Bakımlı olmaya dair görüşlerinizde hemfikiriz. Ben ne makyajı severim ne de ilgi çekici görünmeyi, doğallık ve sadelikten yanayım kendimi böyle daha güzel, duru ve mutlu hissediyorum nihayetinde nasıl hissettiğimiz değil midir önemli olan. Fakat arkadaşınızın sözlerini de çekememezliğe yormuyorum zira bende duyarım bunu çoğu zaman bir kez makyaj yapsan nasıl olur acaba ya da neden şunu giymiyorsun bunu giymiyorsun vs... sözlerini. Teşhiri ve makyajı sevmediğimi söyleyip doğallıktan yana olduğumu diler getirince zaten ortada sorun da kalmıyor gerekli yanıtı da vermiş oluyorum=)))
Bakımlı kadının illa ki makyaj ve abartı ile olacağı da yerleşik inançlarımızdan biri gerçeği yansıtmasa da; arkadaşınız da aklınca hayata kendi baktığı pencersinden size akıl vermeye çalışıyor belki de yol göstermeye=) yadırgamamak lazım, uygun cevabı verince kendiliğinden vazgeçer zaten.
Yalnız samimiyetsizlikten söz etmişsiniz ama siz de arkadaşınızın "paspal"lığından dem vurmuşsunuz bu durumu yadırgadım biraz açıkçası:)