merhaba arkadaşlar. bende belki sıradan gibi görünen, belki gülüp geçeceğiniz ama benim hayatımı zehir eden bir dert var. : hastalık hastalığı. hele ki son dönemlerde daha arttı. daha bir ay önce meme için ultrasona girdim kanserim diye, ondan önce boğazımdaki şişlik için gitmiştim. tabi yine aynı şüphe için. şimdi de başım döndüğünden dolayı kendimi amansız bir hastalığa yakalandığıma inandırmakla meşgulüm. ve tabii ki doktora gittim. kan testi yaptırdım yarın alıcam sonuçları. yine bi evhamlar işte bilirsiniz.
annem pek önemsemedi. dedim ki ona, acaba beynimde bir tümör mü var o da güldü geçti. o gece sinirden yatağı tekmeledim neden önemsenmiyorum ne biçim aile bu diye 5e kadar ağladım. kafayı yiyorum galiba bu evhamlar yüzünden.
yarın sonuçları alıcam işte. kendime yeni bir hastalık yaratana kadar belki bir kaç hafta rahata ererim. hatta doktor bile bu rahatsızlıkların psikolojik olabilir mi dedi. deliricem galiba.
ne olur akıl verin. psikiyatriye görünmeyi düşünüyorum. vardır muhakkak aranızda benim gibi olanlar, nasıl kurtuldunuz ? kafamı başka şeylerle meşgul edemiyorum çünkü sınava çalışıyorum sadece. tüm gün evdeyim. e haliyle insan yüzü de görmüyorum. yardım edin
psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum da fayda görenler var mı onu sormak istemiştim aslımnda benim durumumda olanlar misal.neden kendini helak ediyorsun ki belli ki bi sorunun var git psikyatriye kurtul, hayat şartları herkesin başına gelebilir böyle şeyler, yoğun stres altında yaşıyoruz, ihtiyaç duyarsak gideceğiz
onun dışında günde bi saat tempolu yürü mesela
evet sınava hazırlanıyorumSınav döneminde misin?
Ben üniversite sınavına hazırlanırken, sürekli rahatsızlanıyordum.
Karnım ağrıyordu, başım ağrıyordu vb.
Tümörüm var demiyordum ama psikolojik stresten olabiliyor.
Muhtemelen sizinki de o yüzden.
Sınavdan sonra yine cillop gibi olursunuz :)
evet sınava hazırlanıyorumondan diyosunuz demek, olabilir. ama hayatımı cehenneme çevirdi bu kaygılar.
ben bu beynimi .....Tabii ki o yüzden.
Sabah akşam dersle ilgileniyorsun, kafanda hep ne olacak acaba kaygısı var.
İnsanız, sosyal ve eğlence seven yaratıklarız.
Bunların hiçbirine vakit kalmıyor ki doğal olarak dengemiz bozuluyor
Senin de beyin kendini sınav kaygısından uzaklaştırmak için böyle bir yol bulmuş :)
Çok rahatsız olursan, odaklanamazsan gidip anlat bence bir doktora
Geçici süreli hafif bir şeyler yazar ^^
gibiAilen normalde ilgisiz mi
ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. hem sınava çalışmamı engelliyor, hem de işte sürekli bir kaygı endişe:/Sınava hazırlanıyormuşsunuz, ondan yaşadığınız gerilim yüzünden vücudunuza çok odaklanmışsınız herhalde. Sınava bu yüzden çalışamıyorsanız, odaklanmakta zorlanıyorsanız destek almanızı öneririm ama.
teşekkür ederim. haklısınız. çok yalnız kaldığım için oluyor bunlar ben biliyorum.böyle yaparak hastalığı çağırıyorsunuz.
çok ciddiyim şu olacagim bu olacagim derseniz başınıza geliyor.
o yüzden bu olumsuz düşüncelerden kurtulun yardim alın eğer basaramiyorsaniz.annenize kizmayin durumunuzun farkinda ondan tebessüm edip geçmiştir.
sınav stresini biraz azaltacak şeyler yap.günde belli bir süre dışarı felan cik hava al.
sınavında başarılar ve sağlıklı yıllar dilerim:)
ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. hem sınava çalışmamı engelliyor, hem de işte sürekli bir kaygı endişe:/
:) aynen. hatta o ağladığım gece ne düşündüm biliyo musunuz, kör topal demeden kim önüme çıkarsa evlenicem kocam olsa o ilgilenirdi şimdi dedim kendi kendimeSonucu görmeden rahatlayamayacagin için doktor rahatlatir bir tek seni. Esin olsa ona sarardingündemin degisirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?