beni bırakıp ilk aşkıyla nisanlandi

Adam belli ki o zamandan beri unutamamış ve içinde hep muhafaza etmiş.
Gider o ilişki bir şekilde, dert etmeyin.
Siz yolunuza devam edin.

Konu sahibi de kendisi gibi boşanmış biriyle 3 ay çıkmış, sonra adam nedensizce bırakmış ve üniversitedeki ilk aşkına dönmüş. Üniversitede bu kızla çıkmış ama başkasıyla evlenmiş.
Özet bu.
Adam sağ gösterip sol vurmuş hep. :KK53:
Onla da nişanlanmış ama kiminle evlenir orası muamma... :KK53:

adam daldan dala atlıyor..aynı şempanze gibi..evlenene kadar kimlerle nişanlanır orasını kendi bilir..bu adam hayırsız ..kendi yoluna bak..:confused:

Sonuç olarak sizinle değil başkasıyla evlenmiş. Eee bırakın o zaman daha ne ? Siz yolunuza o yoluna ...

Koskoca adam bir açıklama yapmadan sizi terk ediyor
siz hala ilk aşkıyla nasıl gider diye mi düşünüyorsunuz pes hakikakten pes :KK14:

Cidden böyle durumlara çok şaşırıyorum. İnsan nasıl olurda ilk sevgilisini bulup, tekrar barisip , nisanlanabilir. Bence siz içinizi ferah tutun, karşınıza çok daha iyileri çıkar inşallah. Onlar da mutlu olsunlar, düşünmeyin hatta unutun bu konuyu. Canınız sikilirsa da dersiniz ki en azından büyük bir aşka yenildim. Umarım siz de sizi hiç bırakmayacak, çok sevecek insanlarla tanışır, mutlu olursunuz.

adam ilk aşkını yarı yolda bırakmış sonra karısını yarı yolda bırakmış sonrada sizi yarı yolda bırakmış en başa dönmüş. daha ne gibi bir beklentiniz var bu adamdan. dikiş tutturamayan biri işte. vakit varken kurtulduğunuza şükredin bence
Çok doğru

Back
X