Beni cesaretlendirin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Kızlar eşimle olan sorunları biliyorsunuzdur. 5 sene sevgilik dönemimiz oldu 5 senedir de evliyiz.Sevgiliyken çok problemimiz yoktu ama hicbir zaman benimle çok ilgilenen peşimde koşan görüşmek isteyen bir adam olmadı.Ailesine girdigim an sorunlar başladı kardeşi ve annesiyle sıkıntı yaşadım açıkçası yaşım küçüktü ve ailemin de yetiştirme tarzından ağzımı açıp cevap veremezdim.Benden küçük kardeşi bile beni ezmeye kalkardı birkaç kere absürt isteklerine sert çıktım eşim hicbir zaman benim yanımda olmadı.Bana kendimi kimsesiz hissettirdi.Ben sorunlardan dolayı sabaha kadar uyuyamaz öyle ise giderdim.Sonra bir şeyler yaşadım ve resmen gözüm açıldı hayata bakışım kişiliğim karakterim dış goruntum her seyim değişti her lafa ağlayan ezik bakımsız paspal kadın olmayı bıraktım kilo verdim saçlarımı boyattim arkadaş çevrem genişledi iki lafı bir araya getiremeyen ben hiç tanımadığı insanlarla bile saatlerce sohbet eder oldum. Eşime de ailesine de dìsimi gösterdim haa mutlu mu oldum asla.Anladim ki evliligimiz zaten ben sesimi cikarmadigim icin gidiyormus.En son eşimin ailesi kredi çek bize ev al demişlerdi ben de alamam deyince ailecek bir oldular dedikodumu yaparlarken yan odadan duydum bana bizden parasını kıskanıyor haset senin karin senin benim lafı yapıyor dediler kocam da ağzını açmadı sonra ben odaya gelince kocam oğluma oğlum sen başkaları gibi kıskanç olma bizde hiç kıskanç yoktur dedi o an bana sanki sihirli bir değmek değdi içim bir anda buzz gibi oldu ona karşı sonra onu ne yaptıysam sevemedim ailesini de.Cok kinci bir insanım her şeyimi değiştirdim bu huyumu torpuleyemiyorum. 2.5 yıldır resmen eziyet görüyorum o evde sevmiyorum sevilmiyorum aramızdaki cinsellik bitti.Daha 30 yaşında olmama rağmen cinsel hayatım yok
.En son eşimin bir kızla mesajlasmalarini yakaladim flortlesme tarzi avukat tuttum evleri ayirdik ondan kurtulcagim icin mutlu bile olmustum.Sonra çok yalvardı çok ağladı değişecek her şey düzelecek dedi artik sana her konuda yardım edeceğim yanında olacağım dedi.Biz bosanma asamasindayken benim anne babam hasta oldu uzuntuden kendi babasi da bosayacaksan bosa kendini daha fazla ezdirme demis benimle tek dertleri neden para yedirmiyorum.Artik ailenle görüşmek istemiyorum dedim onu da kabul etti 2 ay düzelmiş gibi yaptı sonra yine kavga gorultu nefret söylemleri havada uçuştu.Daha geçen şarj kablosunu toplamışım da bulamamış diye bana seni döverim dedi ben de gel dov diye ustune yürüdüm sonra özürler bilmem ne.O kadar mutsuzum ki onunla anlatamam sevmedigime uzulmeyecegime adım gibi eminim ama boşanır boşanmaz doğuya gideceğim hem de 3 yaşında küçük bir çocukla 1 sene daha sabredersem muhtemel doğu görevi affı çıkacak.Dayanacak gücüm kalmadı çocuğum için sabır göstermeye iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor kendime acıyorum resmen hak ettiğim bu muydu diye.Terapiste gittik bana en son böyle devam ederseniz sen başkasına aşık olursun dedi çok kızdım kocamın yanında böyle demesine ama düşününce hak verdim.Bana yıllardır değer vermeyen sevildigimi hissettirmeyen kadinligimi unutturan en son da beni aldatmaya kalkarak onurumu kiran bir erkek var.Bana cesaret verin doğuya gitmekten korkma 3 yaşında bir erkek çocuğunu babasız bırakmaktan korkma deyin cok ihtiyacim var

Aoooov! Çok bile katlanmışsın yavrum sen bu nasıl bir aile yapısıdır gözünü seveyim.
Sen güçlü bir kadınsın! Bak isteyince nasıl herşeyi başarmışsın. Bence yine başarırsın.
Sen adam görünümlü madam eşine muhtaç değilsin ki daha fazlasını çekesin mesleğin de varmış. Gitmemek için de hiçbir sebebin kalmamış.
Koşarak uzaklaş sen de insansın.

maddi gücünüz var, çocuğunuzda bebeklikten çıkmış. üç yaş evet küçük ama kreş ya da bakıcı için yeterli bir yaş. doğuda çok güzel iller yaşanacak iyi ilçeler de var. neden en kötüsünü düşünüyorsunuz. babasızlık elbette zordur ama huzursuz mutsuz sürekli kavga eden bir anne babayla büyümekte hiç kolay değildir. boşandım doğu görevim çıktı gittim deyinceye kadar çocuğunuz zaten neredeyse dört yaşına gelecektir. hiç korkulacak birşey değil.

Oyle bir ailede o çocuğun yetişip onlar gibi olmasından babası gibi olmasından kork.
Lakin ister dogu ister nere olursa olsun git, demekkı bir çok seyı degıstırmıssın hayatını kökünden degıstırmekten korkma.
Zafer senin kadın.
Kıymetıni bil.
Kendını sev.
Çocugunu sev.
Dunyayı sev.
Kimse senı düşünmüyor, ailen bıle hasta olmuş öldürme yeterki. Gerekirse onlarıda al götur. Sonra istedıgınız yere yerleşin.
Hayat senin kadın.Sen hayat'sın. Bunu unutma.

Ben olsam bir sene daha bekler affın çıkıp çıkmayacağına bakardim. Tamam doğuya gidersiniz ama- bransinizi bilmiyorum- donmeniz zor olabilir.

peki esin cocugu icin resmi bosanmayi ertelemeyi ama seninle de evleri ayirmayi kabul eder mi?

aslinda senin doguya gitmen en cok onun icin kotu olacak cunku, cocugundan ayrilacak olan o,
belki bu sekilde teklif edersen kabul edebilir.

Ayrilirsiniz ama resmi olarak bosanmazsiniz bir sure daha.

Ya o 1 yıl içinde, bi şekilde tekrar hamile kalırsanız o zaman ne olacak?

Doğuda olmak bile bu adamla o aileyle yasamaktan iyidir 3 yıl çok yaş gittikce insan anlıyor boş geçen zamanı bence bir dakikani bile layık olmayan insanla harcama çocuğun çok küçük değil yapabilirsin insan isteyince herseyi yapar ki çok zor olacağını düşünmüyorum o adama katlanacak kadar gücün varsa onuda yaparsın çocuğun babasız kalmayacak bi babası bosansanda olacak. Şuraya takıldım terapistmi size böyle giderse baskasinada aşık olursun dedi

Boşanırken ve o kadar soğumuşken nasıl geri döndün ya, ben senin boşanacacağına inanmadım hiç

Kızlar eşimle olan sorunları biliyorsunuzdur. 5 sene sevgilik dönemimiz oldu 5 senedir de evliyiz.Sevgiliyken çok problemimiz yoktu ama hicbir zaman benimle çok ilgilenen peşimde koşan görüşmek isteyen bir adam olmadı.Ailesine girdigim an sorunlar başladı kardeşi ve annesiyle sıkıntı yaşadım açıkçası yaşım küçüktü ve ailemin de yetiştirme tarzından ağzımı açıp cevap veremezdim.Benden küçük kardeşi bile beni ezmeye kalkardı birkaç kere absürt isteklerine sert çıktım eşim hicbir zaman benim yanımda olmadı.Bana kendimi kimsesiz hissettirdi.Ben sorunlardan dolayı sabaha kadar uyuyamaz öyle ise giderdim.Sonra bir şeyler yaşadım ve resmen gözüm açıldı hayata bakışım kişiliğim karakterim dış goruntum her seyim değişti her lafa ağlayan ezik bakımsız paspal kadın olmayı bıraktım kilo verdim saçlarımı boyattim arkadaş çevrem genişledi iki lafı bir araya getiremeyen ben hiç tanımadığı insanlarla bile saatlerce sohbet eder oldum. Eşime de ailesine de dìsimi gösterdim haa mutlu mu oldum asla.Anladim ki evliligimiz zaten ben sesimi cikarmadigim icin gidiyormus.En son eşimin ailesi kredi çek bize ev al demişlerdi ben de alamam deyince ailecek bir oldular dedikodumu yaparlarken yan odadan duydum bana bizden parasını kıskanıyor haset senin karin senin benim lafı yapıyor dediler kocam da ağzını açmadı sonra ben odaya gelince kocam oğluma oğlum sen başkaları gibi kıskanç olma bizde hiç kıskanç yoktur dedi o an bana sanki sihirli bir değmek değdi içim bir anda buzz gibi oldu ona karşı sonra onu ne yaptıysam sevemedim ailesini de.Cok kinci bir insanım her şeyimi değiştirdim bu huyumu torpuleyemiyorum. 2.5 yıldır resmen eziyet görüyorum o evde sevmiyorum sevilmiyorum aramızdaki cinsellik bitti.Daha 30 yaşında olmama rağmen cinsel hayatım yok
.En son eşimin bir kızla mesajlasmalarini yakaladim flortlesme tarzi avukat tuttum evleri ayirdik ondan kurtulcagim icin mutlu bile olmustum.Sonra çok yalvardı çok ağladı değişecek her şey düzelecek dedi artik sana her konuda yardım edeceğim yanında olacağım dedi.Biz bosanma asamasindayken benim anne babam hasta oldu uzuntuden kendi babasi da bosayacaksan bosa kendini daha fazla ezdirme demis benimle tek dertleri neden para yedirmiyorum.Artik ailenle görüşmek istemiyorum dedim onu da kabul etti 2 ay düzelmiş gibi yaptı sonra yine kavga gorultu nefret söylemleri havada uçuştu.Daha geçen şarj kablosunu toplamışım da bulamamış diye bana seni döverim dedi ben de gel dov diye ustune yürüdüm sonra özürler bilmem ne.O kadar mutsuzum ki onunla anlatamam sevmedigime uzulmeyecegime adım gibi eminim ama boşanır boşanmaz doğuya gideceğim hem de 3 yaşında küçük bir çocukla 1 sene daha sabredersem muhtemel doğu görevi affı çıkacak.Dayanacak gücüm kalmadı çocuğum için sabır göstermeye iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor kendime acıyorum resmen hak ettiğim bu muydu diye.Terapiste gittik bana en son böyle devam ederseniz sen başkasına aşık olursun dedi çok kızdım kocamın yanında böyle demesine ama düşününce hak verdim.Bana yıllardır değer vermeyen sevildigimi hissettirmeyen kadinligimi unutturan en son da beni aldatmaya kalkarak onurumu kiran bir erkek var.Bana cesaret verin doğuya gitmekten korkma 3 yaşında bir erkek çocuğunu babasız bırakmaktan korkma deyin cok ihtiyacim var
İlla doğu diye hakkariye gönderileceksiniz sınırda olacaksınız diye bişey yok onlarda bizler gibi ekmeğinin peşinde olan insanlar.
O adamdan cacık bile olmaz başkasına aşık olmadan dik durun doğru yoldan şaşmadan doğuya gidin.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Doğuya gidince ne olacağını merak ettim.
İşiniz gereği dağ köyüne mi tayininiz çıkacak?
Doğudaki çocuklar nasıl büyüyor sizce?
Orada da nice öksüz, yetim çocuk büyüyor, hayata karışıyor.

Doğuya gidince ne olacağını merak ettim.
İşiniz gereği dağ köyüne mi tayininiz çıkacak?
Doğudaki çocuklar nasıl büyüyor sizce?
Orada da nice öksüz, yetim çocuk büyüyor, hayata karışıyor.

Anlatırken kolay aslında.
Orada da insan yaşıyor, onlar nasıl yapıyor değil mi?
Ama yaşarken seneler öyle kolay geçmiyor.
İmkanlar kısıtlı.
Sağlık sorunları yaşadığınızda özellikle siz yetişkinseniz olsun diyor, mücadele ediyorsunuz.
Ama çocukla her şey çok daha zor.
Örnek vereyim benim olduğum yer tam doğu bile değil Doğu Karadeniz'deyim.
Bulunduğum yerde en yakın devlet hastanesi için iki kere dolmuşa binmeliyim.
Başka imkanım yok.
Ayrıca imkanları kötü. Ablamın kolu kırıldı.
İki kere film çekildi kırık görünmedi.
Sonra İstanbul'a döndüğünde dr sadece çıplak gözle bakıp
kolun kırılmış yanlış kaynamış dedi.
Şuan vücudunda bunun izlerini hala taşıyor.

En yakın özel hastane şehir dışında kalıyor.
Araştırma hastanesi de öyle.

Bunun bir çocuk için olduğunu düşünebiliyor musunuz?
Ben en çok onu düşünerek imkansızlar yüzünden bir an evvel gitmeliyim buradan diye düşünüyorum.
Doğasıyla cennet gibi bir yerde olmama rağmen..

Ben konu sahibinin yerinde olsam eşle konuşur.
1 yıl resmi olarak evli kalmayı ama hayatları ayırmayı tercih ederdim.
Neticede çocuk var.
Hıyar değildir adam diye düşünüyorum.
İnanmak istiyorum yani :S

Back
X