Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
edit...... yeni güncelleme ..
merhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
fakat babası cok hastaydı .su an yoğun bakıma almış.
bugun yarın vefat haberını de alırım.
yanında olmak ıstıyorum ınsanı olarak ama bılemıyorum..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?