- 9 Aralık 2009
- 17.194
- 54.850
- 1.123
- Konu Sahibi kurtlarlakosankadinlar
-
Hadi normalde hak ettiniz diyelim..peki o kadar erkek arkadaşının içinde bağırarak böyle şeyler denmeyi de hak ettiniz. Kusura bakmayın ama çok onur kırıcı. Teli kapattıktan sonra muhabbetini de yapmıştır onlar. Kimi demiştir yazık kıza ne biçim konuştun, kimi demiştir hak etti ama aferin vs...Benim haklı olduğum bir durumda bu cümleyi kursa asla işim olmazdı. Ama şimdi vicdan yapıyorum ben üstüne gittim hatalıyım hak ettim gibi düşünüyorumSiz de haklısınız , teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Sen beni hic merak etmiyor musun neden aramadin diye yine hesap soruyorsunuz. Bu tur diyalog ve baskinin oldugu her iliski ne olursa olsun ister ebeveyn cocuk ister arkadas ister komsu karsi tarafi bunaltir.Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ben aramayacağım ama o da aramazsa bu böyle bitip gidecek mi? çok ağladım sabahtan beri.
Sen beni hiç merak etmiyor musun neden aramadın dediğimde arayınca güzelce konuşamıyoruz ki sıkıyorsun bir sürü soru sorup üstüne yine arıyorsun hem evdesin yasaklarda nerede olacaksın neden merak edeyim dedi.
Sesinizi duymadanda uyuyabiliyormus demekki kimse vazgeçilmez değildir size yapılsa bu davranışlar kabul edermisinizAçıkçası dediğiniz gibi bir şey demez beni dinler, alttan alır zannettim. Oradayken hiç aramadı beni, 2 gündür konuşmuyorduk. Dayanamadım iyice üstüne gittim nasıl beni aramaz merak etmez diye. Aramadım çünkü sık boğaz ediyorsun dedi. Tartışma böyle böyle büyüdü.
Gerçekten sevdiğiniz adam arkadaşları ile mutlu ise güzel vakit geçiriyorsa bunun nesi kötü ? İnsan ark ile birlikteyken sevgilim de sevgilim dememeli bence de, kadın - erkek özgür mutlu olabilmeli.Karşı tarafta onun mutlu olmasından mutlu olmalı.
İki gün sizi aramaması ne demek bence bir düşünün? Benim sevgilim iki gün beni aramayacak? Öldüm mü kaldım mı başıma bir iş geldi mi napıyorum merak etmeyen sevgili yerin dibine batsın kusura bakmayın.Bende buna çok bozuldum ayarı kaçırdım o yüzden. 2 gün aramadı, sebebi de arayınca tartışıp onu sık boğaz ediyor olmammış. İnanılmaz sinirli kapattı. Bilemiyorum çok üzgünüm.
İşte aynı böyle düşünüp kendimi tutamadım. Yasaklar var evdesin neden merak edeyim, insan gibi güzel konuşabilsek neden aramayım ben seni dedi. Sonra işte ev küçücük yanlarında konuşamıyorum gibi şeyler diyip durdu. İyice ipler koptu.İki gün sizi aramaması ne demek bence bir düşünün? Benim sevgilim iki gün beni aramayacak? Öldüm mü kaldım mı başıma bir iş geldi mi napıyorum merak etmeyen sevgili yerin dibine batsın kusura bakmayın.
Bu konuda haklısınız size de vakit ayırması gerekiyordu. Sadece yanlış bir şekilde tepki verdiğiniz için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Zamana bırakın en iyisiOrada olduğu süreçte benimle hiç ilgilenip aramadığı için aslında bozuldum. Her saat başı konuşalım değil istediğim şey tabi ki, ama arada da olsa bir sesimi duymasıydı. Buna sinirlenip ayarı kaçırdım. Bir de anlattı şunu yaptık, bunu yaptık, kahvaltı yaptık gayet güzel geçiyor diye. Ben iki gündür üzgünken onun çok mutlu olup beni takmaması beni gıcık etti. keşke böyle davranmasaydım. o yüzden dedi zaten sensiz de eğlenebilirim bunlar doğal şeyler,sende arkadaşlarınla takıl mutlu ol ne güzel dedi.
Orada olduğu süreçte benimle hiç ilgilenip aramadığı için aslında bozuldum. Her saat başı konuşalım değil istediğim şey tabi ki, ama arada da olsa bir sesimi duymasıydı. Buna sinirlenip ayarı kaçırdım. Bir de anlattı şunu yaptık, bunu yaptık, kahvaltı yaptık gayet güzel geçiyor diye. Ben iki gündür üzgünken onun çok mutlu olup beni takmaması beni gıcık etti. keşke böyle davranmasaydım. o yüzden dedi zaten sensiz de eğlenebilirim bunlar doğal şeyler,sende arkadaşlarınla takıl mutlu ol ne güzel dedi.
Adam bana çok normal bir adam gibi geliyor. Güzel vakit geçirdiğini anlatmış mutluluğunu paylaşmış. Kumanıza gitmedi ki ? Erkek erkeğe vakit geçiriyorlar,nişanlınız neden sizi özlesin ki eğleniyor o şu anda. Günde bir defa araması kafii bana sorarsanız. Bunun sevmekle sevmemekle de alakası yok, Güzel vakit geçirince su gibi akar zaman. Anlamazsınız bile, siz sizden ayrı iyi vakit geçirmesini istemiyorsunuz. Ben böyle bir erkek veya kadınla evlenmezdim. Maymun gözünü açmış olabilir ya da arkadaşları oğlum bu kız normal değil demiş olabilir. Evlenseniz de bu mantığa göre mutlu olamazsınız zaten.Orada olduğu süreçte benimle hiç ilgilenip aramadığı için aslında bozuldum. Her saat başı konuşalım değil istediğim şey tabi ki, ama arada da olsa bir sesimi duymasıydı. Buna sinirlenip ayarı kaçırdım. Bir de anlattı şunu yaptık, bunu yaptık, kahvaltı yaptık gayet güzel geçiyor diye. Ben iki gündür üzgünken onun çok mutlu olup beni takmaması beni gıcık etti. keşke böyle davranmasaydım. o yüzden dedi zaten sensiz de eğlenebilirim bunlar doğal şeyler,sende arkadaşlarınla takıl mutlu ol ne güzel dedi.
Yok aramanız iyi olmuş taş olsa çatlar yani ben dayanamazdım.Önemli olan sizin aramanızdan sonraki cevabı ama o da kötü olmuş.Bence oluruna bırakın.Asla aramayın.İşte aynı böyle düşünüp kendimi tutamadım. Yasaklar var evdesin neden merak edeyim, insan gibi güzel konuşabilsek neden aramayım ben seni dedi. Sonra işte ev küçücük yanlarında konuşamıyorum gibi şeyler diyip durdu. İyice ipler koptu.
Adam bana çok normal bir adam gibi geliyor. Güzel vakit geçirdiğini anlatmış mutluluğunu paylaşmış. Kumanıza gitmedi ki ? Erkek erkeğe vakit geçiriyorlar,nişanlınız neden sizi özlesin ki eğleniyor o şu anda. Günde bir defa araması kafii bana sorarsanız. Bunun sevmekle sevmemekle de alakası yok, Güzel vakit geçirince su gibi akar zaman. Anlamazsınız bile, siz sizden ayrı iyi vakit geçirmesini istemiyorsunuz. Ben böyle bir erkek veya kadınla evlenmezdim. Maymun gözünü açmış olabilir ya da arkadaşları oğlum bu kız normal değil demiş olabilir. Evlenseniz de bu mantığa göre mutlu olamazsınız zaten.
Arayacak emin ol.Uzun surse de muhakkak ulasir.Öyle yapacağım, çok teşekkür ederim. Ben zaten hatamın farkındayım keşke sakin kalıp yüz yüze güzel bir şekilde derdimi anlatsaydım. Ben aramazsam o da aramaz diye endişeliyim de, akılsız başın cezasını çekiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?