bir hafta sessiz kalacağım, üç gün aramayacağım gibi önerileri doğru bulmadım. Sizin ciddi şekilde 6 yılın üstüne su içip gerekirse günlerce ağlayıp bu ilişkiyi bitirmeniz gerek. Kendinizi kandırmayın, daha önce hiç hata yapmadı demeyin, düşünün, eminim bir sürü kötü yönünü bulacaksanız, sadece haksız hissediyor ve onu geçmişte masum gösteriyorsunuz, olayı anlık öfke patlaması gibi gösteriyorsunuz. Bu patlamanın geçmişi muhakkak vardır, belki daha ufaklarını geçmişte de yaşadınız. Dürüstçe düşünün, bu tip şeyleri hatırlayın, kimse 5-6 aramayla bu seviyeye gelmez, bunun öncesi de vardır.
Benim bir arkadaşım vardı, liseden beri aynı kızla beraberdi ama bir türlü evlenmiyordu, hepimiz iş güç sahibiydik, kendisi hep hazır değilim derdi. Sevgiliyken iyi ama evlenince çekilmez benim hatun derdi ve nihayetinde onunla evlenmedi, küt diye ayrılıp birkaç ay sonra başka birisiyle evlendi. Kızı da 30 yaşına kadar yanında tuttu, hatta bir süre beraber yaşadılar. Kız arkadaşı resmen tapardı ona, yine de onunla evlenmedi. Kıza karşı da hep kibardı, böyle erkek modelleri de var. İnşallah sizinki onlardan değildir. Anaç birisi misiniz?