- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi vedaperonu
Kızın kim olduğunu anlamayan bir ben değilimdir herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz olayı çok yanlış anlamışsınız sakin olun öncelikle :) çok şükür benim eşim öyle abaza bir adam değil, tabii ki herkes gibi biz de karşı cinsle espri yapıp gülüyoruz çünkü insanız nihayetinde ! ama espri var espri var ! bunu anlamak ta ince zeka gerektirir , siz kocanıza yapılan esprilere gülmeye ve onun yanıt vermesini beklemeye devam edebilirsiniz tabii kiEşiniz yada sevgiliniz kendine sahip çıkamadığından mı diğer kadınlardan bekliyorsunuz peki?
Ben eşime kim yazar kim güler kim şaka yapar umursamam, eşimin ağzı dili var rahatsız olursa verir cevabını. İlkokul çocuğu değil ya ben velisi olarak araya gireyim.
Ha iki güldü şakalaştı diye herhangi bir kadına yazacağından korkuyorsam da öyle abaza adamı yanımda tutmam, sinir stres olmam.
Güvenmiyorsanız eşine, eşinizi şutlayın elin kadınlarına saldırana kadar.
Size sadık olma sözünü veren eşiniz yada sevgiliniz dünyadaki tüm kadınlar değil yani.
Hayır beni evlat edinin diyerek yürür mü bir insan karşı cinse, bunu nasıl ayartmaya bağladınız ne olur beni de aydınlatın.
Peki espri var espri var kabul edelim.siz olayı çok yanlış anlamışsınız sakin olun öncelikle :) çok şükür benim eşim öyle abaza bir adam değil, tabii ki herkes gibi biz de karşı cinsle espri yapıp gülüyoruz çünkü insanız nihayetinde ! ama espri var espri var ! bunu anlamak ta ince zeka gerektirir , siz kocanıza yapılan esprilere gülmeye ve onun yanıt vermesini beklemeye devam edebilirsiniz tabii ki
Kızda Elektra Kompleksi olduğundan şüpheleniyorlarsa demek ki...Peki espri var espri var kabul edelim.
Bizi evlat edinin demişse eğer bir arkadaş sert tepkiyi hak eder diyorsunuz yani.
Peki ama neden?
Bu şakanın neresi kızın eşinize yazdığı sonucunu veriyor?
siz olayı çok yanlış anlamışsınız sakin olun öncelikle :) çok şükür benim eşim öyle abaza bir adam değil, tabii ki herkes gibi biz de karşı cinsle espri yapıp gülüyoruz çünkü insanız nihayetinde ! ama espri var espri var ! bunu anlamak ta ince zeka gerektirir , siz kocanıza yapılan esprilere gülmeye ve onun yanıt vermesini beklemeye devam edebilirsiniz tabii ki
Kızda Elektra Kompleksi olduğundan şüpheleniyorlarsa demek ki...
Demek ki...
Ama bu şaka olayı ne ki gözün takılsa, gözüylen yedi kocişimi oluyor.
Artık selam vermeye korkar oldum vallahi.
Kıymetli sevgililerine eşlerine baktığımızı iddia eden tipler her yerde olabilir.
Benim kocişim olursa evden dışarı çıkarmayacağım. Hepiniz benim evlenmemi bekliyorsunuz biliyorum. Yedirmem size kocişimi.Demek ki...
Ama bu şaka olayı ne ki gözün takılsa, gözüylen yedi kocişimi oluyor.
Artık selam vermeye korkar oldum vallahi.
Kıymetli sevgililerine eşlerine baktığımızı iddia eden tipler her yerde olabilir.
Kızda Elektra Kompleksi olduğundan şüpheleniyorlarsa demek ki...
Yahu siz olaydan ne anladınız Allah aşkına? Konu sahibi bir tane bile detay vermemiş. Kız kim kaç yaşında nerde nasıl dedi anlaşılmıyor. Her şeyden geçtim beni evlatlık edinin demek nasıl bir hayalgücünde ayartma anlamına geliyor?
Hahahahahahahahaha hhahahaBiraz daha ayrıntı?
"Üvey anne üvey kız provası yapalım mı tatlım? Mesela ben seni saç baş yolcam sesini çıkarmayacaksın anlaştık mı küçük kız?" De.
Benim kocişim olursa evden dışarı çıkarmayacağım. Hepiniz benim evlenmemi bekliyorsunuz biliyorum. Yedirmem size kocişimi.
benim yorumum beni evlatlık edinin demesi değil ki, genel olarak sulu eprilerden hoşlanmıyorum, o lafı masumane de söylemiş olabilir, ama sırnaşık tavırla da söylemiş olabilir onu bilmiyorum , herkesin kendi görüşü tabii ki, bir de böyle birşey başıma geldiği durumlar oldu ama benim tek muhatabım eşimdir , yoksa karşı cinsi tersleme bilmem ne mevzularına hiç girmem, o ilişkiyi bozarım ama :) nokta