Beni çocuğunuz olarak kabul etsenize diye şaka yapan kıza ne diyebilirim?

vedaperonu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
12
2
1
31
İyi akşamlar hanımlar kız sürekli nişanlımla muhabbet kurmaya çalışıyor ve bu sakayı yapıyor tavrımı belli etmeli miyim yoksa nezaket mi göstermeliyim bilmiyorum ama o kızda beni rahatsız eden bişey var

Şakasına gülüp geçmelisin.

Bu ne kıskançlık ayol :)

Yani kimdir nedir bilmiyorumda espirisi kiskanclik gerektirecek bi espiri degil beni kuma olarak al dememis ki

Bi is arkadasimin ilk okula giden oglu vardi yasin tutsa seni oğluma alirdim falan derdi sevdigim şaka tarzi degildi ama bu kadarda onemsemezdim yani

Bazen laflarda bir şey yokmuş gibi gözükebilir ama insanın söyleme tarzı falan irite edebilir. "Niye bu kadar çocuğumuz olmayı istiyorsun?" diye sorsaydınız.

yaa tek nişanlı sizde var gibi davranmayın Allah aşkına nerdeyse eve kapatacaksınız.sizin kızınız olayım demesiyle ne alakası var nişanlınızla samimiyetin.Siz çok güzel bir çiftsiniz çocuğunuz olmak isterdim anlamında yani.Ne meraklısınız herşeyi ters.anlamaya.nişanlına mı güvenmiyorsun

Bi arkadaşım kızımın cicili bicili odasını görünce beni evlatlık olarak alınsana diye şaka yapmıştı gülüp geçmiştik ama bu şakanın nişanlı bi çifte yapılmış olması garip olmuş sanki :bicak: yinede çok önemsenecek bişey değil bence

yahu şu kadarcık mesajdan neler anladınız da kızı da yerden yere vurdunuz. Hiç detay da vermemiş konu sahibi, sonra açıklamamış da. Hayır beni evlat edinin diyerek yürür mü bir insan karşı cinse, bunu nasıl ayartmaya bağladınız ne olur beni de aydınlatın.
Kız kim? Kaç yaşında? Sarı çizmeli mehmet ağanın kızı mı? Kuzen mi? Komşu mu? Nerde söylendi? Nasıl söylendi? Bunları bilmeden nasıl yorumladınız?

yahu şu kadarık mesajdan neler anladınız da kızı da yerden yere vurdunuz. Hiç detay da vermemiş konu sahibi, sonra açıklamamış da. Hayır beni evlat edinin diyerek yürür mü bir insan karşı cinse, bunu nasıl ayartmaya bağladınız ne olur beni de aydınlatın.
Kız kim? Kaç yaşında? Sarı çizmeli mehmet ağanın kızı mı? Kuzen mi? Komşu mu? Nerde söylendi? Nasıl söylendi? Bunları bilmeden nasıl yorumladınız?
+10

Back
X