilişkinin bitip gitmesini de hazmedemiyorum. Ağlamaktan mahvoldum. Size de çok teşekkür ederim, doğruları söylüyorsunuz.

Arayacak emin ol.Uzun surse de muhakkak ulasir.
Ha bu sekilde bir mevzu yuzunden son bir konusmayi layık görmeyenle de isin olmasın o ayrı..Bu güzel bir sınav olur tanıman icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…