• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bir daha arama, yürü git dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte aynı böyle düşünüp kendimi tutamadım. Yasaklar var evdesin neden merak edeyim, insan gibi güzel konuşabilsek neden aramayım ben seni dedi. Sonra işte ev küçücük yanlarında konuşamıyorum gibi şeyler diyip durdu. İyice ipler koptu.
Demek ki adamı baya bi darlamışsınız burdan da bu anlaşılıyor. Her aradığımda trip afra tafra olacaksa arkadaşlarıma gittiğimde o süreçte ben de aramayabilirdim.

Haklısınız, diyecek bir şey bile bulamıyorum. Arkadaşları zaten mutlaka bir şeyler demiştir. Onların sevgililerinin böyle şeyleri kafaya takmayıp darlamayacaklarını biliyorum. Bi kendi sevgilisi böyle diye gaza gelip patladı gibi de hissediyorum. Böylece ilişkinin bitip gitmesini de hazmedemiyorum. Ağlamaktan mahvoldum. Size de çok teşekkür ederim, doğruları söylüyorsunuz.
kaç yaşındasın arkadaşım ? ben cidden hiçbir kadının mutsuz olmasını istemem bir erkeğe eğilip bükülmesini istemem. Eğer adam düzgün bir adam ise bunu ölç tart kendini değiştir, ona güven, kendine de güven mutlu olun. Yok adam fırıldaksa bırak bahaneniz olsun ayrılın. Seni seviyorsa inan sen sessiz durduğundan dönecektir garanti veriyorum. Bazı şeyleri yaşadığını için yazıyor insan buraya. Benim deneyimim bu, %1000000 haksız olduğum bir konu vardır eşimle, sevgiliyken 10 gün aramadı 10 gün ben bitti dedim artık 10 gün ağladım, geberdim. bi aradı aa sen misin numarayı silmiştim sen hayatta mısın dedim ? ben şu an müsait değilim seni ararım canım dedim 😂 erkekler güçlü kadınları seviyor ben buna kesinlikle inanıyorum. Ağlak zırlak yapışkan kadınn itici geliyor, yapma. Haksızsın , bekle sabret, onun eğlencesi makarası bitsin gelecek, gelmezse zaten bitmiştir. Gelirse oturun konuşun sende kendini değiştirmeye çalış.

Yorumların hepsini okumadım ama sakın bir daha ARAMA!

Şimdi şöyleki evet hatalısın. Hem de bayağı hatalısın. Ona çare yok artık ama sonuç olarak evleneceği kişiye arkadaşlarının yanında böyle bağıran çağıran adamın ne kadar hatalı olursam olayım ciğerini sökerim ben yani...

Muhtemelen erkek ortamı gaza gelmiş, üstüne siz de darlayınca kendince ipleri koparmış...

O sizi arayacaktır.

Dediğiniz kadar iyi anlaşıyor ve de seslerinizi dahi duymadan uyuyamıyor modundaysanız.

Lütfen ama lütfen bu adama en az 3-4 gün yaşam belirtisi bile vermeyin.

Hatta ben engellerdim her yerden... Neyse... Sizi o kadar cesaretli göremedim ama hiç değilse kesinlikle alttan almayın.

Buz gibi olun.

Eğer arar da siz bir iki naza tribe eski halinize dönerseniz bu saygısızlıkları hep yaşayacak ve adamı zaten tamamen kaybedeceksiniz.

Ben 20 yaşındaki oğlumu bu kadar takip edip, darlamıyorum.
Üstelik yurt dışında oğlum, çok özlüyorum onu.
Beni ara, niye aramıyorsun?, beni merak etmedin mi? Özlemedin mi?
Adamdan adeta ilgi dileniyorsunuz, bence çok itici...
Sevgiliniz de saygısız ve fevri.
Bence evlilik kararınızı erteleyin.

Yorumların hepsini okumadım ama sakın bir daha ARAMA!

Şimdi şöyleki evet hatalısın. Hem de bayağı hatalısın. Ona çare yok artık ama sonuç olarak evleneceği kişiye arkadaşlarının yanında böyle bağıran çağıran adamın ne kadar hatalı olursam olayım ciğerini sökerim ben yani...

Muhtemelen erkek ortamı gaza gelmiş, üstüne siz de darlayınca kendince ipleri koparmış...

O sizi arayacaktır.

Dediğiniz kadar iyi anlaşıyor ve de seslerinizi dahi duymadan uyuyamıyor modundaysanız.

Lütfen ama lütfen bu adama en az 3-4 gün yaşam belirtisi bile vermeyin.

Hatta ben engellerdim her yerden... Neyse... Sizi o kadar cesaretli göremedim ama hiç değilse kesinlikle alttan almayın.

Buz gibi olun.

Eğer arar da siz bir iki naza tribe eski halinize dönerseniz bu saygısızlıkları hep yaşayacak ve adamı zaten tamamen kaybedeceksiniz.

O zaten o sinirle beni engelledi, sonra bende sinirle her yerden engelledim. Arayabileceği numaraları da engelledim. İyice ergen kavgasına döndürdüm gibi hissediyorum ama doğru söylüyorsunuz. Evet çok haksızım ama arkadaşlarının yanında bana bağırmasına çıldırdım. Şimdi aklıma geldi bir de ne dedi biliyor musunuz, "her yerden engellerim, perişan olursun" şok oldum. Ne perişan mı olurum ben mi dedim. Arkadaşlarının yanında da böyle oldu sanki, hep yanlarındaydılar. Normalde gerçekten ve gerçekten yıllardır beni kırmayan tek bir kötü söz söylememiş birisi. Hazmedemiyorum. Dediğin gibi aramayacağım asla. Ararsam iyice sarpa saracak gibi sen bunu dedin ben şunu dedim diye. Bir hafta gibi bir süre ses vermeyim diyorum ama sonra ararsa hiçbir şey olmamış gibi mi konuşacağım? yine mevzuyu oraya getirirsem büyümez mi daha da? Çok teşekkür ederim ilgilenip vakit ayırdığınız için

Sizce de hiç aramayıp bırakayım mı böylece..
Kendisi arayanlar kadar aramayın. Zaten sizin kavganizin sebebi sizin sürekli sevgilinizi aramanız yüzünden olmuş. Yine de siz bilirsiniz bizler sadece öneri sunuyoruz .

Sevgilim 3-4 gündür erkek arkadaşlarıyla arkadaşının bekar evinde kalıyor. Buraya gitmesini istemedim çünkü arkadaşından hiç haz etmiyorum. İşi gücü olmayan ipsiz sapsız kız peşinde avare birisi. Yanındaki diğer arkadaşları iyi fakat bu ev sahibi çocuğa gıcık oluyorum. Sürekli tartıştık, bende üstüne gittim epey. Beni çok sıkıyorsun yapma artık rahat bırak beni diye ağzına geleni saydı son ses arkadaşlarının yanında. Arkadaşlarının yanında benimle böyle mi konuşuyorsun sen gerçekten dedim, beni sakın arama aylarca günlerce rahat bırak beni ben sensiz de eğleniyorum hazmedemiyorsun ama hazmet bunu gerçek bunlar dedi. Dünya senin etrafında dönmüyor sensiz de bir şeyler yapıp mutlu olabilirim doğal şeyler bunlar dedi. Bağırarak söylediği için tutamadım kendimi ağladım. Engelliyorum her yerden seni yürü git dedi.

Normalde aramız çok iyiydi, sesimi duymadan asla uyumaz normalde. Bir yere gitse kendi arar haberin olsun der, özledim hadi gel der. Aramızda problem hiç olmadı bu zamana kadar, gerçekten ilgisini eksik etmeyen biriydi. Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım. Beş on kez aramışımdır üst üste. İnanılmaz ağır konuştu insanların yanında benimle. Ne yapmalıyım bilmiyorum inanılmaz üzgünüm. Bu arada nişan hazırlığındayız birkaç aydır.
Valla çok iyi yapmış, ağzına sağlık...

Bu sefer gerçekten sık boğaz ettim, çık evine git yeter yaa sen beni niye dinlemiyorsun diye darladım.
E kim olsa konuşmak istemezdi sizle.
Halbuki bu kadar darlamasaydınız kendisi arayıp konuşurdu naptığından da haberiniz olurdu.
Hata etmişsiniz ders çıkarıp bir daha yapmamaya bakın bence

Siz adamın üstüne çok düşmüşsünüz. O da nasıl olsa yazacak kafasında gibi geldi. Ama darlamanız 10 15 defa aramanız hata. Adamı bu kadar hayatınızın merkezine koymayın. Siz güvenin hata yaparsa kendi ayıbı olur. Ve kimse sizin belirlediğiniz kişilerle görüşmek zorunda değil. Şimdi de engelleri kaldırın ne arayın ne yazın. Kendi geri döner büyük ihtimalle. O zaman hatalarını ve hatalarınızı sakince konuşun.

Umarim çabuk kavusursunuz demek istedim. Pandemi dönemi hiç kolay degildir. Bende isterim kizim ilerde yurtdisina gitsin, egitim görsün, çalissin, gezsin tozsun. Tabi içimdeki annelik içgüdüsü ömür boyu birakma diyor da :) Neyse ki, daha 15-20 yilim var diye avutuyorum kendimi :)

Her eleştirel yorumu dikkatle okudum dikkate aldım ama bu mesajınıza çok üzüldüm.
Aslında doğru söylüyor ben de hak ettiğinizi düşünüyorum. Erkek arkadaşınız arkadaşları yaninda-kac kişiler bilmiyorum-yaptığı için haksız konumuna düşüyor bence. Bunları mesaj şeklinde yazip engelleseydi madem. Onun için diyorum benim başıma gelse ne engelini açarım, ne ararim. Cebime edindiğim deneyimi koyar yoluma bakarım.

bir hafta sessiz kalacağım, üç gün aramayacağım gibi önerileri doğru bulmadım. Sizin ciddi şekilde 6 yılın üstüne su içip gerekirse günlerce ağlayıp bu ilişkiyi bitirmeniz gerek. Kendinizi kandırmayın, daha önce hiç hata yapmadı demeyin, düşünün, eminim bir sürü kötü yönünü bulacaksanız, sadece haksız hissediyor ve onu geçmişte masum gösteriyorsunuz, olayı anlık öfke patlaması gibi gösteriyorsunuz. Bu patlamanın geçmişi muhakkak vardır, belki daha ufaklarını geçmişte de yaşadınız. Dürüstçe düşünün, bu tip şeyleri hatırlayın, kimse 5-6 aramayla bu seviyeye gelmez, bunun öncesi de vardır.

Benim bir arkadaşım vardı, liseden beri aynı kızla beraberdi ama bir türlü evlenmiyordu, hepimiz iş güç sahibiydik, kendisi hep hazır değilim derdi. Sevgiliyken iyi ama evlenince çekilmez benim hatun derdi ve nihayetinde onunla evlenmedi, küt diye ayrılıp birkaç ay sonra başka birisiyle evlendi. Kızı da 30 yaşına kadar yanında tuttu, hatta bir süre beraber yaşadılar. Kız arkadaşı resmen tapardı ona, yine de onunla evlenmedi. Kıza karşı da hep kibardı, böyle erkek modelleri de var. İnşallah sizinki onlardan değildir. Anaç birisi misiniz?

Allah kavuştursun zor ama iyiliği içinse değer .Eğitim için mi orada ne okuyor nasıl gitti , minnoş ya 20 yaş bana ufak geliyor ya. Önceden büyük geliyordu çocuk sahibi olduktan sonra yaş kavramım değişti.

O zaten o sinirle beni engelledi, sonra bende sinirle her yerden engelledim. Arayabileceği numaraları da engelledim. İyice ergen kavgasına döndürdüm gibi hissediyorum ama doğru söylüyorsunuz. Evet çok haksızım ama arkadaşlarının yanında bana bağırmasına çıldırdım. Şimdi aklıma geldi bir de ne dedi biliyor musunuz, "her yerden engellerim, perişan olursun" şok oldum. Ne perişan mı olurum ben mi dedim. Arkadaşlarının yanında da böyle oldu sanki, hep yanlarındaydılar. Normalde gerçekten ve gerçekten yıllardır beni kırmayan tek bir kötü söz söylememiş birisi. Hazmedemiyorum. Dediğin gibi aramayacağım asla. Ararsam iyice sarpa saracak gibi sen bunu dedin ben şunu dedim diye. Bir hafta gibi bir süre ses vermeyim diyorum ama sonra ararsa hiçbir şey olmamış gibi mi konuşacağım? yine mevzuyu oraya getirirsem büyümez mi daha da? Çok teşekkür ederim ilgilenip vakit ayırdığınız için

Anladigim kadari ile adam artik senin paspas bezin olmasindan bikmis. Orda arkadaslari sonunda adama mantikli seyler demeye baslamis ve adam gözlerini açmis.

Hazmedemedigin sey en çok kontrolu kaybetmek. Onun, senin istedigini yapmamasi. Yani adamdan, arkadaslari ile beraberken seni aramasini beklemek nedir? Ego tatmini gibi bisey. Adamin nerde oldugunu biliyorsun, arkadaslari ile mesgul oldugunu biliyorsun. Ona ragmen halen niye "ben ben beeenn" diyorsun ki?

Yani 10 defa pes pese aramak nedir? Kim olsa kendini rezil his eder arkadaslarinin yaninda. Kadin olsun erkek olsun.

Yasin gençtir, daha 18-20 bandinda diye düsünüyorum. Kendi hayatini kurmalisin. Sevgiline sarman, kendi hayatin olmamasindan dolayi oldu. Hobilerin olsun, ne bilim okuyabilcegin kitaplar, kurslar,.. Hayatin iliskinden ibaret olmasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X