Neyse ki toprak tonları varAlışveriş şart değil eminim dolabında uygun bir şeyler vardır, karıştır yakıştır bakalım bir şeylerrr :) tırnakların kısaysa kırmızı oje yakıştırmayacaksan (bence fark etmez) kırmızı oje yerine french manikür veya açık renk bir oje de sürebilirsin daha uzun ve temiz bakımlı gösterecektir.
Soracak olan kurum muduru mu ? Gideceğiniz yer okul mu ?Sonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmişBir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.
İkisine de evet.Soracak olan kurum muduru mu ? Gideceğiniz yer okul mu ?
Ben babet sevmiyorumm cok itici geliyor. Topugu da abarti değil ama 6 cm falan. Öyle klasik siyah pantolon alisverisi yapacak vaktim falan yok maalesefbranşınıza göre giyinin
yani beden eğitimi öğretmeni kot pantolonla sırıtmaz ama diğer branşlar biraz da klasik şık olmalı sanki
örneğin sınıf öğretmeni iseniz
klasik siyah bir pantolon altına babet ve gömlek işinizi görür pantolon farklı renk de olur tabii de ama bir fuşya çok risk içerir
şahsen ben biraz şekilciyim galiba
15 cm topuklu ile öğretmen görüşmesi bana realistik gelmez
ama öğretmen arkadaşlarım öyle gittiklerini söylemişlerdi
bu arada okul bu girin internet sitesine, bakın geçen yıllardaki etkinliklerine, okulun çizgisine ulaşırsınız
hatta yazın şehri buradaki arkadaşlar da gerekirse özelden fikir verir
Ben babet sevmiyorumm cok itici geliyor. Topugu da abarti değil ama 6 cm falan. Öyle klasik siyah pantolon alisverisi yapacak vaktim falan yok maalesefkurs duyurusu 2-3 gün önceden gelir o sira yaparim diyordum. Okulun internet sitesi yok özel eğitimlerin genelde pek internet sitesi olmaz facebooktan arastirdim pek bir sonuca varamadım. Beyaz jean, siyah-beyaz cizgili bluz altına da ten rengi topuklu. Sakarya'ya gideveğim dekoltesiz olmasina özen gösteriyorum o yüzden
Özel egitimci değilim ama sertifika alıp özel egitimci olarak calisicam. Bizim stajlarda öyle kiyafetler giyilirdi ki ben şok olurdum yani düğüne de gelmiyorsunşimdi bu bilgiler oldu
özel eğitimcisin yani
o dediğin kıyafet olur gibi
ben siyah pantolonu örnek verdim yoksa gerek yok zaten
anlatmaya çalıştığım işine göre abes olmasın giyimin
örneğin özel eğitimde sınıfta ne giyilir
topuklu mu spor mu babet mi düz erkek ayakkabısı modası var ya o mu
yani stajda vs çevrende görmüşsündür ne giyilir
örneğin oğlumun öğretmeni 4 yıllık ilkokul süresince düz ayakkabı giydi sınıfta
tören toplantı vs olunca giydi topuklu ayakkabısını ama sınıf ortamında topuklu ile gün bitmez
görüşmeye topukluyla gidilir üstünde emanet gibi durmuyorsan
bir de bluzun kolu nasıl azıcık da olsa kolu varsa oldu bu iş
iyi şanslar
İnsallah olur da ben de sevinirim teşekkürlersizin adınıza çok sevindim
Kumas pantolonum yok beyaz pantolon giyeceğim o da kurtarır herhaldeKumaş pantolon ve şık gömlek /bluz her zaman daha iyidir. Bence iş görüşmesi için mom jean uygun değil.
Şık şifon bluz diyorum. Blazer ceket için burada hava sıcak ama siz neredesiniz, orada hava nasıl bilemedim tabi. Madem kombine dahil etmişsiniz, kollarını güzelce katlayıp giyin. Resmi aktivitelere resmi, şık ama abartısız kıyafetlerle katılmak lazım diye düşünüyorum mümkün olduğunca. Yorumlardaki vurucu renkte aksesuar fikrini de sevdim, kombini sıkıcı olma riskinden de kurtarır. Son olarak müstakbel işiniz şimdiden hayırlı olsunSonunda is buldum %90 olacak gibi. Aileme resti cektim biletimi aldım yarin gidip sözlesme imzalayacağım. Fakat ben ne giyeceğim diye dert oldu. Bana en cok yakisani mi giysem ( bluz frapan okulun sosyopolitik yapisini bilmedigim icin risk alma konusunda kararsizim ), şık sifon bluz ve blazer mi giysem diyorum.ama o da zaten zayifim iyice zayıf gösteriyor. Mom jean gömlek fular mı giysem diyorum cok mu rahat imajı verir. Bir tane de her yere uyacak kombinim var ama bluzum birazcik tiftiklenmişBir de ya saçmalarsam diyorum, ihtiyaclari var ama ua vazgeçerlerse. Bir de Allah askina şu soruya cevap bulmam lazim 5 yil sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ? Öğretmenim en fazla nerede görebilirim ya atanmisimdir ya calisiyorumdur. Ama illa soracaklar. Atanmayı düşünüyor musunuz ? Evet desem bahsne bulabilirler, hayır desem hic mi düsünmüyorsunuz derler.
İnce bie blazer ya kollari mevsimlik görüsme de giyer sonra cikartirimŞık şifon bluz diyorum. Blazer ceket için burada hava sıcak ama siz neredesiniz, orada hava nasıl bilemedim tabi. Madem kombine dahil etmişsiniz, kollarını güzelce katlayıp giyin. Resmi aktivitelere resmi, şık ama abartısız kıyafetlerle katılmak lazım diye düşünüyorum mümkün olduğunca. Yorumlardaki vurucu renkte aksesuar fikrini de sevdim, kombini sıkıcı olma riskinden de kurtarır. Son olarak müstakbel işiniz şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?