Beni bu yanlıştan döndürün..

Sizin yasadiginiz olaya benzer bir olayi kv yasamis cocuklari kücükmüs yillar sonra cocuklar örenmisler annelerine karsi hep soguk davrandilar kp bilmiyordu Önce kp öldü bir sene sonrada kv cocuklari anneleri icin birdamla gözyasi dökmediler icin icin nefret ettiler sizin de bir evladiniz var onun icin iyi düsünün esinize ve. evladiniza karsi dürüs olun ve bosanin

Başlığa cevap veriyorum dön dön dön yanlıştan dön.
Böyle başkaları seni hiç bir kararından döndüremez.
İnsanlarda akıl var mantık var kendi doğru ve yanlışını kendi aklına mantığına uyan şekilde bulman gerek.

ben sana boşan demiycem ama bu kafayla gidersen eşin herşeyi öğrenecek ve cocugunu da elinden alacak ya da işi namusa dökecek bir an önce aklından sil o adamı ya da acını içinde yaşa şuna emin ol bu benim 2. evliliğim ve ben resmen 2. evliliğimi eşime hayran olarak yaptım öyle farklıydı ki gözümde fakat sonuç olarakilk evliliğimden bir farkı olmadığını gördüm onun senin kocandan bir fazlası yokk

Sizin yasadiginiz olaya benzer bir olayi kv yasamis cocuklari kücükmüs yillar sonra cocuklar örenmisler annelerine karsi hep soguk davrandilar kp bilmiyordu Önce kp öldü bir sene sonrada kv cocuklari anneleri icin birdamla gözyasi dökmediler icin icin nefret ettiler sizin de bir evladiniz var onun icin iyi düsünün esinize ve. evladiniza karsi dürüs olun ve bosanin
Aynı şeyi babaları yapsa yıllar sonra bile boyke nefret duyabilirlermiydi acaba?erkek yapınca elinin kiri,kadın yapınca namussuz kahpe oluyor değilmi?ne çifte standart ama..evlatla ne ilgisi var onuda anlamıyorum. Evli çiftlerin kendi aralarında birbirlerine yaptıkları bu yanlışa neden evlatlarında dahil olması gerekiyor?
Konu sahibi eşine başkasını sevdiğini söyleyip ayrılmak istese ve eşine buna anlayış gösterse güzellikle evliliklerini bitirseler ne güzel olurdu değilmi?Bunu bir erkek yaptığında oluyor zaten. Ama bizim toplumunda kadın yapınca ne eşi ne de çevresi anlayış göstermiyor..

Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .

edit...... yeni güncelleme ..

merhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
fakat babası cok hastaydı .su an yoğun bakıma almış.
bugun yarın vefat haberını de alırım.
yanında olmak ıstıyorum ınsanı olarak ama bılemıyorum..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?
Evliliğiniz bitmiş hatta biteli çok olmuş. Bitiren taraf da eşin olmuş. Elalemin yapma bebeklerine bakıp evdeki karını, çocuğunun anasını beğenmemek, onlara benzetmeye çalışmak ne demek yani ya.. Boşan, sonra defol git hangi silikonluya gideceksen.. Bu ortam içinde senin kalbini başka birine kaptırmanı ben yadırgamadım. Çünkü sevilmiyorsun, çünkü psikolojik bir şiddet görüyorsun. Ancak her ne olursa olsun o adama karşı duyduğun hissiyatlarını bir eyleme dönüştürmen yanlış bir karar. Bu aldatmaktır bunu hepimiz biliyoruz. Geçen sene bir konu açmıştım, annem ile babam aynı evin içinde 15 yıldır görüşmeyen iki yabancı gibi yaşıyorlardı, annem boşanmak için benim okulumu bitirmemi bekliyordu. Bu süre içinde kalbini başka bir adama kaptırmıştı. Bende bu konuyu iyi bir bok yiyip çok lazımmış gibi buraya açmıştım, hani dertleşip rahatlarım sanarak. Acaba beni ve annemi yerden yere vuranlardan biri miydin sende herşeyden çok bunu merak ettim ya neyse.. Velhasıl kelam önce boşan, şu durumda daha fazla evli kalman inan çocuğun için bile en kötü karar olur. Sonrasında hayatını kendi isteklerin doğrultusunda ilerlet.. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .

edit...... yeni güncelleme ..

merhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?
illa bir şey diyesin var yani git başın sağolsun de baban öldü mü de önce zaten her şey bir fırta bakarmış bir sonraki pişmanlığa kadar tekrar devam edersin..eski,üye iseniz eskiliğinizi bilin bu kadar yüz kızartıcı işler yapacaksınız utanmayın kardeşim.hayır nicke bak ben vurmasan sen kendine vuruyon zaten .

Aynı şeyi babaları yapsa yıllar sonra bile boyke nefret duyabilirlermiydi acaba?erkek yapınca elinin kiri,kadın yapınca namussuz kahpe oluyor değilmi?ne çifte standart ama..evlatla ne ilgisi var onuda anlamıyorum. Evli çiftlerin kendi aralarında birbirlerine yaptıkları bu yanlışa neden evlatlarında dahil olması gerekiyor?
Konu sahibi eşine başkasını sevdiğini söyleyip ayrılmak istese ve eşine buna anlayış gösterse güzellikle evliliklerini bitirseler ne güzel olurdu değilmi?Bunu bir erkek yaptığında oluyor zaten. Ama bizim toplumunda kadın yapınca ne eşi ne de çevresi anlayış göstermiyor..

tel engeli açmadım..
Hm bitti diyon hem nasil gidiyim.kimsin ki yanin da olcan insaniymis ya sen oadamla kocani aldatiyon insani olarakmi yaninda olcakmisin etrafinda kac kisinin yaninda oluyon insani olarak.neden bosanmiyosun cocuk deme zaten cocugunu dusundugunu su durumda soyleyemessin.

Haklisiniz erkek egemen bir toplumda yasadigimiz icin hep Kadin suclu cocuklar dagil olmislar babalarina hic birsey anlatmamislar sadece annelerine kirilmislar yakistiramamislar

Haklisiniz erkek egemen bir toplumda yasadigimiz icin hep Kadin suclu cocuklar dagil olmislar babalarina hic birsey anlatmamislar sadece annelerine kirilmislar yakistiramamislar
Halbuki bizler erkeklerden daha duygusallız. Erkekler aşık olmak gibi yüce bir duyguyu bile çiğneyip geçerek sadece uckurlarinin derdine düşüp aldatabiliyorken kadınlar aşık olmadan hiçbir erkekle birlikte olmak istemez..yani büyük bir çoğunluğu böyledir. Yinede kadına namussuz vs gibi sıfatlar yakistirilir. .ihaneti elbette hos karsilamam. İki taraf içinde çok büyük bir hatadır. Ama böyle konularda erkekle kadın arasında bir eşitlik olmayışı canımı sıkıyor.

Halbuki bizler erkeklerden daha duygusallız. Erkekler aşık olmak gibi yüce bir duyguyu bile çiğneyip geçerek sadece uckurlarinin derdine düşüp aldatabiliyorken kadınlar aşık olmadan hiçbir erkekle birlikte olmak istemez..yani büyük bir çoğunluğu böyledir. Yinede kadına namussuz vs gibi sıfatlar yakistirilir. .ihaneti elbette hos karsilamam. İki taraf içinde çok büyük bir hatadır. Ama böyle konularda erkekle kadın arasında bir eşitlik olmayışı canımı sıkıyor.
Karakter meselesi bu cinsiyet değil günü birlik yaşayan kadın çok fazla kadınların eve erkek attığı dönemdeyiz. Aldatan kadınları daha çok görmeye duymaya başladım artık

Karakter meselesi bu cinsiyet değil günü birlik yaşayan kadın çok fazla kadınların eve erkek attığı dönemdeyiz. Aldatan kadınları daha çok görmeye duymaya başladım artık
Yani ben bir genelleme yaptım. Kadınlar yapı olarak daha duygusal olurlar ya..yinede bir kadının sırf sex için ihanet edebileceğini kabul etmek istemiyorum.ama evet son yıllarda aldatan kadınların sayısı çoğaldı.

uzak dur !! bitirdim diyosun daha cenaze cart curt. sen evli bir insansın farkında mısın yapma allah aşkına yaaa.
ne dememizi bekliyorsun!!! sana git tabi nolursa olsun haramda olsa zinada olsa biseyler yaşanmış mi diyelim.

Yani ben bir genelleme yaptım. Kadınlar yapı olarak daha duygusal olurlar ya..yinede bir kadının sırf sex için ihanet edebileceğini kabul etmek istemiyorum.ama evet son yıllarda aldatan kadınların sayısı çoğaldı.
Maalesef var hemde bayağı var günümüzde eskiden nasıldı bilemem ablamda yaptığım sohbette gizli saklı yapılırdı simdikiler açık açık yaşıyor yada hızını alamayıp biyerde patlıyor demişti. Ve ortak fikriniz kadınların sayısı harbi yüksek

kendini böyle nitelendirmen anlamsız.. yaptığın çoğu insan tarafından yanlış olarak kabul görse de.. bilinçaltı gerçeği var.. sen eşinin "manken kızlarla neler yapabileceğini" aklından geçirmek istemesen bile sana karşı olan söylemlerinden artık kendinden kaçma isteği içerisine girmişsin.. (şunu da eklemek isterim -seven insan kusur aramaz..)
bu bir sevgi arayışı.. geldiğin noktayla alakalı da tek bir şey geliyor aklıma o da Jonny Deep'in bir sözü;
Eğer iki kişi arasında kaldıysan, ikincisini tercih et ... ilkini yeterince sevseydin ikincisine yer vermezdin...

.kendini çok sev.. kendine değerli bi insan olduğunu hatırlat.. çünkü yanlışlar kendinden kaçmayla başlar...

teşekkür ederım..
aradım ,gecmıs olsun dedım .ınsallah duzelır fılan geveledim kapattım telı.
insani olarak o adam benım düşmanım bıle olsa arardım..aradım. sesını duydum beter oldum.
bu kadar..

annesının konusunu açan arkadaş..ben sızın konunza yorum yapmadım..ama bılıyorum konunuzu.

evliliğin artık bitmiş sadece cesaret yok ayrılmaya ama buarada başlamış bir hikaye var yazık değilmiiii hem sana hem ona hem kocana hem cocuğunaa ..vicdanın rahat değilse once eşinden ayrıl ama acele karar verme bir başkasını hayatına hemen sokma..düşün taşın mantıklı hareket et..Yarın aşık oldugun adamda birgün bu yaptığını tokat gibi vurursa anlarsın ozaman yaptığını..ne ekersen onu biçersin bacım..Aklını başına topla...

Back
X